Les reeducacions amb infants amb TDAH

Descripció

El Trastorn per Dèficit d'Atenció amb / sense Hiperactivitat (TDAH) és el trastorn neurobiològic més freqüent a la infància. S'estima que està present en el 5% de la població infanto-juvenil, que equival a un o dos nens per aula.

La convivència amb un nen o un adolescent amb TDAH no és fàcil, ja sigui a casa o a l'escola. Sovint aquest trastorn ocasiona seriosos problemes en el desenvolupament de la persona, entre ells la disminució del rendiment acadèmic, dificultats respecte l'adaptació social i, com a resultat, seriosos problemes emocionals.

Cal poder conèixer les característiques del TDAH per poder desenvolupar adequada i eficaçment la tasca de re-educador, millorar el rendiment acadèmic, així com el comportament.

Temari

  • Què el TDAH
  • Comorbiditat
  • Què és una reeducació psicopedagògica
  • Valoració inicial
  • Establiment del pla de treball

Destinataris

Persones del món de l'educació que vulguin formar-se com re-educadors especialistes en TDAH i dificultats d'aprenentatge. Competències professionals que es desenvolupen.

Es pretén que les persones que cursin aquesta formació puguin desenvolupar amb professionalitat les tasques a desenvolupar com re-educador amb alumnes amb TDAH i / o dificultats d'aprenentatge.

Metodologia

El curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d?exercicis i/o dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides. En tot moment es pretén que els coneixements que es transmetin i els aspectes que es treballin resultin significatius per als alumnes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català

Durada

Data Inici: 11 de febrer de 2016 Data fi: 10 de març de 2016

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la Fundació Pere Tarrés.

Professorat

Xènia Moliner Rodrigo Llicenciada en Psicologia per la URL, màster en Psicopatologia Infantil i Juvenil i Postgrau en Atenció Precoç. Servei de Psicologia Infantojuvenil de l´Hospital Nen Déu. Servei de Pediatria d´Hospital Universitari Dexeus.

Lloc on s'imparteix el curs

C/Carolines, 10 08012 Barcelona
Les reeducacions amb infants amb TDAH
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Campus i seus: Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
c/Carolines 10 08012 Barcelona
Cursos més populars
X