Universitat de Lleida (UdL)

Màster en Emprenedoria cultural, Expertització i Anàlisis Tècniques d'Obres d'Art

Universitat de Lleida (UdL)

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat
1 Anys
2.766 €

Descripció

El nou Máster en Emprenedoria Cultural, Expertització  i Anàlisis Tècniques d'Obres d'Art, és la resposta a una creixent demanda social en la formació de veritables professionals experts en art, en tots els aspectes relatius a l'estudi, investigació, conservació i difusió del patrimoni artístic i cultural expressat en les seves més àmplies i variades manifestacions. Es dirigeix ??a una formació en la praxi empírica i estudis aplicats, a peu d'obra, amb l'objectiu de millorar, de forma convincent, eficaç i sostinguda, l'ocupabilitat dels historiadors de l'art.

Els seus dos pilars fonamentals el converteixen en un Màster innovador en el seu camp de coneixement. D'una banda, uns continguts actualitzats i multidisciplinars sobre les tècniques i metodologies científiques utilitzades per tal de datar, catalogar, caracteritzar i diagnosticar l'estat de conservació dels béns culturals; i per una altra, un procés formatiu amb un marcat caràcter pràctic, que té com a objectiu principal la formació de professionals experts en art, capaços de crear, desenvolupar i gestionar la seva pròpia empresa.
Veure més

Temari del curs

  • La formació de professionals experts en art, en tots els aspectes relatius a l'estudi, investigació i conservació del patrimoni artístic. Els diferents mòduls i les seves matèries ofereixen una visió actualitzada i multidisciplinària de les tècniques i metodologies científiques utilitzades per tal de datar, catalogar, caracteritzar i diagnosticar l'estat de conservació dels béns mobles. A més de conèixer i aprofundir en els avenços metodològics i tendències més modernes d'estudi o diagnòstic i conservació del patrimoni artístic moble, amb especial atenció a les tècniques no destructives (TND).
  • La formació i capacitació de l'alumnat per a l'activitat professional de la Història de l'Art en el camp de la Protecció del Patrimoni Històric, per tal de ser capaç d'elaborar, redactar i emetre informes historicoartístics, que han de contenir obligatòriament continguts de descripció, anàlisi i valoració de l'objecte artístic.
  • Així mateix, l'estímul i la promoció d'inquietuds empresarials entre l'alumnat, és a dir, no només l'estímul del caràcter emprenedor i el desenvolupament de la creativitat i innovació en l'entorn específic de l'art i la indústria cultural, sinó també ajudar i donar resposta a les necessitats actuals per a creació d'empreses orientades a la gestió cultural i patrimonial. Per tant, el marcat caràcter pràctic del programa formatiu del Màster Universitari en Alta Professionalització en Història de l'Art i Tècniques Analítiques té com a objectiu principal la formació de professionals experts en art, capaços de crear i gestionar la seva pròpia empresa.
Veure més

Durada

1 any

Preu

2.766 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Emprenedoria cultural, Expertització i Anàlisis Tècniques d'Obres d'Art

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Emprenedoria cultural, Expertització i Anàlisis Tècniques d'Obres d'Art