Ceina

Curs de Maquetació Indesign

Ceina

Curs
Presencial
60 Hores
  • Igualada (Barcelona)

Descripció

Què és el curs d'Indesign?Indesign és un programa d'edició que permet crear i manipular documents molt llargs, crear llibres, entre d'altres tipus de publicacions. La llista d'usuaris de Indesign és molt extensa, la majoria de les revistes i diaris del món l'utilitzen. Aquesta aplicació pot efectuar les tasques més sofisticades, com la composició d'una revista o diari, o bé crear projectes més senzills com tríptics, follets, etc.Indesign té un sistema de treball estructurat. Utilitza la maquetació basada en marcs.

 

Destinataris

A qui va dirigit?Aquest és un programa que va dirigit a un sector específic del disseny, però també és accessible per a qualsevol usuari final que vulgui realitzar els seus propis treballs de maquetació. Aniria dirigit a: estudiants d'art i disseny, artistes digitals, il·lustradors, dissenyadors professionals, periodistes i professionals del camp de l'autoedició, però també a usuaris no professionals que vulguin crear les seves pròpies edicions. 

Objetius

En el curs es veuen les opcions més habituals de treball (crear documents, crear marcs, dibuixar línies...), però també d'altres més específiques i especialitzades (creació de pàgines mestra, enumerar documents, vinculació de marcs, tractament d'imatges i text, biblioteques, llibres)L'estudiant que acabi satisfactòriament el curs serà capaç de desenvolupar, des de les seves característiques bàsiques fins les més avançades, qualsevol treball d'aquest àmbit que se li presenti.

Promocions

Possibilitat de subvenció.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Maquetació Indesign

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Maquetació Indesign