Ostelea - EAE

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració (Part Time Barcelona)

Ostelea - EAE

Màster
Presencial
60 Crèdits
9.500 €

Descripció

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials globals en l'àmbit de l'hospitality management i l'administració hotelera, perquè siguin eficients en la presa de decisions dins d'aquest sector tan globalitzat i dinàmic, i no obviïn l'impacte de les noves tecnologies.

Raons per estudiar el Màster:

• Habilitats Directives

o especial èmfasi en el revenue management, que s'imparteix a través d'un business game. Aquest àmbit particular del màrqueting hoteler es desenvolupa àmpliament en aquesta especialitat a través d'una visió aplicada a través d'un business game.

o Management Experience: L'alumne desenvolupés les competències bàsiques per a gestionar projectes de manera eficaç, les "Soft Skills".

o Mètode del cas: El mètode del cas permet que l'alumne millori de manera sistemàtica el procés de presa de decisions a través de la discussió de casos d'empreses turístiques reals. Addicionalment, aquesta metodologia permet desenvolupar altres habilitats com ara la creativitat, el pensament analític, habilitats de comunicació oral i escrita, i habilitats interpersonals. Alguns dels casos treballats en el curs 2015/2016 han estat El Bulli i Ryanair.

o Cicle de coaching: Els estudiants del màster poden participar en el Cicle de coaching d'Ostelea, que combina sessions grupals en diversos àmbits, com el coaching emocional o el coaching familiar.

o Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program (TSDP).

o Conferències mensuals amb Directius dels diferents departaments o CEO d'empreses representatives del sector.

• Assistència a Fires

o Assistència a fires sectorials: Els estudiants del màster poden assistir a diverses fires sectorials, com Alimentària o la IBTM (Barcelona) i HOREQ, el saló professional de proveïdors per a l'Hostaleria i el sector turístic, o el Saló de Gourmets, la fira internacional d'alimentació i begudes de qualitat (Madrid). L'assistència a aquestes fires dependrà de la seva coincidència en dates amb el període lectiu.

• Ocupabilitat

o Formació Orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres (subjecte a convocatòria)

o "Consultoria Hotelera: Experiències reals de tu a tu": l'alumne realitzés 4 dies de formació compostos per tallers i visites a hotels per tractar casos reals que ocorren en el sectors de l'hoteleria.

o L'alumne que vulgui emprendre el seu propi negoci tindrà accés al Projecte d'Emprenedors per rebre assessorament. Basat en: Selecció de projectes + Formació + Accés al finançament + Acompanyament

• Altres valors destacats

o Ostelea és membre de l'Associació Espanyola de Directors i Directius d'Hotel.

o Seminaris en Hospitality (Barcelona) o Sostenibilitat (Madrid).

o Idiomes: Anglès o Francès a triar.

o Ostelea és membre afiliat a l'Organització Mundial del Turisme (OMT). Formar part de l'OMT en iniciatives com la Xarxa de coneixement, garanteix la qualitat acadèmica del programa.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1: Estructura i finances internacionals del sector turístic
• Estructura del mercat turístic mundial - 3 Crèdits - Obligatòria
• Finances per al sector turístic - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 2: Gestió del talent i la innovació en contextos globals
• Gestió del capital intel·lectual i del talent en contextos globals - 6 Crèdits - Obligatòria
• Innovació i mentalitat emprenedora - 3 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 3: Direcció estratègica i operativa empreses hoteleres i de restauració en un context global
• Direcció i planificació global d'empreses hoteleres i de restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
• Operacions i qualitat per a empreses internacionals d'hoteleria i restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 4: Màrqueting i comercialització internacional per hoteleria i de restauració
• Gestió comercial internacional per a empreses d'hoteleria i de restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
• Estratègies de màrqueting internacional i revenue management per a empreses d'hoteleria i restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 5: Intensificació en Food & Beverage
• Innovació en producte, màrqueting, operacions, gestió i anàlisi de F & B - 6 Crèdits - Obligatori
Mòdul 6: Treball de fi de màster
• Treball de fi de màster - 12 Crèdits - Obligatori
Veure més

Destinataris

El màster s'adreça a professionals del sector amb 3 anys mínim d'experiència laboral.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Properes convocatòries: maig i octubre.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona.

Objectius

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració et permetrà:

• Conèixer la indústria hotelera i de restauració: Construir una forta base de coneixement de la indústria turística des d'una perspectiva internacional i sempre des de l'enfocament directiu.

• Visió global: Formar directius orientats a la gestió empresarial de les empreses turístiques capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global.

• Desenvolupament de plans estratègics: Conèixer les claus de l'elaboració de plans estratègics i d'acció immediata en entorns turístics multinacionals.

• Innovació i gestió sostenibles: Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en l'empresa hotelera i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en establiments hotelers.

• Formació: Desenvolupar les habilitats necessàries d'un gestor global d'empreses turístiques per aconseguir que es desenvolupi un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu entre tots els membres de l'equip.

Titulació obtinguda

Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per la Universitat de Lleida (propi). Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per Ostelea School of Tourism & Hospitality (propi). Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per EAE Business School (propi).

Perspectives laborals

Director d'hotel i d'empreses de restauració. Responsable de departaments corporatius de cadenes hoteleres. Cap de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de departament d'aliments i begudes (Food & Beverage). Director de restauració col·lectiva. Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats i empreses de càtering. Consultor expert en el sector de Food & Beverage. Emprenedor en el sector hoteler i de restauració.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als estudiants.

Preu

9.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració (Part Time Barcelona)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració (Part Time Barcelona)