IDESIE Business School

Master Building Information Modeling

IDESIE Business School

Descripció

Què és Bim ?BIM ( Building Information Modeling ) és un mètode innovador que permet facilitar la comunicació entre l'arquitectura , l'enginyeria , la construcció i la gestió .

Amb BIM , arquitectes i enginyers generen i intercanvien informació de manera eficient , creen representacions virtuals de totes les fases del procés de construcció i simulen el rendiment de l'edificació en la vida real . BIM perfecciona el flux de treball , augmenta la productivitat i millora la qualitat del resultat final .

BIM abasta tot el procés de disseny i gestió de la informació generada al llarg del cicle de vida de l'edifici permetent optimitzar la seva explotació .

El MBIM ajudarà als arquitectes , enginyers i facility managers a simplificar els seus sistemes de treball , augmentar la productivitat i crear projectes de més qualitat .beneficis :    
Et permetrà adquirir coneixements avançats en el maneig d'eines que s'empren en tot el cicle de vida de l'edifici en un entorn BIM .    
Et ensenyarà el coneixement necessari per crear i gestionar equips de treball en entorns BIM .    
Et possibilitarà treballar com BIM Consult o BIM Manager , exercint una funció essencial per a les operacions de l'edifici vinculant la informació dels models tècnics amb la informació relativa a la gestió dels edificis .    
Coneixeràs l'estàndard internacional de treball que s'imposa en el sector de l'AEC ( Arquitectura , Enginyeria i Construcció ) .    
Estaràs a l'avantguarda del sector de la construcció a Espanya i podràs treballar en qualsevol part del món .    
Treballar en BIM et garantirà optimitzar el desenvolupament de projectes , evitar la duplicitat de tasques , assegurar la fiabilitat de la informació actualitzada en temps real i reduir els costos d'explotació dels edificis .    
És un programa orientat a la creació o generació de projectes de referència en eficiència energètica i Green Building .    
Tindràs com a professor als professionals més experimentats i coneixedors del sistema BIM .metodologia :

 
El desenvolupament ple dels coneixements i capacitats que configuren el MBIM només pot realitzar-se a través d'un mètode d'ensenyament essencialment pràctic , basat en la transmissió dels coneixements i experiències adquirides durant anys .El Mètode d'Integració TPR de IDESIE és una metodologia de formació que es basa en anar donant pas als conceptes de manera evolutiva perquè l'alumne vagi assimilant els coneixements a mesura que el contingut incrementa la seva complexitat , amb la visió constant de mostrar a l'alumne la seva aplicació pràctica i la realitat a la qual haurà d'enfrontar .El Mètode d'Integració TPR és un mètode de formació interactiu i dinàmic , on l'alumne participarà des del del primer dia en la creació del model BIM d'una edificació utilitzant les principals eines de programari BIM .La creació de documents de disseny d'alta qualitat , detecció de no conformitats , l'actualització del model BIM , el càlcul de costos , la planificació del procés i la gestió de l'edifici .Per desenvolupar el model BIM l'alumne s'enfrontarà als reptes d'un projecte treballant en equip i simulant totes les fases del model sobre un edifici d'oficines real .El MBIM compta amb la participació activa d'empreses de referència nacional i internacional i amb els fabricants de programari líders del mercat .Com a activitats complementàries es realitzaran durant el desenvolupament del programa seminaris i conferències amb personalitats del sector i de l'Administració Pública .

Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Master Building Information Modeling

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Master Building Information Modeling