IESE Business School

Curs de Liderarme per liderar: desenvolupa les teves competències directives

IESE Business School

Curs
Presencial
 • 2
  -
  • Barcelona
  • Madrid
consultar preu

Descripció

Cada empresa ha de definir les competències que els seus directius han de desenvolupar per ser capaços d'implantar l'estratègia i complir amb la seva missió. Això assegurarà la seva competitivitat a llarg termini.Per què l'IESE recomana aquest programa:

A mesura que puges a l'organització, les exigències de temps i responsabilitat revelen noves mancances, pel que pots necessitar ajuda per avaluar-te i desenvolupar les habilitats que precises per dirigir amb eficàcia. Mitjançant el diagnòstic que obtindràs després de realitzar el qüestionari de competències directives IESE 360º, milloraràs el teu coneixement i podràs elaborar el teu pla de millora personal amb l'ajuda d'un coach professional de l'IESE.

Veure més

Temari del curs

• Competències directives: quins són i com es desenvolupen: Les competències directives són comportaments habituals i observables que possibiliten l'èxit en l'acompliment del lideratge de l'organització. Per tant, es tracta d'hàbits que poden avaluar i desenvolupar-se per la seva millora.
• Tipus de personalitat i competències: No hi ha un directiu igual que un altre. Algunes competències són inherents a determinats tipus de personalitat, però altres cal desenvolupar-les de manera conscient. El coneixement de les diferents personalitats i de la pròpia serveix per detectar els punts forts i les àrees de millora personal, però també per liderar equips de forma més eficaç.
• El pla de millora de competències: Els plans de millora de competències han de ser personalitzats i prendre com a punt de partida els test de competències directives de l'IESE - Avaluació IESE 360 ° -, per després elaborar un diagnòstic i un pla de millora personal.
• Coaching: clau en la direcció de les competències: El coaching és un instrument fonamental per aconseguir l'èxit dels plans de millora personal. Per a això, el coach actua com un avaluador extern dels aprenentatges de l'directiu i planteja nous reptes per al seu progrés.
Veure més

Metodologia

Aplicarem una sistemàtica activa, en la qual, a través de conferències, discussions de casos, test d'autoconeixement i entrevistes personals, cada directiu pugui abstreure de la seva realitat quotidiana i descobrir les causes del seu comportament davant de situacions concretes.

Treballarem amb el mètode del cas, que presenta una situació empresarial real perquè el directiu l'analitzi, la discuteixi en equip i prengui les decisions adequades per assolir l'èxit.

Durada

Durada: 3 dies.
Propera convocatòria: 14 març 2017.

Objetius


 • Obtenir una avaluació 360º del teu nivell de competències directives i identificar punts de millora personal.

  Establir un pla d'acció personal per al teu desenvolupament amb l'ajuda d'un coach.

  Optimitzar el talent dels teus equips en una cultura de millora i superació contínues.Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Liderarme per liderar: desenvolupa les teves competències directives

També et recomanem aquests cursos

Curs de Liderarme per liderar: desenvolupa les teves competències directives