Màster en Direcció Comercial i Gestió de Vendes

Màster
Presencial
70 crèdits
13300 €

Descripció

El Màster en Direcció Comercial i Gestió de Vendes mostra als professionals de la venda com dirigir equips comercials en un entorn canviant i globalitzat, aprofundeix en el que hem de fer per conèixer el millor possible als nostres clients i, en definitiva, mostra les eines necessàries per aconseguir els objectius de venda marcats per la organización.El màster prepara per liderar l'equip comercial i de vendes seguint les estratègies de Màrqueting prèviament planificades. Un programa dirigit a directius comercials que necessitin reforçar les seves competències actuals i adquirir aquelles que els permeten abordar amb èxit els reptes professionals i personals que els planteja la direcció comercial d'una empresa en l'actualitat.

Temari

Assignatures campus Barcelona - ECTS:
MÒDUL 1- Introducció al Màrqueting
• Màrqueting Conceptual i Analític 5 ECTS
• Investigació de mercats 4 ECTS
MÒDUL 2- Management Comercial
• Previsió de vendes 3 ECTS
• Management comercial 5 ECTS
MÒDUL 3- Direcció i Gestió de la Xarxa de Vendes
• Estratègies de màrqueting 3 ECTS
• Polítiques de producte, preu i brand-management 3 ECTS
• Polítiques de distribució 3 ECTS
• Polítiques de comunicació 3 ECTS
MÒDUL 4- Màrqueting operatiu
• Màrqueting relacional i CRM 3 ECTS
• Màrqueting sectorial 3 ECTS
• Màrqueting en línia 4 ECTS
MÒDUL 5- Recursos de management
• Finances per a directius 3 ECTS
• Negociació 3 ECTS
MÒDUL 6 - Minor: Minors 10 ECTS
MÒDUL 7 - Treball de fi de màster 15 ECTS
Total de crèdits 70 ECTS

Prova d'accés

S'ha de realitzar un procés d'admissió.

Metodologia

Part Time.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria Madrid: maig i octubre de 2022. Propera convocatòria Barcelona: octubre 2022. Durada: 12 mesos.

Objectius

El Màster en Direcció Comercial i Vendes està dissenyat per aconseguir els següents objectius:
Estratègies comercials.
Lideratge d'equips.
Plans comercials.
Complir expectatives.
Finances comercials.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Direcció Comercial i Gestió de Vendes per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona).

Perspectives laborals

Director Comercial. Director General de Vendes. Gerent de Vendes. Responsable de Màrqueting Directe. Responsable de Trade Màrqueting. Key Account Manager. Cap de Zona.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Avantatges del curs

Els alumnes del Màster en Direcció Comercial i Gestió de Vendes tenen accés al Programa Partner Executive, un exclusiu programa de Carrera per als perfils més sènior que consta de tres etapes: Formació, Advisory i Selecció. El Servei de Carreres Professionals també posa a disposició dels alumnes del Màster en Direcció Comercial i Vendes d'EAE les següents activitats: Fòrum d'Ocupació, Company Day, Sessions amb Headhunters, Borsa de Treball i Webinar sobre Desenvolupament del Talent.

Borsa de treball

El Servei de Carreres Professionals de EAE s'encarrega de crear noves oportunitats laborals que orienta i acompanya a l'alumne, amb una anàlisi del seu perfil, per assolir els seus objectius professio

Professorat

El claustre professors d'EAE del Màster en Direcció Comercial i Gestió de Vendes està constituït per un excel·lent equip de catedràtics, professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: Europa Press, MD Global Training, Banc Popular, Annexa Consultoria entre d'altres. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Màster Direcció Comercial i Gestió de Vendes adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica. Direcció: Jaume Muñoz Pons. Susana Cabada.
Màster en Direcció Comercial i Gestió de Vendes
EAE Business School
Campus i seus: EAE Business School
E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Cursos més populars
X