Ostelea - EAE

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració (Part Time Barcelona)

Ostelea - EAE

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració, que té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials globals en l'àmbit de l'hospitality management, si bé des de la perspectiva empresarial necessària perquè siguin eficients en la presa de decisions dins d'aquest sector tan globalitzat i dinàmic, i no obviïn l'impacte de les noves tecnologies.

Raons per estudiar el Màster:

• Ostelea forma part de l'Associació Espanyola de Directors i Directius d'Hotel.

• Ostelea organitza trobades amb directius d'hotels i d'empreses de restauració amb l'objectiu d'incrementar el networking.

• Part del claustre docent del màster està integrat en el Grup d'Investigació Multidisciplinar en Turisme de OSTELEA-EAE (GRIT).

• Business game: amb especial èmfasi en el revenue management.

• Mètode del cas: permet que l'alumne millori el seu procés de presa de decisions a través de la discussió de casos d'empreses turístiques reals.

• Addicionalment, aquesta metodologia permet desenvolupar altres habilitats com ara la creativitat, el pensament analític, habilitats de comunicació oral i escrita, i habilitats interpersonals. Alguns dels casos treballats han estat El Bulli i Ryanair.

• Servei de Carreres Professionals (segons convocatòria): Talent Week, Fòrum d'Ocupació, itineraris d'ocupabilitat, Company Meetings i Programa de Graduats.

• Assistència a fires sectorials: Alimentària (Barcelona), considerada una de les fires del sector de l'alimentació més important del món; o IBTM (Barcelona), un dels referents en turisme de negocis. HOREQ (Madrid), el saló professional de proveïdors per a l'Hostaleria i el sector turístic, o el Saló de Gourmets (Madrid), la fira internacional d'alimentació i begudes de qualitat. (L'assistència dependrà de la convocatòria del màster)

• International faculty: Algunes sessions són impartides per professors d'universitats partner de Ostelea. En convocatòries anteriors d'aquests programes, alguns dels professors convidats han estat Greg Richards, de la Universitat de Tilburg (Països Baixos); Simao Oliveira, de l'Institut Politècnic de Leiria (Portugal); i Ana Maria Munar, professora de Copenhaguen Business School.

Veure més

Destinataris

El màster s'adreça a professionals del sector amb 3 anys mínim d'experiència laboral.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Data d'inici: A consultar.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona.

Titulació obtinguda

Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per la Universitat de Lleida (propi). Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per Ostelea School of Tourism & Hospitality (propi). Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per EAE Business School (propi).

Perspectives laborals

Director d'hotel i d'empreses de restauració. Responsable de departaments corporatius de cadenes hoteleres. Cap de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de departament d'aliments i begudes (Food & Beverage). Director de restauració col·lectiva. Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats i empreses de càtering. Consultor expert en el sector de Food & Beverage. Emprenedor en el sector hoteler i de restauració.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als nostres estudiants.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració (Part Time Barcelona)

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració (Part Time Barcelona)