Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Màster en Màrqueting

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Màster
Presencial
Oficial / Homologat
60 Crèdits
 • Barcelona
11.800 €

Descripció

Amb el Màster Universitari en Màrqueting de la UPF Barcelona School of Management descobriràs la màgia del màrqueting a partir del rigor científic, i adquiriràs una visió global innovadora i actualitzada de les noves tendències d'aquest sector tan dinàmic.

Estructurat segons les àrees estratègiques clau del màrqueting actual, el Màster Universitari en Màrqueting et proporciona les eines necessàries per dissenyar un pla de màrqueting d'acord amb els teus consumidors (consumer insights), implementar-lo d'acord amb el teu producte o marca (product & brand management), comunicar-lo de manera integral (online i offline) i determinar-ne l'èxit a partir de l'anàlisi dels resultats obtinguts.

Dirigit preferentment a titulats universitaris en qualsevol disciplina empresarial, en ciències polítiques, socials, econòmiques o en comunicació, el Màster Universitari en Màrqueting es caracteritza per una profunda aproximació analítica als seus continguts i per la qualitat docent dels professors, provinents d'universitats nacionals i internacionals de primera línia, així com també de professionals en actiu a les empreses líders del moment.
Veure més

Temari del curs

Per què aquest programa?
 
 1. Pel seu marcat caràcter innovador i adaptat a la realitat professional del moment: els continguts acadèmics s'actualitzen cada any i es nodreixen de les noves tendències del màrqueting (màrqueting digital, Big Data, etc.).
 2. Perquè et donarà accés a pràctiques professionals en departaments de màrqueting d'empreses de primera línia de diferents sectors, com Danone, Levi's Strauss, Mattel, Nestlé, Pirelli i Sanofi, entre d'altres.
 3. Perquè t'aproparà al món del màrqueting des del rigor, a través de les eines analítiques més innovadores i amb la contribució pràctica de professionals del sector.
 4. Perquè et beneficiaràs d'un equip docent format per professors d'universitats nacionals i internacionals de primera línia i per professionals en actiu.
 5. Perquè incorpora un model d'aprenentage propi i avançat, basat en la filosofia educativa que s'expressa al manifest de la UPF Barcelona School of Management.
Veure més

Destinataris

S'adreça a titulats universitaris dels següents àmbits:

 • Direcció d'empreses

 • Economia

 • Estadística

 • Comunicació i disseny

 • Ciencies polítiques i de l'administració

 • També es dirigeix a graus d'altres àmbits si el participant té una experiència prèvia mínima de 2 anys en màrquetingIdiomes en què s'imparteix

Espanyol

Tipus d'avaluació

El sistema d'avaluació estarà basat en:

Assistència a les classes presencials
Assistència als seminaris d'experiències professionalitzadores
Tutories presencials per personalitzar del procé

Horari/Torn

de dilluns a divendres de 18:30 a 21:30h i alguns dissabtes.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona School of Management

Objetius


 1. Aprendre a gestionar la funció de màrqueting d'una empresa, ja sigui de gran consum, pime, ONG o de serveis.

 2. Liderar en la gestió de màrqueting. Posar en pràctica l'exercici i la dinàmica de lideratge amb un comportament seriós i professional.

 3. Reconèixer les eines pràctiques i teòriques que permeten la tria de mercats i la planificació estratègica de la gestió de màrqueting.

 4. Conèixer els plantejaments i les metodologies principals d'investigació de mercats i captació de consumer insights. Conèixer les tècniques i les habilitats eficaces independentment del nivell de recursos de l'empresa.

 5. Aplicar tècniques per idear de manera eficient l'estratègia de marca i conèixer tots els components i l'ús dels consumer insights per prendre decisions.

 6. Adquirir les habilitats per dissenyar i poder executar el mix de màrqueting a partir de l'estratègia de màrqueting d'una empresa.

 7. Integrar tots els elements possibles dins l'estratègia de comunicació per facilitar la comprensió eficient del missatge de marca.

 8. Aplicar les tècniques i les teories per fer el seguiment i la modificació d'estratègies i tàctiques de màrqueting (shopper marketing) i així poder arribar als objectius de gestió que s'han plantejat.

 9. Adquirir de manera avançada el coneixement i la comprensió de les àrees funcionals d'una empresa en allò que afecta la funció de màrqueting.Perspectives laborals

Brand Management (o gestor de màrqueting)
Product management
Departaments de comunicació (Strategic Planners)
Consultoria (marca, estratègia)
Investigació de consumer insights (investigació de mercats, panels, consultors d'investigació)
Digital and Social Marketing
Departaments de màrqueting de gran consum, serveis, pimes i ONGs.

Preu

11.800 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Màrqueting

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos