Descripció

El Màster en Anàlisi i Control és presencial a Barcelona.

Temari del curs

Organització i gestió de la qualitat en el laboratori.
Cromatografies:
  • Introducció a la cromatografia.
  • Cromatografia plana.
  • Cromatografia líquida d'alta resolució (HPLC).
  • Cromatografia de gasos.

Assaigs farmacotécnicos.

Anàlisi química instrumental:
  • UV-visible.
  • IR-FTIR.
  • Absorció atòmica.
Anàlisi i control microbiològic.

Destinataris

Aquest Màster va dirigit fonamentalment a llicenciats d'àrees científiques i tècniques i professionals del sector, especialment de les àrees químiques, farmacèutiques, biològiques i experimentals.

Horari/Torn

De dilluns a divendres de 18 a 22 h (al llarg del curs l'horari varia de 2 a 4 hores diàries entre les 18 i les 22 h, així mateix els dies que són lectius en cada setmana van variant al llarg del curs).

Durada

357 h de classes teòriques i de pràctiques en els laboratoris de IUCT. 200 h de treballs pràctics personalitzats. 343 h de pràctiques en empreses o un projecte de fi de curs. 150 h de memòria pràctiques d'empresa.

Inici: 3 octubre 2016.

Objectius

L'objectiu d'aquest màster és que els alumnes aconsegueixi l'experiència necessària i uns coneixements profunds en l'aplicació de les tècniques analítiques, a fi de poder desenvolupar funcions des analista fins cap de laboratori.

Titulació obtinguda

El títol de màster s'obté complint els següents requisits: Assistència mínima presencial d'un 75% de les hores totals. Superant els exàmens corresponents als diferents mòduls del mateix. Els exàmens de les diferents assignatures es realitzen en bloc al final del Màster (les dates dels exàmens són conegudes per l'alumne des del principi del curs).

Promocions

Inclou el curs d'Aproximació al Món de l'Empresa (20 h), a realitzar de manera voluntària. Consultar dates i horaris.Beca: IUCT atorgarà un ajut del 50% de Col·laboració i Pràctiques entre tots els matriculats a aquest màster. Es valorarà expedient i CV.


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Anàlisi i Control

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Anàlisi i Control