La Salle

Màster en Consultoria Tecnològica ABAP SAP

La Salle

Màster
On-line
45 Crèdits

Descripció

Al llarg dels últims anys s'ha confirmat el lideratge de SAP com a empresa subministradora de programari per a la gestió de la informació, associada als processos de negoci de les empreses grans i mitjanes.L'entorn de desenvolupament ABAP és propietat de SAP i s'utilitza per a la programació dels seus mòduls i dels complements que les empreses necessiten per cobrir les seves necessitats de gestió de la informació.Per aquest motiu, la demanda del mercat de consultors tecnològics amb coneixements d'anàlisi i programació en l'entorn ABAP és molt alta, en correspondència directa amb l'expansió dels sistemes SAP


Temari del curs

El programa prepara per a la Certificació SAP en ABAP Workbench, que facilita la incorporació en els equips d'anàlisi i programació presents en tots els projectes d'implantació de SAP. Es complementa amb coneixements funcionals i programació a mida en els mòduls MM i SD.
 
Introducció a SAP (Curs SAP01)
ABAP Workbench
Programació de transaccions
Diccionari de dades
Programació Orientada a Objectes (OO)
Ampliacions i modificacions en SAP
Programació WebDynPro ABAP
Mòdul MM: Funcionalitat i Programació
Mòdul SD: Funcionalitat i Programació

Metodologia

Desenvoluparas el curs des d'un PC connectat a Internet per accedir a una triple plataforma:
Sistema SAP. Aquí faràs les pràctiques en un sistema específic per al màster.
Campus La Salle. Tindràs accés a la documentació, calendaris, continguts, exercicis, exàmens, vídeos, fòrums, etc.
Aula Virtual. Trobaràs vídeos en línia per a les classes síncrones dels professors. Aquesta plataforma també s'usa per generar els vídeos que es pengen al Campus.
La formació es desenvolupa en sessions setmanals que comencen amb una classe síncrona en què s'explica el treball de la setmana. Totes les setmanes hi ha matèria a estudiar, exercicis a lliurar i proves a realitzar. La Salle ha pres la seva experiència per al desenvolupament d'una metodologia específica per a un programa SAP a distància, que combina la necessària flexibilitat amb l'exigència de desenvolupar el programa.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017 s'inicia l'octubre del 2015 i es mantindrà obert fins a completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Duració: 1 any acadèmic;
Inici: 21/10/2016;
Dedicació mitja: 25 hores setmanals

Objetius

Obtenir la Certificació SAP en ABAP Workbench, que facilita la incorporació en els equips d'anàlisi i programació presents en tots els projectes d'implantació de SAP. Els casos pràctics realitzats durant la formació en ABAP i el coneixement general de SAP en el seu vessant funcional i tècnica, et permetrà integrar-te en l'activitat professional amb una base suficient.


Aprendre a desenvolupar tasques d'anàlisi de processos gràcies a la formació de la nova arquitectura tecnològica de SAP per als mòduls amb base a Internet i Web, i la seva integració amb els sistemes actuals.

Titulació obtinguda

Si superes l'examen oficial a la Certificació ABAP de SAP, obtindràs un diploma addicional que lliura SAP. Aquesta certificació t'acredita com a consultor SAP en aquest mòdul, que cada vegada s'exigeix amb més freqüència per poder exercir la professió de Consultor SAP.

Perspectives laborals

Et beneficis del servei de borsa de treball i pràctiques en empreses de La Salle, que et oferirà assessorament individualitzat i accés a ofertes de treball de les més de 2800 empreses amb les que col·labora habitualment. En aquest sentit, dels 700 convenis de pràctiques que anualment signa amb diferents companyies, el 70% acaben convertint-se directament en contractes laborals. A més, un 60% dels alumnes aconsegueixen un canvi o millora professional gràcies al servei de millora i reorientació de carreres professionals.

Promocions

A la Salle les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de la Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Avantatges del curs

La Salle Campus Barcelona ha rebut el premi SAP Education Partner Award 2012 que atorga SAP com a reconeixement a la qualitat dels programes en aquesta àrea. / Et formaràs en una escola de negocis amb més de 12 anys d'experiència formant en programes de l'entorn SAP i obtindràs una visió completa dels principals mòduls de l'entorn SAP./
Obtindràs una completa visió de la plataforma ABAP. Analitzaràs els principals components de la plataforma ABAP, amb el que adquiriràs un coneixement complet de l'amplitud d'aquests sistemes./
Et formaràs en anàlisi gràcies al complement de formació funcional en els mòduls bàsics del sistema SAP que inclou el programa i que et capacitarà per desenvolupar també tasques d'anàlisi./ La Salle obté un alt nombre d'aprovats en l'examen de Certificació SAP, gràcies a la formació que imparteix i al claustre format per professionals SAP del món de l'empresa.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Consultoria Tecnològica ABAP SAP

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Consultoria Tecnològica ABAP SAP