ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
8.950 €

Descripció

Del concepte inicial al desenvolupament del producte final, tot passant per les diferents fases del procés de disseny i enginyeria. Aquest és el recorregut de l'oferta formativa del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte.

El Diploma de Postgrau en Concepte de Producte incideix en la potenciació de l'etapa inicial del projecte de disseny amb mètodes i recursos que permetin obtenir conceptes innovadors.

El Diploma de Postgrau en Desenvolupament de Producte incideix en l'aportació de coneixements sòlids sobre les darreres tecnologies de fabricació que ofereix la indústria, i els diferents materials disponibles al mercat, per tal de desenvolupar el producte de la forma més senzilla, eficaç i econòmica possible.

El màster està orientat a l'especialització i l'actualització dels professionals i postgraduats de diferents sectors, en especial els col·lectius de l'àmbit del disseny i de l'enginyeria de desenvolupament de producte. La majoria dels professionals que col·laboren en la docència del màster provenen d'aquests àmbits.

Un dels punts clau de l'èxit del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte és la relació amb les empreses que hi col·laboren, ja que aquestes fan un seguiment continuat dels brífings dels projectes proposats . Les visites a centres tecnològics i empreses permeten un contacte molt directe amb la realitat professional actual. Algunes de les firmes, que disposen de disseny i producció propis, i amb les quals hem col·laborat des de l'inici o col·laborem en l'actualitat són Play, Hewlett Packard, Cosmic, Roca Sanitario, Santa&Cole, Simon, Figueras, Valira, Lamp Lighting, Educa Borras, Laken, El Naturalista, Tech-Rock, Zobele Group, Esportiva Aksa y Pando.
Veure més

Temari del curs

Diploma de Postgrau en concepte de Producte
El programa s'estructura a partir dels següents mòduls:
MÒDUL concepte de disseny
MÒDUL RECURSOS DE REPRESENTACIÓ
MÒDUL PROJECTE
MÒDUL ORGANITZACIÓ I GESTIÓ
Diploma de Postgrau en Desenvolupament de Producte
MÒDUL 1: TECNOLOGIES CAD / CAE
1.1.-CAD: DISSENY DE SÒLIDS, CONJUNTS I MECANISMES
1.2.- CAE: SIMULACIÓ ESTRUCTURAL I TÈRMICA
MÒDUL 2: MATERIALS I PROCESSOS DE FABRICACIÓ.
2.1.- SELECCIÓ DE MATERIALS
2.2.- TRANSFORMACIÓ I DISSENY DE PIECAS DE PLÀSTIC I DE METALL
MÒDUL 3: PROJECTES EMPRESES
MÒDUL 4: WORKSHOPS I VISITES A EMPRESES
 

Destinataris

Graduats superiors en Disseny. Enginyers en Disseny Industrial. Titulats universitaris en els camps de l'enginyeria, la tecnologia, la producció o el disseny. Arquitectes. Professors universitaris dels camps de l'enginyeria, la tecnologia, la producció o el disseny. Perfils professionals amb experiència en aquest àmbit.


Idiomes en què s'imparteix

Castellà. És recomanable tenir coneixements bàsics d?anglès, ja que alguns materials o conferències impartides podran donar-se en aquest idioma.

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres, de 17h a 21.15h

Durada

Anualment es realitzen dues edicions amb inici al Setembre i al Febrer

Objetius


  • Els objectius del programa són:

  • Proporcionar recursos que facilitin l'obtenció de conceptes per a productes innovadors.

  • Conèixer la situació actual de la pràctica professional del disseny de producte i les seves perspectives de futur.

  • Relacionar l'activitat projectual amb el debat i l'anàlisi sobre aspectes socials i culturals de la producció contemporània.

  • Aportar coneixements sòlids sobre les darreres tecnologies de la indústria i els diferents materials que ofereix el mercat, per tal de desenvolupar el producte de la forma més senzilla, eficaç i econòmica possible.

  • Conèixer la viabilitat tecnològica i els costos de producció d'un projecte per tal de poder prendre les millors decisions en el transcurs del seu desenvolupament.

  • Estudiar i valorar les decisions concretes que es prenen en un projecte de desenvolupament de producte mitjançant l'exposició i la discussió de projectes reals realitzats per empreses.

  • Aprendre a utilitzar diferents eines de CAD (Computer Aided Design) / CAE (Computer Aided Engineering) que permeten definir i analitzar correctament el producte i intercanviar informació d'una manera àgil i dinàmica.Titulació obtinguda

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte, títol propi expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Preu

8.950 €
Curs 2017-2018: 8.950? (més 475? en concepte de drets de matrícula).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte

També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte