Màster en Emprenedoria i Innovació

Màster
Presencial
70 crèdits
14500 €

Descripció

L'esperit empresarial ha estat durant molt de temps considerat com un factor important per a l'avanç de la prosperitat econòmica de les societats i els individus. L'emprenedoria afegeix valor a través de noves activitats empresarials i per mitjà d'innovacions que optimitzen els recursos, els processos, les indústries i oportunitats, i que al seu torn creen valor empresarial, així com una major riquesa social i individual.
Dit esperit proporciona una força vital per al creixement econòmic, l'ús sostenible dels recursos i la revitalització de les organitzacions i comunitats. Els emprenedors es troben entre les persones més felices del món quan es tracta de benestar i satisfacció amb les seves condicions de treball, segons l'informe Global Entrepreneurship Monitor 2013. L'estudi "L'Anatomia de l'Emprenedor", elaborat per Kauffman i que es basa en una enquesta a 549 fundadors de companyies de diverses indústries, revela que la formació és clau per emprendre. L'estudi va descobrir que el 95,1% dels enquestats tenia un títol de grau i el 47% comptava amb estudis de postgrau. L'aprenentatge i el networking, per tant, són útils en processos d'innovació i emprenedoria.
El Màster en Emprenedoria i Innovació està dissenyat per aprofundir en les claus en què s'assenta l'emprenedoria com a forma de pensar, de fer i de ser, amb especial atenció en el treball en equip i la resolució de problemes per tal de crear un nou valor. L'estudi i la pràctica de la iniciativa empresarial ajuda als individus a desenvolupar importants habilitats personals en àrees com la creativitat i el lideratge, així com a reforçar la confiança en si mateix.
L'alumne tindrà l'opció, en finalitzar el període lectiu a Barcelona, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en Babson College.
Màster en Emprenedoria i Innovació - Campus Barcelona:
Aquest màster té com a objectiu formar professionals que volen crear el seu propi negoci d'una manera diferent. Amb el màster en Emprenedoria i Innovació, l'aprenentatge i el networking formaran part de la teva evolució en el curs. Atreveix-te a matricular-te en aquest màster en EAE Business School.
Màster en Emprenedoria i Innovació - Campus Barcelona:
Aquest màster té com a objectiu formar professionals que volen crear el seu propi negoci d'una manera diferent. Amb el màster en Emprenedoria i Innovació, l'aprenentatge i el networking formaran part de la teva evolució en el curs. Atreveix-te a matricular-te en aquest màster en EAE Business School.

Temari

Mòdul 1 - Eines de Gestió Empresarial
Estratègia emprenedora 5 ECTS
Aspectes jurídics de la creació d'empreses 3 ECTS
Finançament de projectes empresarials 3 ECTS
Màrqueting i comercialització 5 ECTS

Mòdul 2 - Entrepreneurship
Entrepreneurship 5 ECTS
Design Thinking 5 ECTS
Creació de valor mitjançant models de negoci ECTS

Mòdul 3 - Innovation
Gestió de la innovació 5 ECTS
value-added innovation 5 ECTS
Project Management de l'activitat innovadora 5 ECTS

Mòdul 4 - Minor 10 ECTS

Treball de Fi de Màster 15 ECTS

Total crèdits 70 ECTS

Destinataris

El programa està dirigit a titulats universitaris o tècnics superiors, amb esperit emprenedor, que vulguin posar en pràctica projectes empresarials d'èxit. La formació universitària amb la qual accedeixen els estudiants és diversa i respon a un ampli ventall de carreres que abasta des de la formació tècnica en àrees de l'enginyeria fins a la formació en ciències jurídiques o humanitats.

Requisits

Estar en possessió d'una llicenciatura o d'un grau universitari.

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Dedicació: Full Time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria: octubre 2022. Durada: 12 mesos.

Objectius

El Màster en Emprenedoria i Innovació està dissenyat per a:
Estratègia de negoci: Dissenyar, implementar i gestionar una estratègia d'innovació empresarial.
Creació i llançament de start-ups: Analitzar i participar activament en el procés de creació d'una start-up.
Potenciar una empresa: Gestionar el potencial de creixement de la nova empresa buscant i avaluant oportunitats de negoci per a la creació d'start-ups.
Business pla: Preparar l'estudiant per confeccionar el pla de negoci d'una nova empresa.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Emprenedoria i Innovació per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Emprenedoria i Innovació per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Perspectives laborals

Promotors de negocis. Responsables de la innovació i el canvi en les organitzacions, tant públiques com privades. Líders en la gestió d'equips innovadors. Responsables de R + D o innovació. Responsable de noves línies de negoci, divisions o spin-off en empreses existents. Creació de noves empreses i / o consultors de creació d'empreses i processos d'innovació.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Avantatges del curs

L'alumne tindrà l'opció, en finalitzar el període lectiu, de realitzar una estada residencial d'una setmana de durada en Babson College (Boston, MA, EUA), una de les principals institucions educatives mundials centrades en l'ecosistema emprenedor. Aquest programa residencial té un cost addicional. Premi d'Emprenedoria i Innovació El teu projecte serà avaluat pel claustre i un tribunal que atorgaran aquest guardó dotat amb 10.000 euros Si aspires a un desenvolupament professional internacional, disposaràs de la màxima visibilitat entre les multinacionals que col·laboren amb EAE a través d'Employment Workshops i d'entrevistes amb headhunters i consultors internacionals de selecció. El programa s'imparteix en col·laboració amb Babson College a través del programa "Babson Collaborative", del qual EAE és membre. Babson College ofereix els millors programes del món en emprenedoria, segons els rànquings generalistes de referència com Financial Times.

Borsa de treball

El Servei de Carreres Professions s'encarrega de crear noves oportunitats laborals que orienta i acompanya a l'alumne, amb una anàlisi del seu perfil, per assolir els seus objectius professionals.

Professorat

El claustre de professors del Màster en Emprenedoria i Innovació està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: Enginnova, ACCIÓ, Mobile World Capital, Elecnor, entre d'altres. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Màster en Emprenedoria i Innovació d'EAE Business School adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica. Direcció: Lluís Soldevila i Vilasís; Ignacio Santamartina.
Màster en Emprenedoria i Innovació
EAE Business School
Campus i seus: EAE Business School
E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Cursos més populars
X