Descripció

Aquest màster propi, en modalitat semipresencial, es fonamenta en la Psicologia D'Alfred Adler (Psicologia Adleriana) contemporània. La Psicologia Adleriana es centra en el sentit de la vida i en el sentiment de comunitat com a pilars de la salut mental. L'objectiu principal d'aquest màster es la formació de professionals de la orientació psicològica -counseling- adleriana amb capacitat per a intervenir en persones que no es consulten per patologia mental, sinó per problemes emocionals que causen malestar o patiment psicològic (crisis personals, conflictes, trencaments, pèrdues, dificultats de convivència familiar, estrès laboral, transicions, etc.).
Aquest programa compta amb el suport de la Adler University de Chicago (EUA) i l'International Committee of Adlerian Summer Schools and Institutes (ICASSI). Es fa conveni amb l'Instituto Adler de Perú  l'Asociación Latinoamericana de Psicología Adleriana (ALAPA) de Guatemala, permetent així cursar els mòduls presencials a Madrid, Guatemala o Lima.
El curs dura 2 anys, dels 60 crèdits (ECTS), 40 es cursen en linia i 20 presencials. L'estudiant tria en quina ciutat realizarà els 20 crèdits presencials dedicats a les pràctiques d'intervenció: Madrid (España), Lima (Perú) o Ciudad de Guatemala (Guatemala). Les classes, a les tres ciutats, es realizaran en caps de setmana. 

Temari

Pla d'estudis

Mòdul 1: La teoria adleriana (16 ECTS)
Mòdul 2: Habilitats de counseling (5 ECTS)
Mòdul 3: La Psicologia Adleriana en el seu context (4 ECTS)
Mòdul 4: Pràctiques d'intervenció I (10 ECTS)
Mòdul 5: Pràctiques d'intervenció II (10 ECTS)
Mòdul 6: Supervisió (6 ECTS)
Mòdul 7: Treball Final de Màster TFM (9 ECTS)
 
Els mòduls 1, 2, 3, 6 i 7 es realitzen en format en línia i els mòduls presencials 4 i 5  es realitzaran en caps de setmana a la ciutat escollida per l'estudiant: Madrid (España), Lima (Perú) o Ciudad de Guatemala (Guatemala).

Competències per a les quals et prepara el curs

Saber aplicar les tècniques adlerianes d?orientació psicològica de forma individual o familiar en contextos no-clínics Competències específiques ­Dominar la terminologia i els conceptes de la Psicologia Adleriana contemporània Saber analitzar la Psicologia Adleriana en el context d?altres teories psicològiques Saber fer una avaluació del client d?acord amb la terminologia i els procediments adlerians Saber efectuar una adequada conceptualització de casos segons el model adlerià Saber identificar una patologia mental si fos el cas, i derivar Saber tenir en compte els principis ètics de la intervenció psicològica i utilitzar-los Saber documentar els casos adequadament

Destinataris

Llicenciats, diplomats o graduats universitaris vinculats en l'àmbit social, educatiu o de la salut. Tenen preferència els graduats o llicenciats en Psicologia mentre que la resta ha d'acreditar coneixements previs en Psicologia Adleriana.

Objectius

Els titulats podran fer intervenció psicològica (counseling) en persones amb problemes psicològics i dificultats personals, familiars, socials o de treball, sense patologia mental; i en persones amb patologia mental, en col·laboració amb un professional de salut mental (psicòleg clínic i/o psiquiatre).
 

Promocions

Finançament: l'import es pot abonar fraccionadament seguint el pla de pagament següent :
 
 • Matrícula 1r curs: 2.125,00 € (30 crèdits)
  • Pagament inicial: 722,50 €
  • Pagament desembre 2019:  701,25 €
  • Pagament març 2020:  701,25 €
 
 • Matrícula 2n curs: 2.125,00 € (30 crèdits)
  • Pagament inicial: 722,50 €
  • Pagament desembre 2020:  701,25 €
  • Pagament març 2021:  701,25 €

Preu

entre 2500 € i 5000 €
Preu del màster: 4.250,00 ? Descompte alumni Blanquerna: 7%

Professorat

Coordinació Dra. Ursula Oberst Contacte general: Dra. Ursula Oberst. ursulao@blanquerna.url.edu Contacte Guatemala: Julio Alvarado. jralvarado@galileo.edu Contacte Perú: Gina Graham. info@institutoadler.com Professorat Dra. Ursula Oberst (FPCEE Blanquerna, URL), Dra. Anabella Shaked (Adler School of Professional Psychology, Tel Aviv, Israel), Julio Alvarado (Universidad Galileo, Guatemala), Hilda Martínez (Universidad Galileo, Guatemala), Dra. Victoria Hernández (FPCEE Blanquerna, URL), Gina Graham (Instituto Adler, Perú), Christelle Schläpfer (Suïssa) i Ana María Gil (FPCEE Blanquerna, URL).
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Màster en Counseling Adlerià
També et recomanem aquests cursos
X