EAE Business School

Màster en Borsa i mercats financers (Part Time)

EAE Business School

Màster
Presencial
70 Crèdits
13.300 €

Descripció

En ple 2018, l'evolució de l'economia mundial i els mercats financers s'ha caracteritzat per la globalització de l'activitat econòmica en general i de la financera en particular, l'acceleració del procés de concentració econòmica i financera, l'augment de la competitivitat empresarial, la liberalització dels mercats i l'orientació de les empreses cap a la creació de valor des de tots els seus departaments. Capitals com Barcelona i Madrid són referents però hi ha molts més casos en la geografia en què s'han produït aquests canvis. Per tant, estem immersos en el marc de la profunda transformació que ha experimentat en els últims anys el món de l'assessorament financer i dels mercats on s'executen les seves anàlisis i decisions.

D'una banda, ens trobem amb un entorn cada vegada més competitiu entre les entitats financeres que presten serveis d'assessorament patrimonial i banca privada, a les que addicionalment es suma la recentment reconeguda figura d'Empresa d'Assessorament Financer (EAFI). D'altra banda, les cada vegada més exigents demandes d'una clientela més formada i seriosament preocupada per l'evolució futura de les seves finances personals en uns mercats que ofereixen productes financers complexos. Volen més i millors anàlisis abans de prendre qualsevol decisió; cosa totalment raonable. Però, com oferir les respostes que busquen?

El Màster en Borsa i Mercats Financers està dissenyat per preparar directius financers que sàpiguen afrontar els canvis econòmics amb la solvència i anticipació necessària que exigeixen les organitzacions actuals, tant Borses i Mercats Espanyols com Internacionals. Professionals dels mercats financers que siguin flexibles, sàpiguen dirigir i liderar equips, tinguin les capacitats adequades per generar valor en tot moment, assignin i distribueixin els recursos financers de la manera més eficient possible i, sobretot, contribueixin a la direcció de l'empresa a l'hora d'aconseguir els seus objectius gràcies a la seva visió estratègica. En definitiva, professionals que necessiten recolzar els seus coneixements i qualificació professional amb una acreditació oficial, per a l'obtenció està específicament dissenyat el nostre màster.

En finalitzar el màster, el participant tindrà l'opció de presentar-se als exàmens de certificació del FPA, Nivell EFA.


Veure més

Temari del curs

MÒDUL 1 - Entorn Econòmic i Financer-
• Entorn Económico4 ECTS
MÒDUL 2 - Finances quantitatives-
• Càlcul financer i estadístico4 ECTS
MÒDUL 3 - Mercats financers-
• Mercats financers: monetari i de capitales4 ECTS
• Mercats financers: divises i derivados4 ECTS
MÒDUL 4 - Inversions borsaris-
• Anàlisi tècnica i fundamental5 ECTS
• Gestió de carteras5 ECTS
• Gestió de riscos financieros4 ECTS
MÒDUL 5 - Normativa i Assessoria Financera-
• Planificació i assessorament financer. Banca privada4 ECTS
• Ètica i normativa legal3 ECTS
• Assegurances i previsió social4 ECTS
• Fiscalitat de les operacions financieras4 ECTS
• Minor10 ECTS
MÒDUL 6 - Treball de Fi de Máster15 ECTS
• Treball de Fi de Máster15 ECTS
Total crèdits 70 ECTS
Veure més

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Dedicació: Part time.

Durada

Convocatòria oberta: octubre.

Objectius

• Optimitzar la presa de decisions financeres dels participants per invertir en borsa en un entorn canviant.

• Dotar els participants d'eines per a l'assessoria financera que generi valor, tant a nivell organitzatiu com en els mercats financers.

• Dominar les eines i instruments de planificació i elaboració de pressupostos que donen suport al procés de presa de decisions financeres.

• Desenvolupar les competències i habilitats imprescindibles per poder dirigir amb èxit una empresa moderna des del punt de vista de la funció de l'assessor financer.

Titulació obtinguda

Els participants que completi amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Borsa i Mercats Financers per EAE Business School i la Universidad Rey Juan Carlos (*) (Campus Madrid).

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Preu

13.300 €

Avantatges del curs

L'alumne tindrà l'opció, en finalitzar el període lectiu del màster, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en ESG UQAM School of Management - Université de Québec (Mont-real, Canadà). Aquest programa té un cost addicional.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Borsa i mercats financers (Part Time)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Borsa i mercats financers (Part Time)