Ubiqum Code Academy

Curs Intensivo Data Analytics i Big Data Bootcamp

Ubiqum Code Academy

Curs
Presencial
5 Mesos
 • Barcelona
8.000 €

Descripció

En 800 hores passaràs de ser un principiant sense cap experiència a ser un Junior Data Analyst, un dels perfils més demandats i millor pagats del mercat. No cal fer cap treball previ al curs, tot i que és imprescindible tenir pensament crític, capacitat d'anàlisi i detecció de patrons.Els alumnes aprendran a analitzar grans conjunts de dades i identificar patrons que ajudaran en el procés de presa de decisions de qualsevol empresa o organització.Al final del curs, els estudiants hauran elaborat un portafoli professional de projectes que els han donat una experiència real en anàlisis de dades, el que es tradueix en una seguretat per a exercir com Data Analysts al finalitzar.

 

Eines


 • R Programming Language

 • WEKA Machine Learning

 • Amazon Web Services

 • Elastic Map Redueix

 • Hadoop


 

Habilitats


 • Predictive Analytics

 • Regression Analysis

 • Classification

 • Structured Data Processes

 • Sentiment AnalysisVeure més

Temari del curs

Setmanes 1 a 6
 
L'empresa de tecnologia, Blackwell et contracta per predir quins potencials nous productes, que l'equip de vendes està considerant afegir a la cartera de productes actual, serien els més rendibles. Les inferències que els estudiants treguin dels patrons de les dades, ajudarà a prendre les decisions correctes al departament de Vendes i Màrqueting, i a entendre la relació entre les dades demogràfiques del client i el seu comportament de compra.
 
Setmanes 7 a 12
 
Aprendràs a escalar l'anàlisi de dades a entorns de grans servidors en el núvol com Amazon Web Services. Aprendràs a treballar amb el model MapReduce i a aplicar algoritmes de Machine Learning a grans conjunts de dades. Durant el curs, aprendràs a fer presentacions convincents per Direcció.
 
Setmanes 13 a 20
 
Treballaràs per a una Startup d'Internet of Things, que vol utilitzar Data Analytics per resoldre dos problemes del món físic: l'ús intel·ligent de l'Energia i la localització per Wifi en interiors.
 
Veure més

Destinataris

El Web Development Bootcamp de Ubiqum és sens dubte una bona opció per als següents tipus de persones:

 • Els que vulguin canviar de professió Vols deixar la teva feina actual i fer alguna cosa nova? Aprendre Data Analytics i Big Data és una idea fantàstica. És una de les noves professions amb més demanda del mercat.

 • Graduats recents Acabes d'acabar l'institut o la universitat? Els nombres i els algoritmes et semblen un tema interessant? Amb aquest curs adquiriràs les habilitats necessària per iniciar una carrera en el camp del DA i Big Data i aconseguir una feina ben remunerada.Requisits

No hi ha requisits per a realitzar ser admès en aquest curs. De totes maneres, si que hi ha un procés d'admissió que et detallem més avall en l'apartat de "Prova d'accés".

 

Prova d'accés

El nostre procés de sol?licitud està format per dos passos:
1) Sol?licitud escrita en línia.
2) Entrevista personal per conèixer-te millor i avaluar el teu grau de motivació i compromís amb el cu

Metodologia

Els nostres programes estan dissenyats seguint les més avançades tècniques de l'aprenentatge per la pràctica (learning by doing). En cadascun dels nostres cursos, els alumnes treballen en projectes reals de desenvolupament, perfectament estructurats, i guiats per un mentor expert en desenvolupament d'aplicacions. La metodologia es basa en un enfocament multidisciplinari. Exercicis individuals, treball en equip, vídeos i formats interactius permeten a l'alumne no només assimilar els coneixements si no portar-los a la pràctica més actualitzada i demandada.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i anglès.

Tipus d'avaluació

No hi ha avaluació, però sí que es fa un seguiment personalitzat de l'estudiant tant perquè aprofiti al màxim el temps lectiu com per potenciar el seu perfil professional en el mercat.

Horari/Torn

Dilluns a Divendres de 9:00 - 18:00

Places

25

Durada

La propera edició del Bootcamp començarà el 13 de febrer 2017 i conclourà el 16 de juny 2017.
Hi haurà una altra convocatòria el 18 d'abril.

Lloc on s'imparteix el curs

Ubiqum Code Academy - Carrer bruc 149, Depot Lab, Eixample, 08037 Barcelona

Objetius

Els objectius del Web Development Bootcamp de Ubiqum són que l'estudiant adquireixi els coneixements i les habilitats claus per poder-se integrar en el món professional digital. 

Titulació obtinguda

Ja que es tracta d'una oferta formativa no reglada, l'estudiant després de finalitzar el Web Development Bootcamp no adquireix cap titulació homologada. Podem emetre un certificat dels estudis cursats, però el nostre compromís és amb l'obtenció d'un lloc de treball i no un títol.

Perspectives laborals

Ubiqum Code Academy ofereix la formació necessària i complementària per al bon desenvolupament d'una carrera professional en l'àmbit de la tecnologia i les empreses de nova generació ja que imparteix un contingut actualitzat i més el seu enfocament és totalment pràctic per així potenciar les habilitats més demandes per el mercat.

Promocions


 • Posem a la teva disposició opcions de finançament molt flexibles.

 • Ubiqum ofereix preus reduïts basats en la forma de pagament i la data d'inscripció. Pregunta'ns per informar-te.Preu

8.000 €
Dipòsit de 400 euros.

Avantatges del curs

Adquirir els coneixements actualitzats que demana el mercat professional del sector tecnològic. Potenciar les habilitats personals i interpersonals imprescindibles per al desenvolupament d'una carrera professional. Formar part d'una comunitat cosmopolita i apassionada per la tecnologia.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Intensivo Data Analytics i Big Data Bootcamp

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Intensivo Data Analytics i Big Data Bootcamp