IESE Business School

Curs d'Liderant projectes estratègics

IESE Business School

Curs
Semi-presencial
  • Barcelona

Descripció


Assolir els objectius de negoci és possible mitjançant la selecció, definició i gestió eficaç de projectes clau per a l'empresa dins dels terminis i pressupostos planejats.Per què l'IESE recomana aquest programa:

Diversos estudis han demostrat que les companyies solen preparar millor els projectes dels clients externs, però tendeixen a descuidar els projectes estratègics interns. Aquest programa posa a les teves mans les eines necessàries per adquirir aquesta competència. Aprofundirem en les diferents fases per les quals passen els projectes estratègics de qualsevol índole. Farem un bon seguiment dels mateixos per mantenir l'interès de tots els involucrats i assegurar, així, l'èxit final del projecte.Veure més

Temari del curs

El programa està estructurat al voltant de dues àrees específiques. En primer lloc, ofereix una visita guiada a través de les sis etapes del cicle de vida d'un projecte. I, en segon lloc, es dirigeix ??als elements de suport que donen suport l'estructura organitzativa o de gestió.
Les sis etapes del cicle de vida del projecte
1. Selecció: analitzarem la gestió de la cartera de projectes, la priorització dels mateixos i la planificació agregada de la capacitat.
2. Organització: estudiarem la selecció de l'equip, especialment del director, ja que és un factor crucial, així com la implantació d'una adequada estructura organitzativa.
3. Definició: determinarem com definir correctament l'àmbit del projecte (grups d'interès, criteris d'avaluació, gestió de riscos, etc.), clau per evitar problemes posteriors.
4. Planificació: revisarem els mètodes tradicionals per a projectes ben definits, així com altres més innovadors per gestionar projectes amb poca definició i gran nivell d'incertesa.
5. Monitorització i control: presentarem tècniques per a la monitorització, tant en els aspectes de seguiment com en els de control dels canvis que puguin presentar-se. També discutirem les principals causes del retard de projectes i com prevenir-les.
6. Finalització: abordarem les accions de tancament i l'avaluació de la satisfacció. Estudiarem, també, les causes més freqüents de fracàs, per poder reconèixer-les i evitar-ne els efectes en futurs projectes.
Veure més

Metodologia

Aquest programa blended t'ofereix un aprenentatge augmentat que inclou una combinació de metodologia online i presencial per treure el màxim profit i poder aplicar immediatament els coneixements que adquireixis a la teva organització. Gaudiràs d'un mètode actiu i pràctic d'aprenentatge, amb un enfocament integral orientat a l'acció. El mòdul virtual comença dues setmanes abans que el presencial i continua dues setmanes després.

Durada

Inici: 8 maig 2017.

Objetius

Identificar els elements fonamentals en cada etapa.

Entendre els diferents rols en el projecte, millorant la gestió d'equips i la resolució de conflictes.

Establir un llenguatge comú i una bona metodologia per a l'eficàcia del projecte.

Aprendre a gestionar contingències. Descobrir, analitzar i establir objectius per afrontar els riscos imprevistos.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Liderant projectes estratègics

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Liderant projectes estratègics