Descripció

El sector turístic s'ha convertit des de fa dècades en un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del nostre país . Dins d'ell , el sector hoteler , peça clau de l'activitat turística és un dels que ha experimentat un major creixement en els últims anys .Immers en un entorn inestable que es transforma a gran velocitat i en què la incertesa és elevada, el cicle de vida dels productes és cada vegada més curt i el client mostra majors nivells d'exigència . El sector demanda permanent professionals formats per actuar en un mercat en constant evolució , capaços d'adoptar estils de gestió moderns en organitzacions més complexes amb una creixent tendència a la concentració .Amb l'objectiu de formar els millors professionals del sector hoteler , el CETT presenta el Màster oficial en Direcció Hotelera i de Restauració , un dels programes oficials d'educació superior amb major reconeixement i tradició , dins l'actual oferta universitària d'alta especialització a nivell nacional .A més , CETT gestiona les seves pròpies empreses turístiques , entre elles un hotel de 4 estrelles , l'Alimara , primer hotel a Catalunya a obtenir el certificat " Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental en hoteleria " .El màster compta al seu quadre docent amb directius de primer nivell d'empreses hoteleres i una metodologia d'aprenentatge , orientada a l'acció: Dinàmiques de grup , role - playing , outdoor training i entrenament basat en el coaching que garanteix una formació amb aplicabilitat immediata en l'empresa .

Raons per cursar aquest màsterÉs un Màster Universitari de la Universitat de Barcelona amb validesa en tot el territori europeu . Està considerat el programa d'educació superior en direcció hotelera amb més reconeixement i tradició de l'oferta universitària espanyola .El quadre docent i els col · laboradors que participen en el Màster són reconeguts professionals i directius hotelers de contrastada experiència en empreses líders del sector . La diversitat cultural de l'alumnat del Màster possibilita un enriquidor intercanvi professional i una visió global .La metodologia d'aprenentatge s'orienta a l'acció i utilitza les tècniques de dinàmica de grup , el role playing i activitats fora de l'aula , que garanteixen una formació amb aplicabilitat immediata a l'empresa .Els coneixements adquirits durant el Màster garanteixen a l'alumnat la promoció professional en l'àmbit laboral , afavorida per l'estreta relació del CETT amb el sector empresarial i institucional del turisme i perquè ofereix a l'alumnat una potent borsa de treball .

ObjectiusEls objectius principals del màster són :    Preparar professionals que , partint d'una sòlida base formativa en la gestió de les empreses hoteleres i una experiència laboral prèvia en el sector , puguin aprofundir en els coneixements imprescindibles per garantir l'èxit en la direcció hotelera .

    Aportar a l' alumnat els instruments i les tècniques necessàries per a l'anàlisi i el diagnòstic dels reptes estratègics actuals i futurs del sector hoteler , i la formulació d'estratègies competitives i sostenibles a llarg termini .

    Potenciar les competències directives dels estudiants , i contribuir a l'aplicació de models de gestió més eficaços en les empreses del sector .

    Fomentar la iniciativa i l'esperit emprenedor en l'àmbit de l'hoteleria .

    Desenvolupar les competències professionals personals i interpersonals de l' alumnat, necessàries per assumir posicions de lideratge en el sector hoteler .
Veure més

Destinataris

El perfil d'ingrés recomanat per als futurs estudiants del Màster Universitari en Direcció i Gestió d'Empreses Hoteleres i de Restauració contempla els següents aspectes:     Coneixements bàsics en gestió d'empreses hoteleres i de restauració.

     

     Tenir un bon nivell d'idiomes, sent una capacitació fonamental per al bon posicionament professional de l'estudiant així com per poder desenvolupar l'àmbit d'estudi a un nivell internacional.

     

     Estar disposat a treballar en un sector dinàmic, on es valoren la iniciativa pròpia, l'aptitud per a les relacions interpersonals, la capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.

Veure més

Durada

Inici: 15 octubre 2013.
Fi: 19 juny 2014.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial en Direcció Hotelera

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Oficial en Direcció Hotelera