La Salle

Màster Avançat en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible

La Salle

Màster
Presencial
60 Crèdits

Descripció

El Màster Avançat en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible (MAAMU) permet als alumnes una formació completa en disseny i avaluació de projectes sostenibles.

La formació que proporciona permet adquirir coneixements a partir de casos d'urbanisme i arquitectura que té en compte el medi ambient i que, plantejats amb criteris d'eficiència energètica, permet comprendre la complexitat multidisciplinària del procés arquitectònic.Prepara per:

• Proporcionar les eines suficients per aplicar criteris d'eficiència que resolguin la demanda energètica dels edificis nous i existents.

• Capacitar per al disseny, càlcul, execució i avaluació energètica i mediambiental d'edificis.

• Analitzar solucions constructives i aprofitar el clima i l'arquitectura amb la finalitat d'aconseguir el benestar dels usuaris gràcies a la incorporació de la tecnologia i als sistemes de disseny i de càlcul energètics dels edificis après durant el programa.

• Aprendre estratègies d'anàlisi de la sostenibilitat, del funcionament energètic i dels sistemes de disseny per aprofitar les energies de l'entorn.

• Formar professionals en el desenvolupament i l'aplicació dels criteris estratègics de la sostenibilitat, per tal de millorar en les intervencions en el territori i en el disseny arquitectònic i urbanístic.

• Conèixer els nous materials i el seu impacte ambiental, social i econòmic. Analitzar estratègies d'ús sostenible de materials en la construcció. Els materials naturals i l'ús del recurs de l'aigua s'estudia en aplicacions constructives reals.Les classes presencials es desenvolupen combinant el contingut teòric amb exercicis pràctics per a la millor comprensió dels conceptes que es presenten en cada sessió.

El curs es complementa amb debats, presentacions, pràctiques amb programari i visites tècniques d'obra a projectes i infraestructures relacionats amb els continguts del curs i de reconegut prestigi.

Opcionalment s'ofereix un Stage a Almere (Holanda) en finalitzar el curs.Els alumnes obtindran el títol de Màster Avançat en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible certificat per La Salle - Universitat Ramon Llull.

La formació proporciona la capacitació per realitzar amb èxit els exàmens del GBCI (Green Building Council) per obtenir els títols de Green Associate i LEED AP o participar en projectes que optin a la certificació LEED.

Veure més

Temari del curs

1. Urbanisme sostenible
2. Edifici i entorn - sistemes passius
3. eines per a l'optimització de la demanda
4. Arquitectura eco-compartible i criteris d'ecodisseny
5. Urbanisme sostenible avançat
6. Edifici i entorn. Càlcul i procés executiu
7. Eines avançades d'optimització energètica
8. Materials i criteris d'ecodisseny
Veure més

Destinataris

Perfil d'entrada

Professionals del sector de la construcció (arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers d'edificació, enginyers civils, tècnics titulats, etc.) Que estiguin interessats en el desenvolupament de projectes que incloguin criteris arquitectònics i d'aplicació de sistemes d'eficiència energètica en l'edificació.

Perfil de sortida

Professionals, arquitectes, enginyers i tècnics amb titulació especialitzada en el coneixement de l'arquitectura mediambiental i l'urbanisme sostenible.

Especialistes en planificacions urbanístiques sostenibles.

Tècnics consultors en aplicació de criteris d'eficiència en el disseny arquitectònic de projectes

Veure més

Durada

Data d'inici: 2013.02.01.
Durada: 1 any.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Avançat en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Avançat en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible