LCI Barcelona, Escola Superior de Disseny
Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

El Màster en Disseny de Moda està dirigit a diplomats i / o titulats en disciplines vinculades al disseny, belles arts, arquitectura, enginyeria ... amb interès per desenvolupar una carrera professional en la indústria de la Moda.

Aquest programa proporcionarà a l'estudiant els coneixements necessaris per conèixer i dominar les diferents etapes de producció de moda, que van des de la idea creativa fins a la venda d'una col · lecció. Es treballarà en el disseny de col · leccions per a dona, home, infantil i complements (bosses i calçat).

Formen part del quadre de professors d'aquest màster professionals de gran renom com Josep Abril, Alexis Reyna, Oscar Visitació, Seila sense H, Iris Morata ... i altres, que sense ser tan coneguts, ocupen llocs de responsabilitat en empreses del sector: Belén Larruy , directora de disseny i màrqueting de producte de Guillermina Baeza Carmen Santamaría, dissenyadora de Nice Things, Francesca Tur, directora creativa de Tendències TV; Antonio Morales, dissenyador per a la signatura TOUS, etc.

La formació a les aules es complementarà amb conferències i casos pràctics sobre temes d'actualitat a càrrec de dissenyadors i empresaris. El programa d'estudis inclou visites a empreses i fires del sector.

Com en tots els nostres programes Màster, els estudiants interessats a realitzar una pràctica professional podran sol · licitar i realitzar durant el període lectiu


 


Veure més

Temari del curs

El programa d'estudis consta de 4 mòduls:
Mòdul I: Procés Creatiu
Mòdul II: Imatge i Posicionament d'un Producte de Moda
Mòdul III: Estructura i Desenvolupament d'una Col · lecció
Mòdul IV: Tesi Final Màster
Mòdul V: Pràctica Professional (Opcional)
Veure més

Objetius
  • Desenvolupar la capacitat creativa i tècnica de l'alumne proporcionant els coneixements necessaris per a realitzar una col · lecció de moda, des del seu inici fins a la seva posada en escena i implantació en el mercat.

  • L'alumne aprendrà a dissenyar una col · lecció per a un context determinat, tenint en compte tots els factors que intervenen en el sistema de la moda i el que implica el fet comunicar-la i vendre-la al mercat.Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny de Moda

Màster en Disseny de Moda