Màster Direcció de Recursos Humans

Màster
On-line
900 hores
7200 €

Descripció

Coneix les tècniques més avantguardistes en captació i selecció de personal i prepara't per liderar un dels departaments clau en l'àmbit empresarial amb aquest Màster online en Direcció de Recursos Humans.

Tenint en compte la rellevància del factor humà per a l'èxit d'una empresa, la selecció del personal és considerada en l'actualitat com una de les estratègies empresarials més essencials. La persona que ocupi aquest lloc ha de tenir una formació específica en recursos humans i ser conscient de la responsabilitat i conseqüències que comporta la seva decisió per a la bona marxa d'un negoci. Perquè sigui considerada avantatge competitiu, el personal seleccionat ha de reunir el perfil desitjat per l'empresa, perquè només així es podrà donar compliment als objectius i reptes marcats per l'empresa.

Descobreix la rellevància del capital humà per a qualsevol companyia i aprèn tècniques de captació, selecció i gestió del personal.
Si vols aprendre les tècniques per detectar el talent i gestionar el potencial del personal, ara pots aconseguir gràcies a aquest Màster online en Direcció de Recursos Humans. Descobriràs la importància de captar i seleccionar els treballadors adequats, en estar aquests considerats com un dels actius empresarials més rellevants. Aquest Màster et prepara per gestionar al més alt nivell el capital humà d'una companyia, de manera que adquiriràs les habilitats i qualitats necessàries per liderar el departament de recursos humans i desenvolupar una important carrera professional en aquest sector.
Et mostraran els mètodes més utilitzats en l'actualitat per a la recerca, captació i selecció òptima del personal. Coneixeràs com s'ha de preparar una entrevista, quins aspectes i preguntes s'han d'incloure i com s'ha d'interpretar i analitzar la personalitat i valors del candidat a través de les seves respostes. Aprendràs tècniques de gestió del personal i d'assignació de tasques en funció de la vàlua i característiques individuals. Descobriràs la importància de la motivació, de la millora contínua i de fomentar el creixement personal i professional.

Aprendràs a dissenyar diferents estratègies per generar en els empleats un sentiment de pertinença a l'empresa, així com a proposar diferents mesures per adaptar la política empresarial als diferents canvis que es vagin produint. El màster inclou de regal un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional) i rebràs també formació en matèria de PNL i Coaching, de manera que puguis reforçar les teves habilitats comunicatives i socials, conèixer com ens influeixen les emocions, millorar les teves relacions interpersonals i aconseguir totes les metes i objectius que et proposis.

Tots els programes formatius de ENEB vénen acompanyats d'un curs opcional d'anglès nivell Business, el qual et permetrà desenvolupar-te en un entorn laboral internacional. En el cas que no ho cursis obtindràs una doble titulació.

 

Temari

Bloc 1. Estratègia empresarial.
Bloc 2. Comptabilitat.
Bloc 3. Direcció financera.
Bloc 4. Gestió dels Recursos Humans.
Bloc 5. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 6. Assessoria laboral a RRHH.
Bloc 7. Coaching.
Bloc 8. PNL (programació neurolingüística).
Bloc 9. Selecció de personal.
Bloc 10. Prevenció de riscos laborals.
Bloc 11. Formació i e-learning.
Bloc 12. Responsabilitat Social Corporativa.

Destinataris

Aquest Màster online està dirigit a tots aquells interessats en formar-se en l'àrea dels Recursos Humans i vulguin conèixer les tècniques per a l'adequada captació i selecció del personal, amb l'objectiu últim de liderar aquest departament al més alt nivell i desenvolupar una important carrera professional en aquest sector.

Metodologia

Alta al Campus Virtual, tramitació d'expedient i expedició del títol. Accés a tot el temari des del primer dia. Servei de tutories de dilluns a diumenge. Recursos multimèdia. Serveis del Barcelona Centre Universitari. Networking a través de la Comunitat ENEB.

Durada

Tens 18 mesos per completar el màster. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, rebràs una triple titulació. Màster en Direcció de Recursos Humans. Diploma d'Especialització en Coaching i PNL. Business English Program Certificate. Podràs obtenir (Llatinoamèrica) la postil·la de la Haia.

Pràctiques

Registre en la borsa de treball de ENEB.

Borsa de treball

Possibilitat de conveni de pràctiques en empreses.
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Cursos més populars
X