EAE Business School

Màster en Big Data

EAE Business School

Màster
Presencial
12 Mesos
13.750 €

Descripció

Factors com la globalització de les marques, la personalització de les ofertes i l'accés a la informació quan i on vol el consumidor, estan produint reptes i oportunitats. A això se suma, l'aparició de l'Internet de les Coses (IOT) i la multiplicació dels canals de venda.

Tot això ha generat una gran quantitat d'informació, el control en temps real ha marcat un abans i un després en el món dels negocis. Per tal de facilitar la monitorització dels processos, o simplement per disposar de més informació sobre mercats i clients, les empreses s'han de sotmetre a una remodelació tecnològica i organitzativa, incorporant un nou perfil de professionals capaços de traslladar l'enorme potencial d'aquestes dades a les seves vendes.

El Màster en Big Data & Analytics et prepararà per convertir les noves tecnologies en un avantatge competitiu per a la teva empresa o projecte. Per a això, gaudiràs d'una sòlida formació en Business Intelligence, estaràs en disposició de prendre decisions eficients, i podràs liderar projectes de Tecnologies de la Informació en qualsevol sector de l'economia.

El Màster en Big Data & Analytics s'imparteix des d'una òptica que engloba tant la tecnologia com la gestió, amb l'objectiu d'ensenyar a dissenyar i gestionar projectes de Big Data i a treure la màxima rendibilitat a el tractament de dades massius. El resultat? Podràs liderar projectes tecnològics i prendre decisions de forma eficient dins d'un sector molt dinàmic i amb una gran projecció professional.

 
Veure més

Temari del curs

 Mòdul 1: Business Transformation
• Mòdul 2: Data Analytics and Visualization
• Mòdul 3: Big Data and Data Science
• Mòdul 4: Personal Skills
• Mòdul 5: Minor
• Mòdul 6: TFM

Prova d'accés

Tots els participants han de superar un procés d'admissió.

Metodologia

Part time. Modalitat: Presencial 3 dies per setmana.

Durada

Inici: octubre 2020. Durada: 12 mesos (70 ECTS).

Objectius

• Comprendre en profunditat les principals qüestions tecnològiques i de negoci dins de l'àrea de Big Data.

• Aprofundir en l'àrea funcional i / o tècnica del Big Data, mitjançant la solució de casos pràctics que es produeixen en les empreses actuals.

• Desenvolupar les competències tecnològiques necessàries per convertir-te en un directiu de l'àrea de Big Data, sense oblidar-nos de les habilitats directives i de gestió necessàries per liderar equips i projectes.

• Dominar les principals eines que s'utilitzen actualment al mercat del Big Data.

Perspectives laborals

Chief Data Officer (CDO). Chief Technology Officer (CTO). Big Data Consultant. Business Intelligence & Data Analytics. Project Management for BI Projects. Digital Transformation Manager.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

13.750 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Big Data

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos