Implika Barcelona

Curs de Màrqueting i Publicitat

Implika Barcelona

Descripció

El màrqueting i la publicitat adquireixen 1 pes Creixent per a les empreses que S'HAN d'enfrontar a Mercats cada vegada més competitius. Al curs aprendràs l'Necessari per integrar-te en Equips de màrqueting, publicitat i investigació comercial. Per a AIXÒ comptaràs amb l'ajuda d'1 equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.

Després de la formació teòrica realitzaràs un periode de pràctiques en una de les empreses del sector empresa amb els que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot Moment acompanyat per un orientador laboral perque t'ajudi i et assessori en tot Allò que Tingüi a ver amb l'accés al món laboral.

Veure més

Temari del curs

Polítiques de màrqueting
Màrqueting en el punt de venda
Introducció a la publicitat
Simulació Empresarial
Comunicació empresarial i atenció al client

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de ... Analitzar la informació dels mercats aplicant tècniques estadístiques. Organitzar grups d'enquestadors i realitzar enquestes. Realitzar el seguiment dels plans de màrqueting. Gestionar el llançament de productes o serveis. Realitzar accions de màrqueting.

Destinataris

El curs és adequat per a persones interessades en la publicitat i el màrqueting i volen treballar en aquestes àrees.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

DuradaTitulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs un títol certificat per la Universitat Francisco de Vitoria (UFV) Aquest títol certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional del màrqueting i la publicitat.

Perspectives laborals

Departaments de màrqueting. Agències de publicitat. Consultores. Agències de comunicació i màrqueting. Empreses d'investigació de mercats. Tècnic de Màrqueting. Tècnic d'investigació comercial en treballs de camp.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.

Avantatges del curs

Per què Implika? Agència de Col·locació autoritzada pel SEPE. Assessorament personalitzat i orientat a l'ocupació. Programes actualitzats i alineats amb la realitat del món laboral. 7 de cada 10 dels nostres alumnes troben feina en els 6 primers mesos. Premi Nacional "El Suplement" 2017 en la categoria de Formació.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Màrqueting i Publicitat

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Màrqueting i Publicitat