La Salle

Màster en Disseny i Programació de Apps

La Salle

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Les possibilitats de la tecnologia mòbil van creixent exponencialment. En un món sempre connectat, les aplicacions mòbils (Apps mòbils), es van convertint poc a poc en sistemes de servei i ajuda per al món real en el qual vivim.


 


Segons la consultora Gartner, les eines de desenvolupament i aplicacions multitasca, l'estàndard HTML5, l'experiència avançada dels usuaris amb els nous dissenys, els sensors de localització d'alta precisió, els dispositius portables, els nous estàndards WiFi, la gestió mòbil a les empreses, els objectes intel·ligents connectats, la consolidació de LTE i LTE Advanced i les mètriques i eines de monitorització seran les 10 tendències mòbils principals que no han de perdre de vista les companyies entre 2015 i 2016.


 


El Màster en Disseny i Programació de Apps neix per donar resposta als reptes i necessitats professionals en l'àmbit de les comunicacions mòbils, i ho fa des d'una triple vessant:


 


Desenvolupament de front-end 3x3 a més de web multiplataforma amb un disseny centrat en l'usuari.


Configuració i gestió de la infraestructura de back-end de suport a les necessitats de l'App.


Coneixement de negoci i gestió àgil de projectes que contempla des de la distribució de les Apps, passant per les estratègies de promoció i màrqueting, així com l'anàlisi i optimització de resultats.


Veure més

Temari del curs

Mòdul 1: Fonaments i Tecnologies (10 ECTS)

Introducció a la programació per a dispositius mòbils
Fonaments de DCU (Disseny Centrat en l'Usuari)
Entorns de desenvolupament (Android, iOS, Windows Phone, Web i Multiplataforma)

Mòdul 2: Enginyeria de Apps (30 ECTS)

Programació de Back-End (5 ECTS)
Programació de Front-End (25 ECTS)

Mòdul 3: Gestió i Negoci de les Apps (5 ECTS)

Plataformes de distribució
Promoció i màrqueting
app Analytics
Models de Negoci
Gestió Àgil de projectes

Mòdul 4: Seminaris (5 ECTS)

Apps & Wereable Technologies
Apps & Smart TV
Apps & Games
Apps & Smart Cities
Apps & The Age of Context
Apps & Cloud Computing
Apps & Ciberseguretat
emprenedoria

Mòdul 5: Treball Final de Màster (10 ECTS)

Veure més

Destinataris

Enginyers i graduats de qualsevol especialitat relacionada amb les TIC.


Professionals i universitaris que tinguin interès per la programació d'Apps per a dispositius mòbils.


Professionals provinents de Cicles Formatius amb experiència en programació.


Requisits

És requisit indispensable tenir:
Una mínima experiència en programació de programari i
Coneixements de programació orientada a objectes.

Idiomes en què s'imparteix

CAstellà

Horari/Torn

Horari: de dilluns a dijous de 19h a 22h

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017 s'inicia l'octubre del 2015 i es mantindrà obert fins a completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Inici: 17/10/2016

Objetius

- Formar professionals amb una visió completa i integradora de tot el procés que comprèn el desenvolupament d'apps per a dispositius mòbils (tant "front-end" com "back-end").
- Formar futurs i actuals enginyers del programari amb una visió global del mercat, capaços de desenvolupar solucions integrals per a les plataformes mòbils més punteres i demandades en l'actualitat (Android, iOS, Windows Phone i Web multiplataforma).
- Adquirir les competències de negoci i de gestió necessàries per treballar en equips multidisciplinaris mitjançant l'ús de metodologies àgils, aconseguint els coneixements necessaris per distribuir i desplegar apps, així com promocionar i analitzar mitjançant estratègies de màrqueting digital.

Perspectives laborals

Programador d'Apps amb un perfil polivalent front-end i back-end preparat per afrontar qualsevol tipus de desenvolupament en les plataformes Android, iOS, Windows Phone i Web multiplataforma; i
Responsable tècnic d'equips de desenvolupament d'Apps.

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de La Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Avantatges del curs

Rebràs informació molt completa creant perfils polivalents front-end i back-end molt apreciats per les empreses actuals de desenvolupament d'Apps;
Seràs capaç de desenvolupar solucions integrals per a les plataformes mòbils més punteres i demandades en l'actualitat (Android, iOS, Windows Phone i Web multiplataforma); i
estaràs preparat per treballar en un dels sectors amb més sortides laborals i projecció de futur del moment i ocupar llocs laborals molt desitjats i difícils de cobrir en les empreses de desenvolupament d'Apps actuals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny i Programació de Apps

També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny i Programació de Apps