PUE

Curs de LPIC-3: Seguretat (Linux)

PUE

Curs
Presencial | Semi-presencial
Oficial / Homologat
50 Hores
1.025 €

Descripció

El present curs oficial Linux LPI trasllada als assistents els coneixements avançats en administració de sistemes operatius Linux a un nivell empresarial, fent especial èmfasi en la seguretat en servidors Linux. El curs està enfocat a la preparació de l'examen LPIC-3 303: Linux Enterprise Professional Security, emmarcant-se en el programa de formació i certificació dissenyat per LPI (Linux Professional Institute) que permet distingir als professionals IT en sistemes Linux sota un conjunt de certificacions reconegudes per la indústria tecnològica.

PUE (Projecte Universitat Empresa) és centre oficial de formació LPI ATP (Approved Training Partner) exclusiu a Catalunya, i actualment gestiona juntament amb LPI Spain la xarxa de centres LPI-AAP (LPI Approved Academic Partner) a Espanya, ajudant a LPI en tasques de difusió, gestió i promoció de centres de formació oficial LPI, així com d'oferir-los suport i facilitar-los l'accés al material docent recomanat per a la preparació de les diferents certificacions LPIC.

Com a valor afegit i inclòs en la formació, els alumnes que participin en el curs tindran accés en format self-study al curs en línia Linux Essentials, oferint una formació complementària als conceptes que es tractaran en el curs sobre l'administració de sistemes operatius Linux i el seu ús.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Criptografia
1.1. Certificats i infraestructures de clau pública
1.2. Certificats per a encriptació, registre i autenticació
1.3. Sistemes d'encriptat de fitxers
1.4. DNS i Criptografia
Mòdul 2. Seguretat de l'Host
2.1. Securització del Host
2.2. Detecció d'intrusos en el Host
2.3. Gestió i autenticació d'usuaris
2.4. Instal·lació de FreeIPA i integració amb Samba
Mòdul 3. Control d'Accés
3.1. Control d'Accés discrecional
3.2. Control d'Accés obligatori
3.3. Sistemes d'arxius de xarxa
Mòdul 4. Seguretat de la Xarxa
4.1. Securització de la Xarxa
4.2. Detecció d'intrusos a la Xarxa
4.3. Filtrat de paquets
4.4. Virtual Private Networks (VPN)

Destinataris

S'adreça a administradors de sistemes amb coneixements avançats en l'ús i administració de sistemes operatius Linux que desitgin adquirir coneixements específics en l'àmbit de seguretat en Linux.

Requisits

Per a un màxim aprofitament del curs, és recomanable que els assistents disposin d'experiència en el maneig de sistemes operatius Linux a un nivell equivalent als adquirits mitjançant els cursos:

- LPIC-1: Administració de Linux

- LPIC-2: Administració avançada de Linux

Horari/Torn

Diferents horaris segons convocatòria, consultar.

Durada

Properes convocatòries:
- 15 gen 18-19 febrer 18
consultar altres dates

Objectius

El curs prepara a l'assistent per a l'obtenció de l'examen LPIC 303 Security, permetent acreditar uns coneixements i habilitats en l'àmbit de seguretat en Linux. Els diferents objectius del curs es relacionen amb els tòpics necessaris per superar l'examen LPIC 303 Security, dividint-se en quatre mòduls principals; criptografia, seguretat del Host, control d'accés i seguretat de la xarxa.

Titulació obtinguda

El curs inclou, a més, la realització gratuïta del següent examen de certificació oficial *, necessari per a l'obtenció de la certificació LPIC-3 (Linux Enterprise Professional Certification) especialitzada en Seguretat:

303-200: LPIC-3 Exam 303: Security

L'alumne realitzarà l'examen de certificació en les instal·lacions de PUE gràcies a la seva condició de centre certificador oficial Pearson VUE.

Promocions

FORMACIÓ BONIFICADA si es reuneixen els requisits

Preu

1.025 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de LPIC-3: Seguretat (Linux)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de LPIC-3: Seguretat (Linux)