Curs de LPIC-1: Administració de Linux - Curs Online

Curs
Oficial / homologat
Semi-presencial
140 hores
795 €

Descripció

El present curs oficial, impartit en format online, constitueix l'itinerari formatiu i de certificació dissenyat per la prestigiosa organització internacional Linux Professional Institute (LPI) per a la correcta preparació del seu nivell professional de certificació LPIC-1: Junior Level Linux Professional.
Desenvolupat des d'una orientació d'aprenentatge basat en la pràctica, el curs proporcionarà a l'estudiant accés a eines mitjançant les quals durà a terme multitud de laboratoris i escenaris reals que es proposen al llarg de la formació. L'alumne accedirà a 43 exercicis pas-a-pas que es presenten alternativament sobre distribucions basades en Debian i RedHat.
Com a complement a la formació, s'inclouen en el curs 14 sessions webinars en què l'instructor plantejarà als alumnes diferents escenaris i conceptes d'especial rellevància.
Més informació del contingut de les sessions webinars en el següent link.
Els continguts elearning estan desenvolupats en anglès. L'idioma de tutorització en línia a l'alumne així com el que s'utilitzarà en les webinars serà el castellà. Es considera des PUE i LPI que el perfil professional d'administrador Linux ha de tenir un domini mínim de la llengua anglesa a nivell tècnic per optar a poder desenvolupar professionalment les habilitats relatives a aquesta especialitat.
Es donarà accés a l'alumne a la plataforma elearning i als continguts per espai de 6 mesos a comptar de la data d'inici del curs. D'aquesta manera, l'alumne podrà seguir accedint als continguts més enllà de la data de finalització del curs, amb l'objectiu que pugui repassar aquells aspectes que necessiti de cara a la preparació de les certificacions LPIC 1.
PUE és centre oficial de formació LPI (ATP - Authorized Training Partner) des de l'any 2001.
A més de ser el referent a Espanya en la formació i certificació d'alumnes en els diferents nivells LPIC, PUE gestiona de forma exclusiva el projecte educatiu LPI-AAP dirigit a apropar l'acreditació de coneixements Linux al món educatiu, constatant la confiança LPI i la seva aposta per PUE com el seu partner de referència a Espanya.
Com a valor afegit i inclòs en la formació, els alumnes que participin en el present curs tindran accés gratuït en format self-study al curs en línia Linux Essentials, oferint una formació complementària als conceptes que es tractaran en el curs sobre l'administració de sistemes operatius Linux i el seu ús.

Temari

A continuació, es mostren els punts que cobreix el curs enfocats a superar dels exàmens de certificació oficial 101-400 i 102-400:

Administració de Linux - Part I

    Ús de la Shell
    Obtenció d'Ajuda
    Utilitats de Text
    Configuració de la Shell
    Manipulació de fitxers
    file Globbing
    Localització de Fitxers
    expressions Regulars
    L'editor vaig veure
    Cadenes de Text Estàndard i Redirecció
    Gestió de processos
    Ordres de Arxiu
    Permisos i propietat de Fitxers
    Ús d'enllaços en el sistema de fitxers
    Configuració de maquinari
    El procés d'arrencada
    bootloaders
    Nivells d'Execució
    Disseny d'un Esquema de partició
    Creació de Particions
    Muntar Sistemes de Fitxers
    Manteniment de la Integritat
    Reparació de Sistemes de Fitxers
    Quotes de Disc
    Gestió de paquets RPM
    Gestió de Programari Debian
    Gestió de Llibreries Compartides

Administració de Linux - Part II

    Característiques Avançades de la Shell
    Shell Scripts
    SQL
    Components de X Window
    Configuració de Display Managers
    accessibilitat
    Comptes d'Usuari i de Grup
    Planificació de Tasques
    localització
    Configuració de l'hora del sistema
    Sistemes de registre d'errors i activitat
    Configuració d'Email
    Gestió d'Impressió
    Fonaments de Xarxa
    Configuració de Xarxa
    Resolució de problemes de Xarxa
    Seguretat de Comptes
    Seguretat de Host
    encriptació

Destinataris

El curs està orientat a tots aquells professionals que vulguin iniciar la seva carrera en l'àmbit de l'Administració de Sistemes Linux.
També està dirigit a professionals TIC que vulguin acreditar els seus coneixements mitjançant la certificació LPIC 1, amb el consegüent valor afegit i reconeixement per part del sector.

Requisits

Tot i que no són necessaris requisits previs per iniciar el curs, es recomana tenir coneixements bàsics d'informàtica a nivell de sistemes operatius.

Gràcies a l'accés gratuït al curs on line Linux Essentials, els alumnes amb un menor nivell de coneixement en Linux podran posar-se al nivell mínim requerit per poder aprofitar al màxim la present formació.

Durada

Properes convocatòries: - 02 febrer 18-02 ag 18 consultar altres dates

Objectius

El programa de formació LPI de Linux Professional Institute està especialment dissenyat per proporcionar els coneixements i habilitats necessaris per administrar qualsevol de les distribucions dels sistemes operatius Linux i les seves eines associades.

Titulació obtinguda

El cost del curs inclou la realització gratuïta dels següents exàmens de certificació oficial *, necessaris per a l'obtenció de la certificació LPIC-1 (Junior Level Linux Professional): 101-400: LPIC-1 General Linux Part 1 102-400: LPIC-1 General Linux Part 2 L'alumne podrà dur a terme els seus exàmens LPIC en qualsevol dels centres de certificació Pearson VUE que desitgi. La xarxa de Pearson VUE ofereix una cobertura a nivell mundial,

Promocions

FORMACIÓ BONIFICADA si es reuneixen els requisits

Horari

Curs de LPIC-1: Administració de Linux - Curs Online
PUE
Campus i seus: PUE
PUE
Central: Avda. Diagonal 98-100 08019 Barcelona
Cursos més populars
X