Descripció

El programa prepara professionals en la gestió operativa dels negocis internacionals, dotant-los de les eines i dels coneixements necessaris per a participar activament en el desenvolupament de l'empresa internacional.

Temari del curs

Política Comercial i Organismes Internacionals

Facilita el coneixement dels processos de globalització, dels organismes i de les polítiques internacionals que afecten a la tasca de l'empresa

Transport Internacional

Aprofundeix en els aspectes més rellevants del transport internacional, així com en la documentació requerida per a l'enviament de les mercaderies a altres països.

Gestió Duanera i Fiscalitat Internacional

Estudia el procediment de gestió de duanes i els aspectes més pràctics de la fiscalitat internacional

Control de gestió i costos

Proporcionar coneixements sobre els diferents tipus de costos existents en l'empresa, les metodologies per calcular els costos dels diferents centres, àrees o departaments, així com els tipus de productes (béns o serveis) generats per les unitats empresarials, el que permetrà conèixer el marge de rendibilitat de cada producte i aconseguir així optimitzar la presa de decisions de l'empresa.

Gestió Internacional de Compres

Exposa i desenvolupa les característiques de la gestió de compres en mercats internacionals, com trobar i homologar proveïdors i els aspectes pràctics de la negociació amb els mateixos

Comerç Electrònic / Tecnologies aplicades a la gestió

Les empreses internacionalitzades, han de conèixer les diferents tècniques i eines del màrqueting digital, que avui dia han de formar part del pla d'exportació, essent Internet un dels canals més dinàmics per aconseguir contactes comercials a un cost bastant assequible i en curt termini

Logística Internacional de la Distribució

Assegura als teus clients que tot està en el moment, quantitats, estat i qualitats adequades, amb el mínim cost de procés, millorant l'efectivitat de tot el sistema. Conèixer les últimes tecnologies que et permeten gestionar de forma adequada tots els fluxos d'informació i productes de l'empresa.

Gestió de competències professionals

L'establiment de relacions personals de qualitat determinen la generació de resultats extraordinaris en les empreses a nivell de productivitat, coneixement i satisfacció de necessitats individuals, grupals i de negoci. Optimitzar la qualitat de la nostra comunicació intrapersonal i interpersonal és el primer pas per assolir objectius i per fer que els nostres llocs de treball siguin més pròspers i estimulants.

Banca Internacional

Proporciona els mètodes i eines per a una eficaç gestió dels cobraments i pagaments internacionals i un coneixement pràctic de les alternatives de finançament

Màrqueting Internacional

Ofereix un coneixement exhaustiu del màrqueting internacional amb la realització d'un estudi de mercat i la preparació i presentació d'un pla de màrqueting internacional. A més facilita el coneixement profund de les fonts d'informació, i dels organismes i ajudes que una empresa pot obtenir dels mateixos per introduir o consolidar la seva presència en els mercats exteriors.

Contractació Internacional

Et permet conèixer les principals característiques, els avantatges i inconvenients de la utilització dels diferents intermediaris collaboradors en la compra venda internacional (clients directes, agents, distribuïdors, socis, etc.)

Business English

L'assignatura abordarà els mateixos temes que s'imparteixen en altres classes, però en anglès. S'espera una participació activa per part dels estudiants, treball en equip i tasques individuals en anglès.

Gestió de conflictes (Àsia, Àfrica, Amèrica, Europa, Àrab)

S'estudia el plantejament de situacions que es donen en el dia a dia en les relacions amb proveïdors i clients de les diferents àrees geogràfiques que impliquen el tenir una estreta relació amb la resta de departaments de l'empresa per poder solucionar les necessitats plantejades per aquests interlocutors

Projecte fi de màster

S'haurà de realitzar un pla d'internacionalització de l'empresa o bé, un estudi tesina de l'actualitat internacional i la seva implicació en els negocis internacionals.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Aquest màster et permetrà Tenir una visió integral del funcionament del departament d'exportació o internacional d'una empresa. Conèixer l'operativa de l'exportació de productes i la implantació d'una empresa en un mercat exterior. Obtenir els coneixements en profunditat de la gestió duanera, la fiscalitat internacional, els pagaments, la logística de distribució i compres i el transport internacional. Conèixer les principals característiques de la contractació internacional i la gestió de conflictes amb proveïdors i clients de diferents entorns culturals. Aprendre anglès dels negocis. Realitzar un projecte consistent en un pla d'internacionalització d'una empresa o producte o un estudi sobre l'actualitat internacional i la seva implicació en els negocis internacionals.

Requisits

Llicenciats i graduats universitaris, graduats amb títol propi d'universitat i, diplomats, enginyers tècnics, arquitectes tècnics o professionals en funció de l'especialització, característica i contingut del programa. En aquest últim cas, si no disposen de titulació universitària, la titulació obtinguda serà un diploma d'ESCI Experiència professional mínima de 2 anys en activitats de caràcter internacional Presentació de la documentació: - Formulari de sol·licitud d'admissió - Carta de motius pels quals es vol realitzar el programa - Currículum Vitae - Carta de motius pels quals es vol fer el programa - Fotocòpia DNI o passaport - Fotocòpia del títol universitari - Expedient acadèmic - Fotografia mida carnet * els títols universitaris i expedients acadèmics estrangers han d'estar degudament legalitzats per via diplomàtica o postil·lats.

Horari/Torn

De dilluns a dijous de 19h a 22h.

Places

25

Promocions

ESCI estableix anualment les ajudes per cursar el MIB-Executive tant pel que fa a beques, com pel que fa al finançament.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Comerç Exterior

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Comerç Exterior