La Salle

Màster en Disseny i Programació de Apps

La Salle

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona

Descripció

Les possibilitats de la tecnologia mòbil van creixent exponencialment. En un món sempre connectat, les aplicacions mòbils (Apps mòbils), es van convertint poc a poc en sistemes de servei i ajuda per al món real en el qual vivim.


 


Segons la consultora Gartner, les eines de desenvolupament i aplicacions multitasca, l'estàndard HTML5, l'experiència avançada dels usuaris amb els nous dissenys, els sensors de localització d'alta precisió, els dispositius portables, els nous estàndards WiFi, la gestió mòbil a les empreses, els objectes intel·ligents connectats, la consolidació de LTE i LTE Advanced i les mètriques i eines de monitorització seran les 10 tendències mòbils principals que no han de perdre de vista les companyies entre 2015 i 2016.


 


El Màster en Disseny i Programació de Apps neix per donar resposta als reptes i necessitats professionals en l'àmbit de les comunicacions mòbils, i ho fa des d'una triple vessant:


 


Desenvolupament de front-end 3x3 a més de web multiplataforma amb un disseny centrat en l'usuari.


Configuració i gestió de la infraestructura de back-end de suport a les necessitats de l'App.


Coneixement de negoci i gestió àgil de projectes que contempla des de la distribució de les Apps, passant per les estratègies de promoció i màrqueting, així com l'anàlisi i optimització de resultats.


Veure més

Temari del curs

Mòdul 1: Fonaments i Tecnologies (10 ECTS)

Introducció a la programació per a dispositius mòbils
Fonaments de DCU (Disseny Centrat en l'Usuari)
Entorns de desenvolupament (Android, iOS, Windows Phone, Web i Multiplataforma)

Mòdul 2: Enginyeria de Apps (30 ECTS)

Programació de Back-End (5 ECTS)
Programació de Front-End (25 ECTS)

Mòdul 3: Gestió i Negoci de les Apps (5 ECTS)

Plataformes de distribució
Promoció i màrqueting
app Analytics
Models de Negoci
Gestió Àgil de projectes

Mòdul 4: Seminaris (5 ECTS)

Apps & Wereable Technologies
Apps & Smart TV
Apps & Games
Apps & Smart Cities
Apps & The Age of Context
Apps & Cloud Computing
Apps & Ciberseguretat
emprenedoria

Mòdul 5: Treball Final de Màster (10 ECTS)

Veure més

Destinataris

Enginyers i graduats de qualsevol especialitat relacionada amb les TIC.


Professionals i universitaris que tinguin interès per la programació d'Apps per a dispositius mòbils.


Professionals provinents de Cicles Formatius amb experiència en programació.


Requisits

És requisit indispensable tenir:
Una mínima experiència en programació de programari i
Coneixements de programació orientada a objectes.

Idiomes en què s'imparteix

CAstellà

Horari/Torn

Horari: de dilluns a dijous de 19h a 22h

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017 s'inicia l'octubre del 2015 i es mantindrà obert fins a completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Inici: 17/10/2016

Objetius

- Formar professionals amb una visió completa i integradora de tot el procés que comprèn el desenvolupament d'apps per a dispositius mòbils (tant "front-end" com "back-end").
- Formar futurs i actuals enginyers del programari amb una visió global del mercat, capaços de desenvolupar solucions integrals per a les plataformes mòbils més punteres i demandades en l'actualitat (Android, iOS, Windows Phone i Web multiplataforma).
- Adquirir les competències de negoci i de gestió necessàries per treballar en equips multidisciplinaris mitjançant l'ús de metodologies àgils, aconseguint els coneixements necessaris per distribuir i desplegar apps, així com promocionar i analitzar mitjançant estratègies de màrqueting digital.

Perspectives laborals

Programador d'Apps amb un perfil polivalent front-end i back-end preparat per afrontar qualsevol tipus de desenvolupament en les plataformes Android, iOS, Windows Phone i Web multiplataforma; i
Responsable tècnic d'equips de desenvolupament d'Apps.

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de La Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Avantatges del curs

Rebràs informació molt completa creant perfils polivalents front-end i back-end molt apreciats per les empreses actuals de desenvolupament d'Apps;
Seràs capaç de desenvolupar solucions integrals per a les plataformes mòbils més punteres i demandades en l'actualitat (Android, iOS, Windows Phone i Web multiplataforma); i
estaràs preparat per treballar en un dels sectors amb més sortides laborals i projecció de futur del moment i ocupar llocs laborals molt desitjats i difícils de cobrir en les empreses de desenvolupament d'Apps actuals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny i Programació de Apps

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny i Programació de Apps