Bau Centre Universitari de Disseny de Barcelona
Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
6.780 €

Descripció

A causa de l' augment dels canals de comunicació i l'intercanvi d'informació, la demanda de dissenyadors gràfics ha crescut de forma exponencial. El Disseny Gràfic és una disciplina que té la finalitat d'idear i projectar missatges a través de la imatge. Per això, té una base comuna amb moltes altres disciplines de l'art i la comunicació, però requereix d'una formació específica que permeti l'ús de les eines pròpies del disseny gràfic i la transformació del missatge en un concepte i una composició gràfica que doni resposta a un encàrrec.

Aquest màster ofereix la formació bàsica necessària per a ser dissenyador gràfic. Amb un esperit multidisciplinari i no d'especialització, es tracten les diferents branques del disseny ( imatge corporativa, publicitat, disseny editorial, packaging i disseny web) igual que les eines comunes a totes elles ( tipografia, fotografia, il·lustració, història de l'art i infografia).
Veure més

Temari del curs

El curs s'estructura en 7 mòduls que s'imparteixen de forma simultània l'any acadèmic i que es complementen, i acaba amb un Projecte Final d'Estudis. Els mòduls VI i VII tenen diverses assignatures.
  • Módulo I – Iniciació als projectes de Disseny
  • Módulo II – Il·lustració
  • Módulo III – Història del Disseny Gràfic
  • Módulo IV – Tipografia
  • Módulo V – Fotografia
  • Módulo VI – Projectes
  • Módulo VII – Tecnologies 

Destinataris

Llicenciats, Graduats, C.F.G.S. d'arts plàstiques i disseny, i de les famílies professionals: disseny d'interiors, disseny gràfic, disseny industrial i arts aplicades a la indumentària. Professionals del sector sense titulació específica que puguin acreditar experiència professional. L'accés al curs vindrà determinat per un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Horari/Torn

De dilluns a dijous de 15:45 a 18:45.

Durada

Període lectiu: Del 17 d'octubre 2016 a maig 2017. Presentació PFE: juny de 2017.

Objetius


  • Aportar una base sòlida tant en la conceptualització de la idea i desenvolupament de projectes de diferent índole com en l'aprenentatge de les eines necessàries per dur a terme aquests projectes.

  • Amb un enfocament eminentment pràctic, basat en principis teòrics i anàlisi de casos, l'objectiu final del màster és oferir tots els coneixements necessaris per poder afrontar un encàrrec de disseny gràfic.Titulació obtinguda

Màster en Disseny Gràfic atorgat per la Universitat de Vic-UCC. Els alumnes sense titulació universitària prèvia rebran un diploma d?Extensió Universitària.

Perspectives laborals

Estudis de disseny.
Dissenyador gràfic independent (freelance).
Departaments de disseny en el sector editorial.
Agències de publicitat.
Agències de comunicació.
Departaments de comunicació i disseny en empreses de qualsevol sector.

Preu

6.780 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny Gràfic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny Gràfic