IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Màster Disseny Gràfic i Il·lustració Aplicada

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona

Descripció

En l'actualitat, l'activitat del disseny gràfic va molt lligada a la il·lustració, ja que aquesta és un recurs dins de la creació contemporània, amb el seu propi llenguatge visual, que empatitza d'una manera més directa amb el consumidor.

Al procés de construcció d'un objecte editorial o d'una imatge de marca moltes vegades cal afegir la versatilitat creativa de la il·lustració, on el vincle entre art i disseny és cada vegada més difús però alhora més indispensable per elaborar projectes comunicatius innovadors.

Per això, per a la creació d'un producte gràfic, a més de conèixer els seus processos metodològics i els fonaments del disseny, la tipografia i la imatge, cal afegir noves competències d'il·lustració amb què el dissenyador gràfic ha d'esdevenir un creatiu capaç de posar-se al capdavant de projectes on les tècniques clàssiques del dibuix convergeixen amb les últimes tecnologies.

Avui ja hi ha una nova generació d'il·lustradors-dissenyadors professionals que ha aconseguit fer-se un buit en tots els camps creatius, reinventant conceptes i tendències, fins a esdevenir una baula indispensable per a la vigència d'aquests sectors.

 
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Identitat Corporativa
Mòdul 2. Il·lustració Conceptual i Editorial
Mòdul 4. Il·lustració en Disseny Gràfic i Digital
Mòdul 5. Disseny Editorial
Mòdul 6. Il·lustració a Moda, Espais i Objectes
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)
 

Destinataris

Llicenciats i Graduats que vulguin aprofundir en disseny printe il·lustració aplicada al disseny gràfic, la moda, l'arquitectura, etc.

Requisits

Cal tenir experiència en dibuix, disseny i programari gràfics acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar el Postgrau / Curs bàsic de Disseny Gràfic.

Horari/Torn

Dilluns a Dijous
de 19h00 a 22h00
+ Pràctiques lliures

Places

18

Durada

Octubre a juny
(Lliurament TFM al juliol)

Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objetius

Aquest màster està dissenyat com un curs d'especialització amb l'objectiu de dotar l'alumne de les competències necessàries per desenvolupar projectes gràfics de gran envergadura i d'alta qualitat visual, des de l'encàrrec original fins a l'avaluació final dels objectius plantejats, alhora que ofereix una exhaustiva formació en Il·lustració vista com una eina més de les noves estratègies de comunicació dins el camp del disseny gràfic.

D'aquesta manera, el present pla d'estudis proporciona d'una manera pràctica una completa especialització en l'execució de projectes de disseny gràfic print (editorial i identitat) a més d'aprofundir en el concepte de la Il·lustració aplicada a diferents activitats creatives i de comunicació, aprenent les diferents tècniques i maneres d'enfocar cada projecte.

Al final del programa cada alumne comptarà amb material per desenvolupar un book personal per poder presentar el seu treball en un entorn professional i a certàmens i concursos. A més s'elaborarà una taula rodona amb il·lustradors, empreses que contracten serveis d'il·lustració i l'APIC (Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya), per orientar en les possibles sortides laborals.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Disseny Gràfic i Il·lustració Aplicada

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Disseny Gràfic i Il·lustració Aplicada