Màster en Direcció Hotelera i de Restauració (Part Time Barcelona)

Màster
Presencial
60 crèdits
9500 €

Descripció

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials globals en l'àmbit de l'hospitality management i l'administració hotelera, perquè siguin eficients en la presa de decisions dins d'aquest sector tan globalitzat i dinàmic, i no obviïn l'impacte de les noves tecnologies.
Raons per estudiar el Màster:
• Habilitats Directives
o especial èmfasi en el revenue management, que s'imparteix a través d'un business game. Aquest àmbit particular del màrqueting hoteler es desenvolupa àmpliament en aquesta especialitat a través d'una visió aplicada a través d'un business game.
o Management Experience: L'alumne desenvolupés les competències bàsiques per a gestionar projectes de manera eficaç, les "Soft Skills".
o Mètode del cas: El mètode del cas permet que l'alumne millori de manera sistemàtica el procés de presa de decisions a través de la discussió de casos d'empreses turístiques reals. Addicionalment, aquesta metodologia permet desenvolupar altres habilitats com ara la creativitat, el pensament analític, habilitats de comunicació oral i escrita, i habilitats interpersonals. Alguns dels casos treballats en el curs 2015/2016 han estat El Bulli i Ryanair.
o Cicle de coaching: Els estudiants del màster poden participar en el Cicle de coaching d'Ostelea, que combina sessions grupals en diversos àmbits, com el coaching emocional o el coaching familiar.
o Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program (TSDP).
o Conferències mensuals amb Directius dels diferents departaments o CEO d'empreses representatives del sector.
• Assistència a Fires
o Assistència a fires sectorials: Els estudiants del màster poden assistir a diverses fires sectorials, com Alimentària o la IBTM (Barcelona) i HOREQ, el saló professional de proveïdors per a l'Hostaleria i el sector turístic, o el Saló de Gourmets, la fira internacional d'alimentació i begudes de qualitat (Madrid). L'assistència a aquestes fires dependrà de la seva coincidència en dates amb el període lectiu.
• Ocupabilitat
o Formació Orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres (subjecte a convocatòria)
o "Consultoria Hotelera: Experiències reals de tu a tu": l'alumne realitzés 4 dies de formació compostos per tallers i visites a hotels per tractar casos reals que ocorren en el sectors de l'hoteleria.
o L'alumne que vulgui emprendre el seu propi negoci tindrà accés al Projecte d'Emprenedors per rebre assessorament. Basat en: Selecció de projectes + Formació + Accés al finançament + Acompanyament
• Altres valors destacats
o Ostelea és membre de l'Associació Espanyola de Directors i Directius d'Hotel.
o Seminaris en Hospitality (Barcelona) o Sostenibilitat (Madrid).
o Idiomes: Anglès o Francès a triar.
o Ostelea és membre afiliat a l'Organització Mundial del Turisme (OMT). Formar part de l'OMT en iniciatives com la Xarxa de coneixement, garanteix la qualitat acadèmica del programa.

Temari

Mòdul 1: Estructura i finances internacionals del sector turístic
• Estructura del mercat turístic mundial - 3 Crèdits - Obligatòria
• Finances per al sector turístic - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 2: Gestió del talent i la innovació en contextos globals
• Gestió del capital intel·lectual i del talent en contextos globals - 6 Crèdits - Obligatòria
• Innovació i mentalitat emprenedora - 3 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 3: Direcció estratègica i operativa empreses hoteleres i de restauració en un context global
• Direcció i planificació global d'empreses hoteleres i de restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
• Operacions i qualitat per a empreses internacionals d'hoteleria i restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 4: Màrqueting i comercialització internacional per hoteleria i de restauració
• Gestió comercial internacional per a empreses d'hoteleria i de restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
• Estratègies de màrqueting internacional i revenue management per a empreses d'hoteleria i restauració - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 5: Intensificació en Food & Beverage
• Innovació en producte, màrqueting, operacions, gestió i anàlisi de F & B - 6 Crèdits - Obligatori
Mòdul 6: Treball de fi de màster
• Treball de fi de màster - 12 Crèdits - Obligatori

Destinataris

El màster s'adreça a professionals del sector amb 3 anys mínim d'experiència laboral.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Properes convocatòries: maig i octubre.

Objectius

El Màster en Direcció Hotelera i de Restauració et permetrà:
• Conèixer la indústria hotelera i de restauració: Construir una forta base de coneixement de la indústria turística des d'una perspectiva internacional i sempre des de l'enfocament directiu.
• Visió global: Formar directius orientats a la gestió empresarial de les empreses turístiques capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global.
• Desenvolupament de plans estratègics: Conèixer les claus de l'elaboració de plans estratègics i d'acció immediata en entorns turístics multinacionals.
• Innovació i gestió sostenibles: Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en l'empresa hotelera i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en establiments hotelers.
• Formació: Desenvolupar les habilitats necessàries d'un gestor global d'empreses turístiques per aconseguir que es desenvolupi un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu entre tots els membres de l'equip.

Titulació obtinguda

Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per la Universitat de Lleida (propi). Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per Ostelea School of Tourism & Hospitality (propi). Màster Executive en Direcció Hotelera i Empreses de Restauració per EAE Business School (propi).

Perspectives laborals

Director d'hotel i d'empreses de restauració. Responsable de departaments corporatius de cadenes hoteleres. Cap de divisió hotelera de grups empresarials. Responsable de departament d'aliments i begudes (Food & Beverage). Director de restauració col·lectiva. Supervisor operatiu de centres de col·lectivitats i empreses de càtering. Consultor expert en el sector de Food & Beverage. Emprenedor en el sector hoteler i de restauració.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als estudiants.

Borsa de treball

Ostelea ofereix als seus alumnes una formació orientada a l'ocupabilitat.

Professorat

El Màster Executive en Gestió del Turisme Internacional, especialitat en Gestió Hotelera i de Restauració a Barcelona, està dirigit pel cofundador i soci consultor de l'empresa PAX # Genuine Tourism Advisors, Pau Pitarch. Compta amb més de 15 anys de trajectòria en el sector turístic en el qual des del principi de la seva carrera s'ha desenvolupat internacionalment. Acumula una àmplia experiència en les diferents àrees operatives i de gestió amb experiències professionals en hoteleria independent de Barcelona i Nova York. Especialista en els àmbits d'estudis de viabilitat hotelera, anàlisi de mercats turístics, planificació i dinamització estratègica de destinacions i empreses.
Campus i seus: Ostelea - EAE
Ostelea Barcelona
C/ Aragó, 28 08015 Barcelona
Cursos més populars
X