IESE Business School

Curs de Liderarme per liderar: desenvolupa les teves competències directives

IESE Business School

Curs
Presencial
 • 2
  -
  • Barcelona
  • Madrid

Descripció

Cada empresa ha de definir les competències que els seus directius han de desenvolupar per ser capaços d'implantar l'estratègia i complir amb la seva missió. Això assegurarà la seva competitivitat a llarg termini.Per què l'IESE recomana aquest programa:

A mesura que puges a l'organització, les exigències de temps i responsabilitat revelen noves mancances, pel que pots necessitar ajuda per avaluar-te i desenvolupar les habilitats que precises per dirigir amb eficàcia. Mitjançant el diagnòstic que obtindràs després de realitzar el qüestionari de competències directives IESE 360º, milloraràs el teu coneixement i podràs elaborar el teu pla de millora personal amb l'ajuda d'un coach professional de l'IESE.

Veure més

Temari del curs

• Competències directives: quins són i com es desenvolupen: Les competències directives són comportaments habituals i observables que possibiliten l'èxit en l'acompliment del lideratge de l'organització. Per tant, es tracta d'hàbits que poden avaluar i desenvolupar-se per la seva millora.
• Tipus de personalitat i competències: No hi ha un directiu igual que un altre. Algunes competències són inherents a determinats tipus de personalitat, però altres cal desenvolupar-les de manera conscient. El coneixement de les diferents personalitats i de la pròpia serveix per detectar els punts forts i les àrees de millora personal, però també per liderar equips de forma més eficaç.
• El pla de millora de competències: Els plans de millora de competències han de ser personalitzats i prendre com a punt de partida els test de competències directives de l'IESE - Avaluació IESE 360 ° -, per després elaborar un diagnòstic i un pla de millora personal.
• Coaching: clau en la direcció de les competències: El coaching és un instrument fonamental per aconseguir l'èxit dels plans de millora personal. Per a això, el coach actua com un avaluador extern dels aprenentatges de l'directiu i planteja nous reptes per al seu progrés.
Veure més

Metodologia

Aplicarem una sistemàtica activa, en la qual, a través de conferències, discussions de casos, test d'autoconeixement i entrevistes personals, cada directiu pugui abstreure de la seva realitat quotidiana i descobrir les causes del seu comportament davant de situacions concretes.

Treballarem amb el mètode del cas, que presenta una situació empresarial real perquè el directiu l'analitzi, la discuteixi en equip i prengui les decisions adequades per assolir l'èxit.

Durada

Durada: 3 dies.
Propera convocatòria: 14 març 2017.

Objetius


 • Obtenir una avaluació 360º del teu nivell de competències directives i identificar punts de millora personal.

  Establir un pla d'acció personal per al teu desenvolupament amb l'ajuda d'un coach.

  Optimitzar el talent dels teus equips en una cultura de millora i superació contínues.Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Liderarme per liderar: desenvolupa les teves competències directives

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Liderarme per liderar: desenvolupa les teves competències directives