La Salle

Màster Avançat en Eficiència Energètica en Edificació

La Salle

Màster
Presencial
60 Crèdits

Descripció

La constant demanda social a la recerca del benestar de les persones, la creixent i necessària preocupació per l'augment de la despesa energètica i la seva contaminació associada, i el desig de persones i governs per l'ús de les anomenades energies verdes recollides en un nou marc legal com és el Codi Tècnic de l'Edificació, fan d'aquesta especialitat una professió necessària, actual i de futur.

El Màster Avançat en Eficiència Energètica en l'Edificació (MAEE) tracta l'eficiència energètica en els edificis i proporciona eines per millorar i aconseguir una major aportació de fonts d'energies renovables.Per què prepara:

• Capacitar per proposar i quantificar sistemes actius energèticament eficients que millorin el disseny dels sistemes actius dels edificis amb la qualificació energètica màxima, fomentant l'ús d'energies renovables en el mateix edifici.

• Entendre el sector energètic des del punt de vista internacional, regulador i econòmic i les tendències actuals i de recerca.

• Disposar d'eines dinàmiques de càlcul per al disseny d'instal · lacions, així com d'avaluació de l'eficiència energètica dels edificis i els seus consums d'energia, tant pel que fa al projecte com a la gestió energètica al llarg de l'ús de l'edifici .

• Capacitar per al disseny d'edificis i les seves instal · lacions amb els estàndards internacionals com l'ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers), així com per al disseny avançat d'instal · lacions d'energies renovables i d'alta eficiència energètica.

• Ser capaç de realitzar la gestió energètica d'edificis i la seva regulació i control per a la màxima eficiència energètica.

• Dotar dels coneixements necessaris per afrontar els exàmens de LEED Green Associate i LEED Accredited Professional BD + C o LEED EBOM.Les classes presencials es desenvolupen no el contingut teòric combinant exercicis pràctics per a la millor comprensió dels conceptes que es presenten en cada sessió.

El curs es complementa amb debats, presentacions, pràctiques amb programari i visites tècniques d'obra a projectes i infraestructures relacionats amb els continguts del curs i de reconegut prestigi.

Opcionalment s'ofereix un Stage a Almere (Holanda) en finalitzar el curs.Els alumnes obtindran el títol de Màster Avançat en Eficiència Energètica en edificació certificat per La Salle - Universitat Ramon Llull.

La formació proporciona la capacitació per realitzar amb èxit els exàmens del GBCI (Green Building Council) per obtenir els títols de Green Associate i LEED AP o participar en projectes que optin a la certificació LEED.

Veure més

Temari del curs

1. Sistemes tèrmics i fotovoltaics
2.Sistemes efcientes de climatització
3. Auditories
4. Disseny d'edifcios d'alta eficiència energètica
5. Disseny avançat d'instal · lacions d'elevada eficiència
6. Eines de càlcul de consums
7. Gestió energètica d'edificis
8. Rehabilitació energètica
Veure més

Destinataris

Perfil d'entrada

Tècnics que treballen en el sector de l'eficiència energètica o que tinguin una formació bàsica en energia en l'edificació, instal · lacions d'edificis i eficiència energètica.

Arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers d'edificació, enginyers civils i tècnics titulats en el sector de la construcció.

Perfil de sortida

Consultors en desenvolupament de projectes en eficiència energètica en edificació.

Arquitectes, enginyers i tècnics amb titulació especialitzada en l'aplicació de sistemes actius que milloren l'eficiència energètica.

Tècnics amb la capacitació per definir sistemes actius energèticament eficients que millorin el disseny dels sistemes prèviament instal · lats per a una rehabilitació energètica dels edificis.

Veure més

Durada

Data d'inici: 2013.02.01.
Durada: 1 any.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Avançat en Eficiència Energètica en Edificació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Avançat en Eficiència Energètica en Edificació