EAE Business School

Màster en Big Data

EAE Business School

Màster
Presencial
12 Mesos
13.750 €

Descripció

Factors com la globalització de les marques, la personalització de les ofertes i l'accés a la informació quan i on vol el consumidor, estan produint reptes i oportunitats. A això se suma, l'aparició de l'Internet de les Coses (IOT) i la multiplicació dels canals de venda.

Tot això ha generat una gran quantitat d'informació, el control en temps real ha marcat un abans i un després en el món dels negocis. Per tal de facilitar la monitorització dels processos, o simplement per disposar de més informació sobre mercats i clients, les empreses s'han de sotmetre a una remodelació tecnològica i organitzativa, incorporant un nou perfil de professionals capaços de traslladar l'enorme potencial d'aquestes dades a les seves vendes.

El Màster en Big Data & Analytics et prepararà per convertir les noves tecnologies en un avantatge competitiu per a la teva empresa o projecte. Per a això, gaudiràs d'una sòlida formació en Business Intelligence, estaràs en disposició de prendre decisions eficients, i podràs liderar projectes de Tecnologies de la Informació en qualsevol sector de l'economia.

El Màster en Big Data & Analytics s'imparteix des d'una òptica que engloba tant la tecnologia com la gestió, amb l'objectiu d'ensenyar a dissenyar i gestionar projectes de Big Data i a treure la màxima rendibilitat a el tractament de dades massius. El resultat? Podràs liderar projectes tecnològics i prendre decisions de forma eficient dins d'un sector molt dinàmic i amb una gran projecció professional.

 
Veure més

Temari del curs

 Mòdul 1: Business Transformation
• Mòdul 2: Data Analytics and Visualization
• Mòdul 3: Big Data and Data Science
• Mòdul 4: Personal Skills
• Mòdul 5: Minor
• Mòdul 6: TFM

Prova d'accés

Tots els participants han de superar un procés d'admissió.

Metodologia

Part time. Modalitat: Presencial 3 dies per setmana.

Durada

Inici: octubre 2020. Durada: 12 mesos (70 ECTS).

Objectius

• Comprendre en profunditat les principals qüestions tecnològiques i de negoci dins de l'àrea de Big Data.

• Aprofundir en l'àrea funcional i / o tècnica del Big Data, mitjançant la solució de casos pràctics que es produeixen en les empreses actuals.

• Desenvolupar les competències tecnològiques necessàries per convertir-te en un directiu de l'àrea de Big Data, sense oblidar-nos de les habilitats directives i de gestió necessàries per liderar equips i projectes.

• Dominar les principals eines que s'utilitzen actualment al mercat del Big Data.

Perspectives laborals

Chief Data Officer (CDO). Chief Technology Officer (CTO). Big Data Consultant. Business Intelligence & Data Analytics. Project Management for BI Projects. Digital Transformation Manager.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

13.750 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Big Data

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos