La Salle

Màster en Ciberseguretat

La Salle

Màster
Presencial
10 Mesos

Descripció

La creixent preocupació per la ciberseguretat és un fet en cada vegada més empreses. En 2014, el nombre d'empreses que han invertit en protegir d'amenaces cibernètiques ha augmentat un 33%, i només a Espanya se necessiten fins a 20.000 professionals dedicats a aquesta ciència i els seus llocs no es cobreixen per manca de formació i especialització en la matèria.


 


Segons diversos informes, el mercat laboral entorn a seguretat informàtica s'estima que creixi exponencialment en els propers anys.


 


D'acord amb l'Informe de Seguretat Anual 2014 de Cisco, la manca de gairebé un milió de professionals experts en seguretat informàtica a nivell mundial està impactant les habilitats de les organitzacions de supervisar i assegurar les xarxes, mentre les vulnerabilitats i amenaces en general van aconseguir els seus nivells més alts des de l'any 2000.


 


El Màster en Ciberseguretat (MCS) neix amb la vocació de donar resposta a aquesta necessitat empresarial i formar experts en la seguretat de les tecnologies de l'informació i la comunicació.


Veure més

Temari del curs

1 - Auditoria i anàlisi de seguretat (15 ECTS)
             a - Hacking ètic 7,5 ECT
             b - Anàlisi de seguretat 7,5 ECT
2 - Anàlisi forense i cibercrim (20 ECTS)
             a - Enginyeria inversa (7,5 ECTS)
             b - Anàlisi forense (7,5 ECTS)
             c - Ciberinteligencia (5 ECTS)
3 - Desenvolupament segur (10 ECTS)
            a - Seguretat web (5 ECTS)
            b - Seguretat en entorns mòbils (5 ECTS)
4 - Pràctiques en ciberseguretat (5 ECTS)
5 - Treball Final de Màster (10 ECTS)
 
 
El Màster en Ciberseguretat inclou els següents exàmens de certificació:
             - B-CREA (Buguroo Certified Reverse Engineer Associate)
             - B-CFIA (Buguroo Certified Forensic Investigator Associate)

Aquestes certificacions s'obtenen en finalitzar el màster i aprovar els exàmens corresponents.

pràctiques

El Màster en Ciberseguretat compta amb la col·laboració i participació de Deloitte i el seu CyberSOC-CERT Academy, que aporten el seu coneixement, experiència i especialització en àrees d'elevada qualificació tècnica en l'àmbit de la ciberseguretat.
 
Les classes presencials són eminentment pràctiques i se realitzen en els laboratoris especialitzats de Telemàtica de La Salle Campus Barcelona, on els alumnes compten amb un entorn virtual de proves específic, desenvolupat per Deloitte.
 
L'assignatura de Pràctiques en ciberseguretat es divideix en activitats semipresencials i presencials. En les primeres, l'alumne desenvolupa tasques requerides dins d'una determinada àrea de seguretat. Pel que fa a les activitats presencials, aquestes s'imparteixen a les instal·lacions del CyberSOC de Madrid, principalment, o en els nodes d'operació de seguretat annexos al SOC principal quan el volum de negoci i l'activitat així ho permetin. Per a les pràctiques és necessari que l'alumne tingui un portàtil amb 8GB de RAM.
Veure més

Destinataris

Titulados universitarios de grado, máster oficial, ingenierías superiores y técnicas, licenciaturas y diplomaturas afines (ingeniería telemática, ingeniería informática, ingeniería de telecomunicaciones, ingeniería en organización de las TIC, etc.).En caso de no tener titulación universitaria previa, se evaluará la experiencia profesional en el entorno de la telemática, sistemas informáticos y la seguridad. 

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Horari/Torn

Inici: 10/10/2016

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017 s'inicia l'octubre del 2015 i es mantindrà obert fins a completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Inici: octubre 2015

Objetius

Formar experts en la seguretat de les tecnologies de la informació i la comunicació capaços de realitzar auditories de seguretat, analitzar els fets i la informació de seguretat recopilada, aplicar l'enginyeria inversa i la ciberinteligencia, així com dur a terme una correcta anàlisi forense.
Garantir el desenvolupament segur d'aplicacions, ja sigui tant en plataformes web com en entorns mòbils.
Capacitar per aplicar la seguretat defensiva des del punt de vista de l'administrador de sistemes o de l'arquitectura web.
Saber aplicar la seguretat ofensiva des de les metodologies d'atac.

Titulació obtinguda

Dues de les certificacions que s'obtenen en finalitzar el màster i aprovar els exàmens corresponents són:

D-CREA (Deloitte Certified Reverse Engineer Associate)
D-CFIA (Deloitte Certified Forensic Investigator Associate)

Aquestes certificacions s'obtenen en finalitzar el màster i aprovar els exàmens corresponents.

Perspectives laborals

Expert en enginyeria inversa
hacker ètic
Consultor de ciberseguretat
Analista de seguretat de la informació
Analista de malware
analista forense
Enginyer de programari segur
Enginyer de seguretat en dispositius mòbils
Auditor de seguretat
Gestor de seguretat

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de La Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Ciberseguretat

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Ciberseguretat