Master Building Information Modeling

Màster
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Què és Bim ?

BIM ( Building Information Modeling ) és un mètode innovador que permet facilitar la comunicació entre l'arquitectura , l'enginyeria , la construcció i la gestió .


Amb BIM , arquitectes i enginyers generen i intercanvien informació de manera eficient , creen representacions virtuals de totes les fases del procés de construcció i simulen el rendiment de l'edificació en la vida real . BIM perfecciona el flux de treball , augmenta la productivitat i millora la qualitat del resultat final .


BIM abasta tot el procés de disseny i gestió de la informació generada al llarg del cicle de vida de l'edifici permetent optimitzar la seva explotació .
El MBIM ajudarà als arquitectes , enginyers i facility managers a simplificar els seus sistemes de treball , augmentar la productivitat i crear projectes de més qualitat .

beneficis :

    
Et permetrà adquirir coneixements avançats en el maneig d'eines que s'empren en tot el cicle de vida de l'edifici en un entorn BIM .

    
Et ensenyarà el coneixement necessari per crear i gestionar equips de treball en entorns BIM .

    
Et possibilitarà treballar com BIM Consult o BIM Manager , exercint una funció essencial per a les operacions de l'edifici vinculant la informació dels models tècnics amb la informació relativa a la gestió dels edificis .

    
Coneixeràs l'estàndard internacional de treball que s'imposa en el sector de l'AEC ( Arquitectura , Enginyeria i Construcció ) .

    
Estaràs a l'avantguarda del sector de la construcció a Espanya i podràs treballar en qualsevol part del món .

    
Treballar en BIM et garantirà optimitzar el desenvolupament de projectes , evitar la duplicitat de tasques , assegurar la fiabilitat de la informació actualitzada en temps real i reduir els costos d'explotació dels edificis .

    
És un programa orientat a la creació o generació de projectes de referència en eficiència energètica i Green Building .

    
Tindràs com a professor als professionals més experimentats i coneixedors del sistema BIM .

metodologia :
 
El desenvolupament ple dels coneixements i capacitats que configuren el MBIM només pot realitzar-se a través d'un mètode d'ensenyament essencialment pràctic , basat en la transmissió dels coneixements i experiències adquirides durant anys .

El Mètode d'Integració TPR de IDESIE és una metodologia de formació que es basa en anar donant pas als conceptes de manera evolutiva perquè l'alumne vagi assimilant els coneixements a mesura que el contingut incrementa la seva complexitat , amb la visió constant de mostrar a l'alumne la seva aplicació pràctica i la realitat a la qual haurà d'enfrontar .

El Mètode d'Integració TPR és un mètode de formació interactiu i dinàmic , on l'alumne participarà des del del primer dia en la creació del model BIM d'una edificació utilitzant les principals eines de programari BIM .

La creació de documents de disseny d'alta qualitat , detecció de no conformitats , l'actualització del model BIM , el càlcul de costos , la planificació del procés i la gestió de l'edifici .

Per desenvolupar el model BIM l'alumne s'enfrontarà als reptes d'un projecte treballant en equip i simulant totes les fases del model sobre un edifici d'oficines real .

El MBIM compta amb la participació activa d'empreses de referència nacional i internacional i amb els fabricants de programari líders del mercat .

Com a activitats complementàries es realitzaran durant el desenvolupament del programa seminaris i conferències amb personalitats del sector i de l'Administració Pública .
Campus i seus: IDESIE Business School
IDESIE Business School
C/ JOSE ECHEGARAY, 1 28232 LAS ROZAS (Madrid)
Cursos més populars
X