Màster Oficial en Direcció Hotelera

Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
1 any
Consulteu el preu

Descripció

El sector turístic s'ha convertit des de fa dècades en un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del nostre país . Dins d'ell , el sector hoteler , peça clau de l'activitat turística és un dels que ha experimentat un major creixement en els últims anys .

Immers en un entorn inestable que es transforma a gran velocitat i en què la incertesa és elevada, el cicle de vida dels productes és cada vegada més curt i el client mostra majors nivells d'exigència . El sector demanda permanent professionals formats per actuar en un mercat en constant evolució , capaços d'adoptar estils de gestió moderns en organitzacions més complexes amb una creixent tendència a la concentració .

Amb l'objectiu de formar els millors professionals del sector hoteler , el CETT presenta el Màster oficial en Direcció Hotelera i de Restauració , un dels programes oficials d'educació superior amb major reconeixement i tradició , dins l'actual oferta universitària d'alta especialització a nivell nacional .

A més , CETT gestiona les seves pròpies empreses turístiques , entre elles un hotel de 4 estrelles , l'Alimara , primer hotel a Catalunya a obtenir el certificat " Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental en hoteleria " .

El màster compta al seu quadre docent amb directius de primer nivell d'empreses hoteleres i una metodologia d'aprenentatge , orientada a l'acció: Dinàmiques de grup , role - playing , outdoor training i entrenament basat en el coaching que garanteix una formació amb aplicabilitat immediata en l'empresa .


Raons per cursar aquest màster

És un Màster Universitari de la Universitat de Barcelona amb validesa en tot el territori europeu . Està considerat el programa d'educació superior en direcció hotelera amb més reconeixement i tradició de l'oferta universitària espanyola .

El quadre docent i els col · laboradors que participen en el Màster són reconeguts professionals i directius hotelers de contrastada experiència en empreses líders del sector . La diversitat cultural de l'alumnat del Màster possibilita un enriquidor intercanvi professional i una visió global .

La metodologia d'aprenentatge s'orienta a l'acció i utilitza les tècniques de dinàmica de grup , el role playing i activitats fora de l'aula , que garanteixen una formació amb aplicabilitat immediata a l'empresa .

Els coneixements adquirits durant el Màster garanteixen a l'alumnat la promoció professional en l'àmbit laboral , afavorida per l'estreta relació del CETT amb el sector empresarial i institucional del turisme i perquè ofereix a l'alumnat una potent borsa de treball .


Objectius

Els objectius principals del màster són :

    Preparar professionals que , partint d'una sòlida base formativa en la gestió de les empreses hoteleres i una experiència laboral prèvia en el sector , puguin aprofundir en els coneixements imprescindibles per garantir l'èxit en la direcció hotelera .
    Aportar a l' alumnat els instruments i les tècniques necessàries per a l'anàlisi i el diagnòstic dels reptes estratègics actuals i futurs del sector hoteler , i la formulació d'estratègies competitives i sostenibles a llarg termini .
    Potenciar les competències directives dels estudiants , i contribuir a l'aplicació de models de gestió més eficaços en les empreses del sector .
    Fomentar la iniciativa i l'esperit emprenedor en l'àmbit de l'hoteleria .
    Desenvolupar les competències professionals personals i interpersonals de l' alumnat, necessàries per assumir posicions de lideratge en el sector hoteler .

Destinataris

El perfil d'ingrés recomanat per als futurs estudiants del Màster Universitari en Direcció i Gestió d'Empreses Hoteleres i de Restauració contempla els següents aspectes:

     Coneixements bàsics en gestió d'empreses hoteleres i de restauració.
     
     Tenir un bon nivell d'idiomes, sent una capacitació fonamental per al bon posicionament professional de l'estudiant així com per poder desenvolupar l'àmbit d'estudi a un nivell internacional.
     
     Estar disposat a treballar en un sector dinàmic, on es valoren la iniciativa pròpia, l'aptitud per a les relacions interpersonals, la capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.

Durada

Inici: 15 octubre 2013. Fi: 19 juny 2014.
Màster Oficial en Direcció Hotelera
Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona
Campus i seus: Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona
Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centro adscrito a la Universidad de Barcelona
Avda. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona
Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centro adscrito a la Universidad de Barcelona
Avda. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona
Cursos més populars
X