Màster en Disseny d'Apps

Màster
On-line
60 crèdits
5200 €

Descripció

El Màster Online en Disseny UX / UI: Apps està plantejat perquè tu, dissenyador, programador o emprenedor, puguis desenvolupar les aptituds necessàries per a aplicar correctament totes i cadascuna de les fases d'un projecte de disseny d'aplicacions mòbils, descobrir els recursos tecnològics més adequats per a cada ocasió i aprendre les tècniques de desenvolupament de negoci necessàries per poder plantejar un projecte d'aplicació mòbil.

Temari

El Màster en Disseny d'Apps: UX / UI s'estructura a partir de les següents assignatures que s'integren en un projecte transversal

aula Oberta
Espai obert d'aprenentatge destinat a el programari Adobe Creative Cloud. 6 setmanes de durada, en paral·lel a l'taller introductori i a el primer mòdul.

01.Herramientas de disseny per a pantalla (Sketch, Figma, AXD) (5 ECTS)
Plantejarem el nostre primer projecte de disseny amb el qual descobrirem el potencial del programari per a disseny UX / UI.

02. UI: Fonaments de el disseny d'interacció (5 ECTS)
Coneixerem els fonaments de l'Disseny d'Interfície per poder plantejar qualsevol tipus de projecte digital de manera apropiada.

03. UX: Experiència d'Usuari (5 ECTS)
Aprendrem a controlar l'experiència d'usuari i els factors que la componen per crear serveis i interfícies.

04. UI: Disseny Visual (5 ECTS)
Aplicarem els fonaments d'UI / UX en petits projectes per a diversos suports.

05. Prototipatge (5 ECTS)
Estudiarem les eines per presentar les propostes als clients (InvisionApp i Proto.io).

06. UI: disseny d'app per smartphone (5 ECTS)
Contextualitzarem els diversos processos en un projecte digital i els diversos agents que hi intervenen.

07. Tecnologia: dispositius i solucions interactives (5 ECTS)
Aprendrem a controlar la tecnologia per obtenir més i millors opcions.

08. UI: Disseny d'app per tablet (5 ECTS)
Desenvoluparem un projecte complet de disseny de app per tablet.

09. Prototipatge avançat (5 ECTS)
Utilitzarem les eines més actuals en l'àmbit professional, per aconseguir acabats i resultats encara més atractius per a les nostres aplicacions.

10. Monetització i desenvolupament de negocis sobre projectes digitals (5 ECTS)
Aprendrem a plantejar un business plany a aconseguir finançament econòmic per produir una aplicació.

Treball Final de Màster (10 ECTS)
Projecte personal d'investigació partir dels continguts impartits durant el programa.

Les matèries que integren el pla d'estudis es distribueixen de la següent manera:
Assignatures - ECTS
• Eines de disseny per a pantalla (Sketch, Figma, AXD) maig
• UI: Fonaments de el disseny d'interacció maig
• UX: Experiència d'Usuari maig
• UI: Disseny visual maig
• Prototipatge maig
• UI: Disseny d'app per smartphone 5
• Tecnologia: dispositius i solucions interactives 5
• UI: Disseny d'app per tablet maig
• Prototipatge avançat maig
• Monetització i desenvolupament de negoci sobre projectes digitals maig
• Treball Final de Màster 10
• Total 60

Destinataris

Aquest Màster s'adreça a persones que tinguin el perfil següent:
• Graduats Superiors en disseny
• Graduats Superiors en Informàtica
• Programadors
• Alumnes de bootcamps de programació
• Emprenedors
En aquells casos que l'alumne acrediti estudis superiors previs a un procés d'acreditació del títol universitari, el Comitè Acadèmic avaluarà el CV i portfoli del candidat així com el pla d'estudis cursat, que haurà de mantenir una equivalència raonable amb els actuals estudis de Grau de la mateixa àrea.

Requisits

Aquest Màster s'adreça a persones que tinguin el perfil següent:
• Graduats Superiors en disseny
• Graduats Superiors en Informàtica
• Programadors
• Alumnes de bootcamps de programació
• Emprenedors
En aquells casos que l'alumne acrediti estudis superiors previs a un procés d'acreditació de l'títol universitari, el Comitè Acadèmic avaluarà el CV i cartera de el candidat així com el pla d'estudis cursat, que haurà de mantenir una equivalència raonable amb els actuals estudis de Grau de la mateixa àrea.

Metodologia

Formació Online i flexible.

Durada

Data d'inici: Novembre 2020. Durada: 12 mesos (60 ECTS).

Objectius

• El món actual no s'entén ja sense l'existència de les apps, peces de programari que podem descarregar per a tot tipus de dispositius: telèfons intel·ligents, tauletes interactives, televisors, rellotges, cotxes i un llarg etcètera.
• L'objectiu d'aquest màster és dotar l'alumne de coneixements per plantejar les bases de el disseny d'aquestes aplicacions interactives, dissenyant diferents aplicacions mòbils per a diferents dispositius d'ús massiu en el mercat. Veurem la importància d'estructurar bé la informació, de com portar als nostres usuaris fins a la pantalla més important de l'aplicació i que aquest aconsegueixi donar amb el contingut apropiat o la solució correcta gràcies a el disseny.
• Treballarem les idees i els donarem vida gràcies als recursos gràfics i d'interacció per aconseguir una experiència d'usuari adequada. Treballarem el branding de la nostra aplicació perquè tingui la seva pròpia entitat, així com les vies d'explotació i monetització perquè el projecte pugui desenvolupar-se professionalment si el mercat ho demanda.
• Descobrirem també perquè la tecnologia és tan important en el món de la creativitat digital i veurem quin és el panorama actual, d'on venim i fins on podem arribar. Veurem què ens ofereixen els actuals i futurs dispositius interactius i com, aprofitant les seves característiques tecnològiques, podem desenvolupar idees que proposin experiències vitals de manera creativa.

Titulació obtinguda

Les persones que superin l'avaluació de el programa obtindran la doble titulació: títol propi de ESDESIGN - Escola Superior de Disseny de Barcelona i títol propi de la Universitat Internacional de València, que els acreditarà com a professionals en l'especialitat cursada.

Perspectives laborals

Els alumnes que realitzin aquest Màster poden desenvolupar la seva carrera professional en les següents àrees: Estudis de disseny digital Estudi de disseny amb departament de disseny digital Agències de publicitat amb departament de disseny digital Consultores de negoci i consultores de disseny digital Empreses desenvolupadores d'aplicacions mòbils Empreses desenvolupadores de productes interactius Empreses desenvolupadores de videojocs

Professorat

Alguns dels membres del professorat són: Director d'el programa: Josep Ortega. Jordi Galed. Jofre Mañé. Anna Ripoll Bargunyó.
Campus i seus: Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Barcelona
Cursos més populars
X