IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Màster Disseny Digital per web, Apps i Productes Interactius

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona

Descripció

En l'era digital, on ens vénen donats a través d'un ordinador, tablet o smartphone, s'han generat multitud de solucions gràfiques. Però ja no només vam consultar pàgines web, sinó que a més ens relacionem, interactuem i fins i tot vam realitzar activitats quotidianes a través d'Apps o altres productes interactius a la llar, al cotxe, etc.

Ja no són vàlids els dissenyadors que traslladen solucions del mitjà imprès al digital, ni els informàtics, que no coneixen els recursos visuals de lectura ni de comunicació necessaris per elaborar un bon producte. El que ara es necessita són grafistes permeables als nous suports d'informació, que entenguin el procés des d'un punt de vista global i que afrontin les novetats tecnològiques a partir de la comprensió real de les possibilitats que aquests canals digitals ofereixen, adaptant els criteris print a un nou entorn de comunicació digital que els obri més oportunitats professionals i fins i tot la possibilitat de crear el seu propi negoci o startup.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Estratègia i Direcció de Projectes
Mòdul 2. Creació d'Apps I: Mitjà i Tecnologia
Mòdul 3. Direcció d'Art i Disseny de Web I
Mòdul 4. Creació d'Apps II: Disseny i Prototipatge
Mòdul 5. Direcció d'Art i Disseny de Web II: Responsive Design
Mòdul 6. Disseny de Productes Interactius
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM).

Destinataris

Llicenciats i Graduats, provinents del disseny gràfic o la programació, amb interès pel disseny digital i interactiu.

Requisits

Cal tenir experiència en disseny i softwaregráficos (no cal tenir nocions de programació ni desenvolupament de codi) acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar el Postgrau / Curs bàsic de Disseny Gràfic.

Horari/Torn

Dilluns a Dijous
de 19:00 a 22: 00h

Durada

Octubre a juny
(Lliurament TFM al juliol)

Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objetius

Amb aquest màster de professionalització es pretén dotar l'alumne de les competències necessàries per dur a terme projectes de disseny gràfic aplicat als mitjans digitals: des del disseny de llocs web fins Apps o altres tipus de productes interactius (DPS, domòtica, Smart TV, etc. ).

El pla d'estudis proporciona a l'alumne una visió exhaustiva de l'entorn professional del disseny digital, centrant la seva atenció en el desenvolupament de pàgines web, Apps, WebApps i nous productes que aporten interacció amb l'usuari. En acabar el programa podrà dissenyar, configurar, implementar webs, Apps i productes interactius, produir mock-upsoperativos per client i per al seu lliurament a producció i posseirà coneixements bàsics dels llenguatges de programació indicats per ampliar les seves possibilitats creatives en un entorn web i digital . A més s'introduirà a les opcions comercials de desenvolupament de negoci.

Al final del programa cada alumne comptarà amb material per desenvolupar un book digital que li permeti promocionar-se en l'entorn laboral ia més se li ajudarà a optimitzar els seus projectes per presentar-los a certàmens i concursos.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Disseny Digital per web, Apps i Productes Interactius

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Disseny Digital per web, Apps i Productes Interactius