ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Descripció

Del concepte inicial al desenvolupament del producte final, tot passant per les diferents fases del procés de disseny i enginyeria. Aquest és el recorregut de l'oferta formativa del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte.

El Diploma de Postgrau en Concepte de Producte incideix en la potenciació de l'etapa inicial del projecte de disseny amb mètodes i recursos que permetin obtenir conceptes innovadors.

El Diploma de Postgrau en Desenvolupament de Producte incideix en l'aportació de coneixements sòlids sobre les darreres tecnologies de fabricació que ofereix la indústria, i els diferents materials disponibles al mercat, per tal de desenvolupar el producte de la forma més senzilla, eficaç i econòmica possible.

El màster està orientat a l'especialització i l'actualització dels professionals i postgraduats de diferents sectors, en especial els col·lectius de l'àmbit del disseny i de l'enginyeria de desenvolupament de producte. La majoria dels professionals que col·laboren en la docència del màster provenen d'aquests àmbits.

Un dels punts clau de l'èxit del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte és la relació amb les empreses que hi col·laboren, ja que aquestes fan un seguiment continuat dels brífings dels projectes proposats . Les visites a centres tecnològics i empreses permeten un contacte molt directe amb la realitat professional actual. Algunes de les firmes, que disposen de disseny i producció propis, i amb les quals hem col·laborat des de l'inici o col·laborem en l'actualitat són Play, Hewlett Packard, Cosmic, Roca Sanitario, Santa&Cole, Simon, Figueras, Valira, Lamp Lighting, Educa Borras, Laken, El Naturalista, Tech-Rock, Zobele Group, Esportiva Aksa y Pando.
Veure més

Temari del curs

Diploma de Postgrau en concepte de Producte
El programa s'estructura a partir dels següents mòduls:
MÒDUL concepte de disseny
MÒDUL RECURSOS DE REPRESENTACIÓ
MÒDUL PROJECTE
MÒDUL ORGANITZACIÓ I GESTIÓ
Diploma de Postgrau en Desenvolupament de Producte
MÒDUL 1: TECNOLOGIES CAD / CAE
1.1.-CAD: DISSENY DE SÒLIDS, CONJUNTS I MECANISMES
1.2.- CAE: SIMULACIÓ ESTRUCTURAL I TÈRMICA
MÒDUL 2: MATERIALS I PROCESSOS DE FABRICACIÓ.
2.1.- SELECCIÓ DE MATERIALS
2.2.- TRANSFORMACIÓ I DISSENY DE PIECAS DE PLÀSTIC I DE METALL
MÒDUL 3: PROJECTES EMPRESES
MÒDUL 4: WORKSHOPS I VISITES A EMPRESES
 

Destinataris

Graduats superiors en Disseny. Enginyers en Disseny Industrial. Titulats universitaris en els camps de l'enginyeria, la tecnologia, la producció o el disseny. Arquitectes. Professors universitaris dels camps de l'enginyeria, la tecnologia, la producció o el disseny. Perfils professionals amb experiència en aquest àmbit.


Idiomes en què s'imparteix

Castellà. És recomanable tenir coneixements bàsics d?anglès, ja que alguns materials o conferències impartides podran donar-se en aquest idioma.

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres, de 17h a 21.15h

Durada

Anualment es realitzen dues edicions amb inici al Setembre i al Febrer

Objectius


  • Els objectius del programa són:

  • Proporcionar recursos que facilitin l'obtenció de conceptes per a productes innovadors.

  • Conèixer la situació actual de la pràctica professional del disseny de producte i les seves perspectives de futur.

  • Relacionar l'activitat projectual amb el debat i l'anàlisi sobre aspectes socials i culturals de la producció contemporània.

  • Aportar coneixements sòlids sobre les darreres tecnologies de la indústria i els diferents materials que ofereix el mercat, per tal de desenvolupar el producte de la forma més senzilla, eficaç i econòmica possible.

  • Conèixer la viabilitat tecnològica i els costos de producció d'un projecte per tal de poder prendre les millors decisions en el transcurs del seu desenvolupament.

  • Estudiar i valorar les decisions concretes que es prenen en un projecte de desenvolupament de producte mitjançant l'exposició i la discussió de projectes reals realitzats per empreses.

  • Aprendre a utilitzar diferents eines de CAD (Computer Aided Design) / CAE (Computer Aided Engineering) que permeten definir i analitzar correctament el producte i intercanviar informació d'una manera àgil i dinàmica.Titulació obtinguda

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte, títol propi expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Preu

8.950 €
Curs 2017-2018: 8.950? (més 475? en concepte de drets de matrícula).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte