LIDERA LA TEVA VIDA

SHEMAILAN

PQPI
Distància
765 €

Descripció

El propòsit d'aquest Programa és posar-ho a la disposició del major nombre de persones per millorar les seves Vides, per guiar-los cap a les seves metes i per guiar-los fora de les seves pors que els impedeixen avançar i SER més. Per fer i tenir tot el que vulguin fer i tenir.Es pot influir en el procés de Liderar la Vida, això és cert, ja que hi ha persones que ho han fet, però ¿com?, ¿fent què?En el transcurs del Programa:• Revisaràs les teves creences.

• Expressaràs els teus desitjos.

• Et forjaràs un camí ple d'Assoliments per a aquests desitjos.

• I ja no t'apartaràs d'aquest camí.La realitat és que tots els éssers humans tenim una certa tendència a millorar el nostre estatus, però alguns viuen situacions veritablement angoixants, que els impedeixen -o així ho creuen- abordar certes millores en les seves vides.Una anàlisi exhaustiva d'aquestes situacions els dirien que estan massa centrats en els seus drames personals i s'han especialitzat a sobreviure, en lloc de PENSAR quins són aquests impediments que els limiten.Però si has arribat fins a aquí, has donat el primer pas i això significa que encara no has renunciat als teus somnis, que no et resignes a viure la vida segons te l'han imposat. 
Veure més

Temari del curs

¿Què et proposem? ¿Formació?, ¿per a quin, et preguntaràs?

Abans de veure les raons d'aquesta formació, et proposem una pregunta: ¿Què o qui t'impedeix manejar la teva Vida al teu propi ritme?
¿T'atreveixes a contestar-te? Per descomptat, pugues no ser fàcil. L'ésser humà aquesta massa pendent dels “altres i de tot la resta” com per centrar-se en si mateix. Per tant, cal prendre decisions de seguida i pensar en un mateix.

A la nostra escola, on es cursen programes de Lideratge, Organització i Negociació, hem assumit una màxima: “Viure és prendre decisions permanentment”.  A cada moment, encara que sigui inconscientment, prenem les decisions que, en el temps, faran que la nostra vida prengui uns o altres rumbs. ¿És difícil d'entendre aquesta afirmació? ¿És difícil de creure que una decisió, conscient o inconscient, marcarà la teva Vida cap a un o un altre “camí”?

Pensa-ho, però no només és probable, sinó que és altament possible.

Però mai és tarda per canviar cap a on va la teva Vida i, més important, mai és tarda per preguntar-te si, sigui el que sigui el que estiguis fent ara, dóna sentit a la teva Vida.

¿Aquestes fent “això” perquè és el que s'espera de tu?

Si desitges controlar i liderar la teva Vida, hauràs de tenir un Objectiu absolutament clar i transparent de cap a on et dirigeixes; i no ens estem referint a un espai geogràfic, sinó un camí que permeti desenvolupar totalment la teva llibertat.

Tractarem de donar-te algunes pistes del significat de tot això. No estaràs liderant la teva Vida si:

•Estàs “aquí”, volent estar “allí”.
•Ets “això”, volent ser l'altre “”.
•Feixos “això”, volent fer “l'altre”.
•Tens “això”, volent tenir l'altre “”.

¡En tot cas pensa que, en aquesta situació vital, potser estaràs molt estressat/a!

Després de finalitzar aquesta Programa, només hi haurà un obstacle que superar per fer realitat l'après: ¡¡Les teves Pors!!

Un canvi de vida major està a prop: Un episodi de la teva Vida ha arribat a la seva fi i és temps d'Avançar. Tens l'oportunitat d'un nou començament.
Veure més

Destinataris

Reflexiona:

¿Com valores la teva vida actual? ¿És tot el satisfaciente que podria ser?

Si no és així,  ¿d'on “parts”, quin és el teu punt de partida? ¿Què és el que necessitaries saber per afrontar amb un cert èxit aquest objectiu o aquella meta que tant desitges?Potser et contestis que aquests preliminars són difícils però, en tot cas, això és un sentiment molt personal, i és necessari per afrontar la teva Vida.

Ja has passat per tots els estudis reglats; probablement estaràs en possessió d'alguna llicenciatura. Correcte, però ¿com vols que sigui la teva Vida?Et diré que tot és possible si estàs preparat per a això. I d'això es tracta, de preparar-te.Recorda, ¡si no LIDERES LA TEVA VIDA, algú ho farà per Tu! 
Veure més

Preu

765 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

LIDERA LA TEVA VIDA

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos