Màster d'Animació de personatges 3D

Màster
Presencial
15 mesos
entre 5000 € i 10000 €

Descripció

El màster persegueix capacitar l'alumne en l'aprenentatge de les tècniques necessàries per crear i animar personatges en 3D en el marc d'una producció audiovisual, ja sigui en l'àmbit del cinema i sèries d'animació, la publicitat o videojocs.

Temari

  • Fonaments bàsics de l'Animació 9 ECTS
  • Introducció al Body Mechanichs 9 ECTS
  • Body mechanichs i Pantomime 9 ECTS
  • Introducció al Acting 9 ECTS
  • Acting 12 ECTS
  • Polish de Demoreel 12 ECTS

Destinataris

A estudiants nacionals i internacionals amb o sense formació prèvia en el món de l'animació en 3D i que vulguin aprofundir en el maneig de les tècniques d'animació de personatges d'aquesta especialitat.

Prova d'accés

Entrega CV i bobina de treballs. Si no es disposa de coneixements previs s'haurà de realitzar el curs "Iniciació al maya".

Metodologia

Domini de l'animació de personatges 3D a partir del coneixement del programa Maya Autodesk. Seguiment de l'evolució formativa de cada alumne. Supervisió d'exercicis mensuals d'animació de personatges per un "reviewer" professional. Tutories setmanals entre juliol i desembre dirigides pel coordinador del curs. Complement formatiu amb masterclasses impartides per professionals de primer nivell

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Objectius

El programa del màster d'animació de personatges 3D es desenvolupa en 5 mòduls pràctics i un projecte final tutoritzat que serveix per polir la pròpia bobina de presentació de l'alumne en la indústria de l'animació.

Titulació obtinguda

Màster en Animació 3D per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya Màster en Animació 3D per ECIB, Escola de Cinema de Barcelona
Campus i seus: ECIB Escola de Cinema de Barcelona
ECIB Escola de Cinema de Barcelona
C/ Roger de Flor, 7 08018 Barcelona
Cursos més populars
X