Màster en Desenvolupament directiu, intel·ligència emocional i coaching

EAE Business School

Descripció

En el canviant entorn actual a l'empresa, amb equips cada vegada més internacionals i distribuïts en un major nombre de localitzacions, un bon líder ha de comptar amb les millors habilitats directives, els recursos necessaris per obtenir el màxim rendiment del seu equip de professionals mitjançant el increment de les seves competències i autoconfiança. El líder actual ha de disposar de les eines necessàries per dirigir i motivar equips d'alt rendiment, que executin projectes innovadors basats en la creativitat col·lectiva i individual. Dos són els camins estratègics en aquest màster que ofereix EAE: el de la intel·ligència emocional i el coaching, que són les dues les eines clau en aquest camp.
El Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching posa a disposició del participant les eines, recursos, habilitats (especialment directives) i competències necessàries per desenvolupar la funció directiva en base a les principals variables del coaching i el desenvolupament de la intel·ligència emocional, aplicant-los a qualsevol projecte empresarial que impliqui la gestió d'equips de persones. S'analitzaran totes aquelles variables relacionals, psicològiques i humanistes que defineixen la personalitat òptima en el lideratge modern: empatia, extroversió, optimisme i autogestió emocional. Tot això amb un objectiu: potenciar la relació entre persones d'un mateix equip sobre la perspectiva de l'aportació de valor i la recerca de resultats concrets. Quan comencis, seràs un professional. En finalitzar el programa, un expert.
El Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching està dissenyat per preparar els alumnes per obtenir la Certificació ICF.

Temari

Mòdul 1 - Desenvolupament directiu
Lideratge de direcció 5 ECTS
Diagnòstic de Model ecosistèmic de Lideratge 2 ECTS
Direcció Innovadora i Direcció de la Innovació 3 ECTS
Construcció d'equips d'alt rendiment 5 ECTS
Equips. Gestió del canvi. 3 ECTS

Mòdul 2 - Competències bàsiques del coaching
Les bases i la relació del coaching 6 ECTS
Comunicació efectiva 5 ECTS
Facilitant l'aprenentatge 6 ECTS

Mòdul 3 - Competències avançades del coaching
Coaching sistèmic i relacional 6 ECTS
La professió del coaching 2 ECTS
Treball final de coaching 2 ECTS

Mòdul 4 - Intel·ligència emocional
Competències Intrapersonals 7 ECTS
Competències Interpersonals 3 ECTS
Neurociència i Integració 2 ECTS

Mòdul 5 - Minor: Minors10 ECTS

Mòdul 6 - Treball de fi de màster 3 ECTS

Total de crèdits 70 ECTS

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Dedicació: Part time.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Oberta convocatòria per a maig i octubre de 2021. Durada: 14 mesos.

Objectius

  Amb el Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching a Madrid i Barcelona aprendràs sobre:
• Desenvolupament del potencial professional: Permetre que el participant arribi al ple desenvolupament del seu potencial personal i professional: guanyar autoconfiança, augmentar l'optimisme, incrementar la perseverança, gestionar millor les emocions, millorar l'empatia, desenvolupar la seva extroversió i potenciar la seva iniciativa.
• Capacitar al participant com a coach: Es capacita els alunnos per a l'adquisició i la posada en practica, de les habilitats i competències que tant coach com un Lider-coach han de tenir per als seus desenvolupament personal i professional. Com ara Establir bons objectius, Escolta i Comunicació. Presa de consciència i Reflexió Creativa.Trabajaremos a més, per capacitar l'coach a entendre l'Ecosistema tant a nivell de l'organització com de l'equip i les relacions subjacent.
• Lideratge i gestió d'equips: En el Màster en Coaching a Madrid i Barcelona veurem com incrementar competències i capacitat de lideratge mitjançant tècniques d'alt rendiment.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona) o la Universidad Rey Juan Carlos (*) (Campus Madrid). Per poder obtenir la titulació que atorga cada institució cal complir els sol·licitats prèviament.

Perspectives laborals

Llocs directius en l'àrea de Recursos Humans que liderin i gestionin equips d'alt rendiment de qualsevol empresa, entitat o institució. El Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de crear noves oportunitats laborals que orienta i acompanya a l'alumne, amb una anàlisi del seu perfil, per assolir els seus objectius professionals i ajustar les seves expectatives i interessos al mercat laboral. També organitza esdeveniments per potenciar l'ocupabilitat com el Fòrum Online d'Ocupació; el Banc d'Oportunitats amb més de 6.000 ofertes de feina publicades a l'any; o l'International Talent Program, dirigit alumnes que busquen un desenvolupament internacional i visibilitat en empreses multinacionals, amb workshops i entrevistes amb headhunters de diferents parts del món. EAE també participa en els programes d'ocupabilitat de marques amb gran projecció com L'Oreal, Banc Sabadell, Leroy Merlin, a les que els alumnes tenen accés.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Preu

13300 €
Preu Barcelona: 13300 euros. Preu Madrid: 13000 euros.

Professorat

l claustre de professors d'EAE del Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching està constituït per un excel·lent equip de catedràtics, professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara; CFM Consulting, Liberbank, Banco Popular, Allianz entre d'altres. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica. Direcció: Merche Aranda; Jordi Vilà.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Màster en Desenvolupament directiu, intel·ligència emocional i coaching
També et recomanem aquests cursos
X