Descripció


El Trastorn per Dèficit d'Atenció amb / sense Hiperactivitat (TDAH) és el trastorn neurobiològic més freqüent a la infància. S'estima que està present en el 5% de la població infanto-juvenil, que equival a un o dos nens per aula.La convivència amb un nen o un adolescent amb TDAH no és fàcil, ja sigui a casa o a l'escola. Sovint aquest trastorn ocasiona seriosos problemes en el desenvolupament de la persona, entre ells la disminució del rendiment acadèmic, dificultats respecte l'adaptació social i, com a resultat, seriosos problemes emocionals.Cal poder conèixer les característiques del TDAH per poder desenvolupar adequada i eficaçment la tasca de re-educador, millorar el rendiment acadèmic, així com el comportament.


Temari del curs

  • Què el TDAH
  • Comorbiditat
  • Què és una reeducació psicopedagògica
  • Valoració inicial
  • Establiment del pla de treball

Destinataris


Persones del món de l'educació que vulguin formar-se com re-educadors especialistes en TDAH i dificultats d'aprenentatge. Competències professionals que es desenvolupen.Es pretén que les persones que cursin aquesta formació puguin desenvolupar amb professionalitat les tasques a desenvolupar com re-educador amb alumnes amb TDAH i / o dificultats d'aprenentatge.


Metodologia

El curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d?exercicis i/o dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides. En tot moment es pretén que els coneixements que es transmetin i els aspectes que es treballin resultin significatius per als alumnes.

Idiomes en què s'imparteix

Català

Durada

Data Inici: 11 de febrer de 2016
Data fi: 10 de març de 2016

Lloc on s'imparteix el curs

C/Carolines, 10
08012 Barcelona

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la Fundació Pere Tarrés.

Preu

135 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Les reeducacions amb infants amb TDAH

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Les reeducacions amb infants amb TDAH