Escuela Universitaria de Informática "Tomàs Cerdà" (UAB)

Màster en Disseny Multimèdia - 9a Edició (títol propi UAB)

Escuela Universitaria de Informática "Tomàs Cerdà" (UAB)

Màster
Presencial
1500 Hores
  • Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Descripció

El Màster en Disseny Multimèdia proporciona una sòlida formació tècnica, artística i de gestió amb l'objectiu de formar professionals capacitats per a dissenyar i desenvolupar sistemes d'informació que integrin de manera àgil informació presentada en diferents "mèdia" (text, imatge, àudio, vídeo, animacions, etc).



En completar el Màster, l'estudiant serà capaç de:



Conceptualitzar alternatives de solucions multimèdia complexes, i crear prototipus avançats (simulacions en entorns virtuals amb diferents tecnologies multimèdia) que representin el sistema proposat.

Integrar diferents sistemes d'informació multimèdia, i decidir quines formes ha d'adoptar la tecnologia per a què sigui realment eficient en el seu paper de mitjancer en el procés comunicatiu.

Dissenyar la navegació, l'arquitectura i la interactivitat que faciliti la usabilitat del producte multimèdia, així com les interfícies d'usuari que aconsegueixin l'impacte visual òptim.

Integrar els diferents elements d'un producte multimèdia (imatges, àudio, vídeos, animacions, simulacions, etc) i produir continguts gràfics, d'animació, de so i de vídeo.

Coordinar, planificar, i supervisar les proves d'acceptació, integrar i instal·lar els sistemes a les instal·lacions del client, i ocupar-se de la formació i suport dels usuaris.
Veure més

Temari del curs

Per a obtenir el títol de Màster en Disseny Multimèdia s'han de realitzar un total de 60 ECTS al llarg d'un curs acadèmic (2 semestres), a raó de 30 ECTS per semestre.

El detall dels mòduls a realitzar és el següent:

Semestre 1

Comunicació Audiovisual (10 ECTS)
Disseny Centrat en l'Usuari (10 ECTS)
10 ECTS corresponents a mòduls OPTATIUS.
Semestre 2

Direcció i Gestió de Projectes Multimèdia (10 ECTS)
Projecte Final de Màster (10 ECTS).
10 ECTS corresponents a mòduls OPTATIUS.
Relació de MÒDULS OPTATIUS:

Disseny d'Aplicacions Multimèdia: solucions WEB (10 ECTS)
Disseny d'Animacions Interactives i videojocs (10 ECTS).
Producció Audiovisual (10 ECTS)
Pràctiques en empreses (10 ECTS)

Destinataris

A graduats en titulacions universitàries de l'àmbit tecnològic, de les ciències humanes, ciències de la salut, ciències experimentals o ciències socials.



El Màster en Disseny Multimedia té una clara orientació professionalitzadora. Els seus continguts s'han definit per tal de completar la formació i coneixements que aporti l'estudiant, de manera que s'assoleixi la formació multidisciplinar requerida pel "dissenyador multimèdia".

Requisits

Com a norma general per accedir als estudis de Màster i Postgrau s'ha de disposar de titulació universitària, ja sigui obtinguda en una Universitat espanyola o estrangera. Excepcionalment es permet l'accés si disposar d'ella a estudiants que estiguin cursant els últims crèdits de la carrera|cursa, i a professionals del sector informàtic, o a persones que per les seves inquietuds personals siguin considerades aptes per seguir amb normalitat els continguts.

Horari/Torn

Les sessions presencials es fan de dilluns a divendres, de 19:00 a 22:00 hores (puntualment algun dissabte de 9:00 a 14:00 hores).

Durada

De novembre de 2.015 a juliol de 2.016.

Lloc on s'imparteix el curs

Sant Cugat

Titulació obtinguda

Titulació:Màster en Disseny Multimèdia emès per la UAB.

Promocions

10% de descompte per a antics alumnes Gimbernat i Tomàs Cerdà i antics alumnes UAB

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny Multimèdia - 9a Edició (títol propi UAB)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny Multimèdia - 9a Edició (títol propi UAB)