TeachersPro®

Curs de Lideratge Pedagògic

TeachersPro®

Curs
On-line
75 €

Descripció

Si la formació inicial ha d'oferir-nos eines que ens permetin conèixer i recórrer el complex territori en el que ha de moure's el docent, la formació permanent basada en la pràctica reflexiva, ha de permetre millorar aquelles habilitats que anem descobrint i ha de permetre desenvolupar mecanismes com són l'observació entre iguals, la gestió del temps i el fet de realitzar reunions docents efectives que ens aportin el coneixement i la visió col·lectiva que individualment no podem assolir. 

En conseqüència, l'exercici d'una professió d'aquest alt nivell de complexitat com ho és la docent, exigeix no només la millora de les capacitats professionals docents individuals, sinó també alinear les habilitats professionals individuals per tal de crear sinergies col·lectives que permetin avançar en la configuració de comunitats professionals d'aprenentatge, que siguin la base de les organitzacions que aprenen i que serveixin de cultiu per a un desenvolupament professional docent adequat a cada context facilitant el lideratge pedagògic requerit. 
Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol, anglès.

Durada

Temps aproximat a la Plataforma (Teoria): 24h.
Temps aproximat a l'Aula (Pràctica): 21h.

Titulació obtinguda

En acabar cada desafiament es rebrà un diploma de TeachersPRO i de la Càtedra Escalae d'Innovació Educativa de la Universitat de Màlaga. Els diplomes estan inclosos en el preu del desafiament. A més a més, recentment, es va signar un acord de col·laboració amb la Finland University, que és l'organisme encarregat de la certificació de les competències docents de l'usuari que ho desitgi. Aquesta certificació està avalada pel prestigi internacional de la seva institució.

Preu

75 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Lideratge Pedagògic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Lideratge Pedagògic