Màster d'anglès per a executius

Màster
Presencial
5 mesos
Consulteu el preu

Descripció

En un mercat cada vegada més global, el domini de l'anglès és l'eina que et permetrà aconseguir tot el teu potencial professional. No deixis que això segueixi sent un llast per a la teva carrera.

Vaughan et presenta l'Executive Màster en Anglès Professional, el programa d'alt rendiment que, amb un mètode innovador, dinàmic i eficaç, t'ajudarà a assolir el nivell d'anglès que necessites per al teu complet desenvolupament professional. És un programa pensat precisament per a la gent com tu, que per motius professionals no pot dedicar el seu temps exclusivament a l'aprenentatge de l'anglès, però que està decidida a aprendre d'una vegada per totes.

El Executive Màster en Anglès Professional (EMIP), es divideix en quatre mòduls independents, cadascun de 5 mesos de durada. Es troba disponible en dos formats diferents: "Setmana" i "Cap de setmana". Cada mòdul disposa d'una estada de 6 dies en VaughanTown o una setmana residencial inclosa en el programa. Un total de més de 500 hores de treball amb l'anglès.

Temari

El programa està format per quatre mòduls independents de 5 mesos de durada que l'alumne cursarà segons les seves necessitats i el seu nivell. Cadascun dels mòduls té un contingut desenvolupat de forma independent i compta amb una estada de sis dies a VaughanTown o una setmana Residencial.

Durant el curs l'alumne realitzarà més de 250 proves orals, traduirà més de 400 frases, escoltarà anglès d'arreu del món i realitzarà presentacions en públic. Tot això amb la resta de companys i amb un grup de professors experts. Per aquests motius se li exigirà a l'alumne un alt grau de compromís i sacrifici.

Mòduls Nivell inicial Objetiu
1 A2+ B1+
A B1+ B2
B B2 B2+
C B2+ C1


* Tot i que la intensitat, continguts i exigència de la formació és la mateixa per a tots els alumnes, com és lògic, el nivell assolit en cada mòdul per l'alumne dependrà del seu esforç personal, compromís i capacitats personals.

Destinataris

Tots els alumnes del EMIP són persones amb una necessitat real d'aprendre anglès i que busquen les majors garanties.
Aquest programa reuneix professionals i executius que busquen un progrés professional o accessos a llocs internacionals.
Tots comparteixen la mateixa il·lusió per aprendre i el mateix objectiu: parlar, escriure i millorar notablement el seu anglès.
A nivell humà, les classes estan compostes per no més de sis persones de diferents perfils personals, que enriquiran el procés d'aprenentatge. Cada persona aportarà el seu gra de sorra per a la consecució d'aquest objectiu comú.

Requisits

Tots els alumnes que s'incorporin al Executive Màster en Anglès Professional hauran de complir els següents requisits:
Nivell mínim d'anglès: A2 + Edat mínima: 21 anys Demostrar bona capacitat d'expressió escrita en castellà.
Condicions de permanència en el programa:
Assistència a classe i predisposició per treballar dur i complir amb les exigències del Màster. Faltes màximes: 10 dies de classe (versió "Setmana") 5 dies de classe (versió "Cap de Setmana"). En cas de no demostrar un nivell de treball i actitud suficients, se li demanarà a l'alumne que abandoni el curs.

Prova d'accés

Es realitzarà una entrevista personalitzada a cada alumne i una prova de nivell d'anglès

Promocions

L'alumne rebrà, sense cap cost addicional, tots els materials que utilitzarà al llarg del seu curs:
Llibres de gramàtica i vocabulari, llibres de llistes, llibres de Phrasal Verbs, materials d'àudio i altres materials complementaris de lectura.

Professorat

"L'èxit d'un programa de formació depèn únicament i exclusivament de la capacitat tècnica i humana dels professors que l'imparteixen". richard Vaughan Per l'Executive Màster en Anglès Professional seleccionem els millors professors que Vaughan té repartits en tot el territori nacional. Els professors són la clau d'aquest producte i el major actiu a Vaughan Systems. Són la nostra raó de ser i enamoren els alumnes des del primer dia. Ells portaran a l'alumne de la mà fins al final i li exigiran donar el 110% cada dia.
Màster d'anglès per a executius
VAUGHAN SYSTEMS
Campus i seus: VAUGHAN SYSTEMS
VAUGHAN SYSTEMS Barcelona
C/ Sabino Arana, 42-44, planta 1ª 08028 Barcelona
Cursos més populars
X