Maquillatge professional

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

El perfil d'maquillador / a professional ofereix àmplies sortides professionals. El curs t'ensenyarà tot el que cal per formar part d'aquesta professió del món de la moda i l'estètica. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.
Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector de la salut i la bellesa amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de: Conèixer les tècniques associades al maquillatge. Dominar tots els estris, materials i eines d'ús habitual. Reconèixer les característiques del rostre i les seves correccions. Aplicar diferents estils de maquillatge (diürn, nocturn, per mitjans audiovisuals, etc.). Conèixer els estils més adequats per a casaments, cerimònies, actes, festes ...

Destinataris

Aquest curs està enfocat a persones interessades en el maquillatge i volen convertir aquest interès en la seva professió.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Maquillador Professional.

Perspectives laborals

Empreses d'estètica i maquillatge en general. Maquillatge de núvies. Empreses de fotografia, televisió, moda i passarel·la. Perruqueries i salons de bellesa. Hotels. Empreses dedicades a la imatge personal integral. Publicitat i mitjans de comunicació visual.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X