massatge metamòrfic barcelona

Dharanis

Curs
Presencial
8 Hores
  • Barcelona

Descripció

En aquest curs podràs adonar-te de com t'ha influït la teva vida en el si matern, com aquests 9 mesos, fins i tot abans de la teva concepció han estat decisives per a crear-te tal com ets avui!

En realitat som repeticions de successos passats.Quan ets nen la teva ment és una pàgina en blanc preparada per ser escrita, com si fos la primera vegada.En el si matern, mare ens alimentava amb les seves emocions, els seus pensaments, les seves creences ...

Que va passar quan la mare ens va alimentar amb amor, ràbia, amb dolor .. I si em repetia que no em volia, que havia arribat per sorpresa i no sabia què fer, quan sentia por?Llavors amb que creixia el meu interior, amb que em alimentava, que ERA per a mi la REALITAT?

El massatge metamòrfic t'ajudarà a entendre com a través de la teva vida embrionària has format una consciència per poder venir a aquest món i com aquesta t'ha marcat en tot el que has viscut i vius.Entenent la teva evolució en la gestació entendràs la teva evolució terrenal, mental, i espiritual.  

Treballant el teu estat gestacional desenvoluparàs l'escolta del teu interior, RE-coneixeràs la teva estats infantils i podràs portar-los a "TU ARA" per desenvolupar la teva SER cap a la seva màxima expansió.

Anima't a descobrir el teu interior, ja que només ell guarda les respostes a tots els teus dubtes i incerteses 

Demana informació sense compromís 

Veure més

Destinataris

- A personal sanitari
- A persones que vulguin endinsar en els coneixements de l medicina holística
- A terapeutes

Durada

un dia.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

massatge metamòrfic barcelona

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

massatge metamòrfic barcelona