Descripció

El Master en Branding i Packaging està compost per 2 postgraus:


  1. Postgrau en Brand Design


  2. Postgrau en Packaging Design
1.  Avui en dia les empreses ja no són només els productes que ofereixen, sinó la suma total del valor de la mateixa en la qual incloem a més els serveis que aquesta ofereix, la gent que la compon, la comunicació que fa i on la fa i per suposat la seva cultura. En l'entorn actual, el Branding és cada vegada més important. Només les marques que han estat gestionades amb una estratègia clara triomfaran dins de la multitud de marques i productes que existeixen.

2. El disseny de packaging és una disciplina completament diferent a altres disciplines de disseny ja que el seu objectiu principal és el reconeixement instantani. Una de les formes més estables i segures de transmetre els valors d'una marca és a través del packaging. Els productes, i especialment el que transmeten a través dels envasos són, cada vegada més, un dels principals recursos de l'empresa. El repte del packaging és aprendre a construir i a desenvolupar envasos eficients, capaços de crear un vincle especial amb les seves audiències, d'impactar en una mil·lèsima de segon i de generar la lleialtat dels consumidors. El packaging d'èxit, exemplificat en les grans marques, ha de tenir abans de res consistència en la seva comunicació.
Veure més

Temari del curs

El postgrau s'articularà al voltant de la realització de projectes professionals dirigits per professors i professionals especialitzats en els àmbits del branding de serveis i comercial, alimentació, cultural i institucional i en nous mitjans.

Durant les primeres setmanes, s'oferirà una base teòrica sobre Branding. Sota un plantejament eminentment projectual, el Postgrau en Branding inclou 4 workshops coordinats i dirigits? Per empreses especialitzades del sector i professionals del disseny que guiaran l'alumne per aprendre a crear les marques del futur:

Postgrau en Brand Design
Mòdul I - Taller de gran consum impartit per Enric Batlle de Batllegroup.
Mòdul II - Taller de Redisseny impartit per Francesc Ribot.
Mòdul III - Taller de Petit Negoci Local impartit per Ferran Mitjans de Toormix.
Mòdul IV - Taller aplicat a les noves tecnologies impartit per David Fernández de Inocuo.


Postgrau en Packaging Design
Mòdul I ? Taller de Cosmètica (?)
Mòdul II ? Taller de Delicatessen (?)
Mòdul III ? Taller de Moda/Calçat-Tecnològic (?)
Mòdul IV ? Taller d'Alimentació-Mass Market (?)
Mòdul V ? Taller d?Ecodisseny (Petz Scholtus i Jordi Oliver i Solà)
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Els alumnes podran desenvolupar i dissenyar accions de branding per maximitzar, a llarg termini, la repercussió de les marques en el mercat i en els consumidors.

Destinataris

Graduats Superiors en Disseny Gràfic.

Llicenciats en Belles Arts en l'especialitat de Disseny Gràfic.

Llicenciats en Publicitat i Relacions Públiques.

Titulats que vulguin especialitzar-se en el disseny de marques i productes i / o professionals que vulguin reorientar la seva tasca professional cap al sector del Branding i que puguin demostrar experiència professional en l'àmbit del disseny gràfic

Veure més

Requisits

La matriculació a qualsevol dels Màsters i Postgraus de Bau està subjecta a la prèvia acceptació del candidat per part del respectiu coordinador del curs. Per iniciar el tràmit d'acceptació, el candidat ha de realitzar una preinscripció al màster o postgrau. La preinscripció es realitza descarregant i omplint la sol · licitud d'ingrés específica de cada curs que trobareu al web de l'escola. Un cop presentada la sol · licitud d'ingrés i la documentació requerida per a cada un dels programes, Bau es posarà en contacte amb el candidat per confirmar la seva acceptació al curs i formalització de la matrícula.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Tipus d'avaluació

Presencial, projectual i continuada.

Horari/Torn

Dilluns i dimecres de 19h a 22h

Places

20

Data Límit:

El termini d'admissió de sol · licituds i matriculació finalitza quan s'esgoten les places o quan s'inicia el curs.

Durada

1 any acadèmic (d'octubre a juny).
El títol de Màster en Disseny de Branding i Packaging s'obté cursant els 2 postgraus (P. a Brand Design i P. en Packaging Design) i es poden cursar en un mateix any acadèmic o en diferents anys acadèmics.Deshacer cambi

Lloc on s'imparteix el curs

Bau, Escola Superior de Disseny C/ Pujades 118 - 08005 Barcelona (Distrito 22@)

Objetius

L'objectiu principal del postgrau és oferir una visió i formació tant teòrica com pràctica sobre la comunicació gràfica de la marca.

Titulació obtinguda

Postgrau en Brand Design atorgat per la Universitat de Vic
Els alumnes sense titulació universitària prèvia rebran un Diploma d'Extensió Universitària.

Perspectives laborals

Empreses vinculades, projectes reals i Borsa de Treball.

Promocions

? Preu del Màster en Disseny de Branding i Packaging 2012/2013 (cursant el Postgrau en Brand Design + el Postgrau en Packaging Design el mateix any acadèmic): 6.510?.

 ? Si es paga el curs complet en formalitzar la matrícula, s'aplicarà un descompte del 3% sobre l'import total del curs

  

? Els ex alumnes de Bau gaudeixen d'un 10% de descompte en qualsevol dels cursos. S'entén per ex alumne de BAU aquell que, no estant matriculat en el curs acadèmic actual, hagi superat el 50% dels crèdits propis de la titulació de grau, Graduat Superior en Disseny o Bau Nit, o el 100% dels crèdits propis de qualsevol de les titulacions de Màster o Postgrau.

 ? Beques: AGAUR-Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca.


 


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Master en Branding i Packaging

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Master en Branding i Packaging