ESEDEN

Màrqueting i Publicitat

ESEDEN

Curs
Distància
10 Mesos
800 €

Descripció

Aquesta formació es proposa atorgar una formació sòlida i completa que permeti a l'alumne exercir amb eficàcia i resultats, ja sigui com a integrant del Departament de Màrqueting d'organitzacions de diferents rubros, així com també en el paper d'encarregat responsable de l'àrea comercial d'una empresa o com a titular d'un emprenedoria propi.

D'aquesta manera l'alumne podrà adquirir, entre d'altres coneixements, els secrets de la psicologia del consumidor, les eines fonamentals de la investigació de mercat, els elements clau per segmentar el mercat i posicionar la marca, i les més recents tècniques de publicitat i promoció de vendes.

El programa proposat no només resulta interessant i de gran utilitat sinó que addicionalment és plaent i entretingut el desenvolupament de les classes.

Temari del curs

Dins dels principals temes que el Curs de "Màrqueting i Publicitat" de ESEDEN (Escola Europea de Negocis) conté en el seu programa podem citar els següents:

Introducció al Màrqueting, Psicologia del consumidor, Investigació de mercat, Segmentació i Posicionament, Imatge de marca, Decisions de producte, preu, distribució i comunicació, Publicitat, Promoció i Màrqueting directe.

Competències per a les que et prepara el curs

Dissenyar el Pla de Màrqueting i executar-lo amb resultats.
Posar en pràctica campanyes publicitàries reeixides.

Destinataris

- Persones interessades en poder treballar i desenvolupar-se dins de l'àrea comercial d'una empresa.

- Persones que gestionen un emprenedoria propi.

Metodologia

A Distància.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Tipus d'avaluació

Treballs pràctics i avaluació final.

Lloc on s'imparteix el curs

A Distància. Inici flexible. Es pot començar a cursar en el moment que es desitgi.

Objetius

- El Curs de "Màrqueting i Publicitat" de ESEDEN (Escola Europea de Negocis) prepara l'alumne perquè pugui conduir el pla comercial de l'empresa amb eficàcia, obtenint òptims resultats.
- El Curs conté nombrosos estudis de casos i exercitacions pràctiques preses de la pròpia realitat laboral. Els docents que intervenen són professionals altament especialitzats en la matèria.

Titulació obtinguda

Diploma en "Màrqueting i Publicitat". Opció d'obtenir un MASTER en Màrqueting i Direcció Comercial cursant un segon any.

Preu

800 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màrqueting i Publicitat

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màrqueting i Publicitat