La Salle - Universitat Ramon Llull

Máster en Consultoría Funcional SAP

La Salle - Universitat Ramon Llull

Descripció

Al llarg dels últims anys SAP s'ha confirmat com a líder destacat com a empresa subministradora de software per a la gestió de la informació, associada als processos de negoci de les empreses grans i mitjanes. La Salle, conscient de la necessitat d'aportar consultors SAP al mercat laboral, imparteix aquest màster des de fa 10 anys, actualitzant el seu contingut per adaptar-lo a les necessitats de les empreses que implanten solucions SAP.L'objectiu del màster és formar consultors en la implantació de solucions SAP. Per a això s'estudien els mòduls bàsics de SAP: FI, CO, MM, SD, PP i HR i es realitza un cas pràctic complet d'implantació a escala en una empresa. El mercat requereix, cada vegada amb més freqüència, que els consultors estiguin certificats per SAP. El màster inclou la preparació i examen per obtenir la Certificació FI de SAP.La Salle Campus Barcelona ha rebut el premi SAP Education Partner Award 2012 que atorga SAP com a reconeixement a la qualitat dels programes en aquesta àrea.Tercer millor màster de Gestió Empresarial SAP d'Espanya segons el Rànquing de 250 màsters del 2014/2015 de l'periòdic EL MÓN.1. Visió completa de SAP. S'analitzen els principals mòduls de SAP, de manera que l'alumne adquireix un coneixement complet de l'amplitud d'aquest sistema. El Màster es completa amb la resolució d'un cas pràctic d'implantació d'un Sistema SAP en una empresa figurada.2. Certificació FI. El màster inclou la preparació i l'examen per a la certificació FI, diploma que lliura SAP als alumnes que superen les seves proves. Aquesta certificació acredita com a consultor SAP en aquest mòdul. Cada vegada estan més valorats els currículums amb Certificació per poder exercir la professió de Consultor SAP.3. Garantia d'èxit. Els 10 anys d'experiència de La Salle a aquest màster, el nostre sistema de control de qualitat, l'alt nombre d'aprovats en l'examen de Certificació SAP i un claustre format per professors professionals SAP del món de l'empresa, ofereixen a l'alumne les màximes garanties per assolir la seva formació en SAP.4. La professió de Consultor. Es forma als assistents en les tècniques de Consultoria per a la implantació de sistemes SAP a les empreses, com a mitjà per abordar ambiciosos projectes de reenginyeria de les organitzacions i de redisseny de processos.5. Sortida professional. Molts dels assistents a aquest màster han millorat la seva situació professional, passant a ser consultors SAP en les seves empreses o en consultories externes.

Veure més

Temari del curs

1. SAP FI. FINANCES I COMPTABILITAT
2. CERTIFICATION FI - FINANCIAL ACCOUNTING
3. SAP CO. CONTROL DE GESTIÓ
4. SAP MM. COMPRES I MAGATZEMS
5. SAP SD. VENDES I DISTRIBUCIÓ
6. SAP PP. PLANIFICACIÓ DE LA PRODUCCIÓ
7. INTRODUCCIÓ MÒDUL RRHH
8. ENTORN TÈCNIC SAP
9. CAS PRÀCTIC: IMPLANTACIÓ D'UNA SOLUCIÓ A ESCALA
Veure més

Destinataris

L'objectiu del màster és formar consultors en la implantació de solucions SAP. Per a això s'estudien els mòduls bàsics de SAP: FI, CO, MM, SD, PP i HR i es realitza un cas pràctic complet d'implantació a escala en una empresa. El mercat requereix, cada vegada amb més freqüència, que els consultors estiguin certificats per SAP. El màster inclou la preparació i examen per obtenir la Certificació FI, Finances, que és un mòdul bàsic per al coneixement del sistema SAP.Professionals i universitaris que vulguin orientar la seva carrera professional cap al món de la consultoria de les organitzacions, els processos de negoci i la implantació de SAP, aconseguint un paper de lideratge tecnològic i de negoci en el procés de transformació competitiva de l'empresa.· Professionals que ja tenen coneixements previs en algun mòdul o àmbit de SAP i volen ampliar la seva formació en els restants mòduls bàsics del sistema SAP.· Professionals d'informàtica en desenvolupaments a mida o en sistemes que volen conèixer les possibilitats de SAP com a sistema de gestió d'empresa. No es necessita formació tècnic-informàtica per a la realització d'aquest màster.

Veure més

Promocions

Un dels factors clau per al desenvolupament del Programa de Màsters a La Salle són les persones que s'incorporen al programa: persones seleccionades responent a criteris de currículum, segons les dimensions acadèmiques, funcionals, sectorials i geogràfiques, que propiciaran l'enriquiment del col · lectiu.El procés d'admissió a La Salle com a objectiu seleccionar els candidats més adequats per a cada programa i que assegurin el nivell i qualitat de la convivència i comunicació entre els participants, el que constitueix un tret distintiu de l'estil de La Salle.El procés d'admissió per al curs acadèmic ja està obert i es recomana als candidats que iniciïn el seu procés el més aviat possible donat que el període d'admissions es manté obert fins a completar el límit de places establert per a cada programa acadèmic.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Máster en Consultoría Funcional SAP

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Máster en Consultoría Funcional SAP