Descripció

El Màster en Disseny de Moda està dirigit a diplomats i / o titulats en disciplines vinculades al disseny, belles arts, arquitectura, enginyeria ... amb interès per desenvolupar una carrera professional en la indústria de la Moda.

Aquest programa proporcionarà a l'estudiant els coneixements necessaris per conèixer i dominar les diferents etapes de producció de moda, que van des de la idea creativa fins a la venda d'una col · lecció. Es treballarà en el disseny de col · leccions per a dona, home, infantil i complements (bosses i calçat).

Formen part del quadre de professors d'aquest màster professionals de gran renom com Josep Abril, Alexis Reyna, Oscar Visitació, Seila sense H, Iris Morata ... i altres, que sense ser tan coneguts, ocupen llocs de responsabilitat en empreses del sector: Belén Larruy , directora de disseny i màrqueting de producte de Guillermina Baeza Carmen Santamaría, dissenyadora de Nice Things, Francesca Tur, directora creativa de Tendències TV; Antonio Morales, dissenyador per a la signatura TOUS, etc.

La formació a les aules es complementarà amb conferències i casos pràctics sobre temes d'actualitat a càrrec de dissenyadors i empresaris. El programa d'estudis inclou visites a empreses i fires del sector.

Com en tots els nostres programes Màster, els estudiants interessats a realitzar una pràctica professional podran sol · licitar i realitzar durant el període lectiu


 


Veure més

Temari del curs

El programa d'estudis consta de 4 mòduls:
Mòdul I: Procés Creatiu
Mòdul II: Imatge i Posicionament d'un Producte de Moda
Mòdul III: Estructura i Desenvolupament d'una Col · lecció
Mòdul IV: Tesi Final Màster
Mòdul V: Pràctica Professional (Opcional)
Veure més

Objectius
  • Desenvolupar la capacitat creativa i tècnica de l'alumne proporcionant els coneixements necessaris per a realitzar una col · lecció de moda, des del seu inici fins a la seva posada en escena i implantació en el mercat.

  • L'alumne aprendrà a dissenyar una col · lecció per a un context determinat, tenint en compte tots els factors que intervenen en el sistema de la moda i el que implica el fet comunicar-la i vendre-la al mercat.Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny de Moda

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny de Moda