LCI Barcelona, Escola Superior de Disseny

Màster en Estilisme en Moda, Publicitat i Mitjans Audiovisuals

LCI Barcelona, Escola Superior de Disseny

Descripció

En una època en què les idees es transmeten a través de les imatges, el paper de l'estilista ha cobrat un gran protagonisme com a instrument estratègic per aconseguir una gestió òptima de la imatge que volem transmetre. I és que la imatge que identifica una marca de moda no només depèn dels dissenyadors, sinó que és també, i cada vegada més, responsabilitat d'estilistes i directors d'art.


L'estilista és una peça clau per aconseguir garantir l'èxit d'un producte al mercat, llançant propostes visuals actuals i diferents. L'estilista com "interpreti de moda" està present en el desenvolupament de col·leccions de moda, en la posada en escena de les desfilades, en l'organització de showrooms, en la planificació de fires i esdeveniments de moda, i també cada vegada més en accions de comunicació relacionades amb la publicitat, la promoció o la venda.


El Màster en Estilisme en Moda, Publicitat i Mitjans Audiovisuals té com a objectiu formar professionals de l'estilisme en moda, posant especial èmfasi en el seu paper de director d'art tant en editorials de moda per a revistes, com a publicitat, passarel·les i showrooms, així com dirigir l'estilisme en una producció audiovisual (cinema, TV, Espectacle, etc.) on hi ha un responsable de vestuari i caracterització de personatges.


 


Veure més

Temari del curs

Aquest Màster comprèn el Postgrau en Estilisme en Moda i Publicitat i el Postgrau en Estilisme en Mitjans Audiovisuals. La realització de tots dos Postgraus atorga a l'alumne el TÍTOL DE MÀSTER EN ESTILISME EN MODA, PUBLICITAT I MITJANS AUDIOVISUALS.
Els alumnes / as interessats a realitzar una pràctica professional hauran de notificar en el moment de formalitzar la inscripció. És de caràcter opcional i no comptabilitza com a crèdits.
Postgrau en ESTILISME EN MODA I PUBLICITAT
MÒDUL I: Estilisme en Moda
MÒDUL II: Estilisme en Publicitat
MÒDUL III: Direcció d'Art
MÒDUL IV: Projecte Final Postgrau
Postgrau en ESTILISME EN MITJANS AUDIOVISUALS
MÒDUL I: Estilisme en Arts Escèniques
MÒDUL II: Estilisme en Cinema i Televisió
MÒDUL III: Estilisme en Música i Vídeo Clips
MÒDUL IV: Projecte Final Postgrau
 
TESI FINAL DEL MÀSTER
PRÀCTIQUES EN EMPRESES
 
Veure més

Destinataris

Llicenciats, diplomats o graduats en moda, assessoria d'imatge, protocol, comunicació, publicitat, belles arts o altres disciplines afins, que vulguin integrar-se d'equips creatius en empreses o projectes d'estilisme.

Professionals del món de la moda i d'altres àrees, que vulguin especialitzar-se en l'estilisme aplicat a projectes de moda o de mitjans audiovisuals.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Horari/Torn

Horari:
Opció A: Dilluns a dijous, 15:30h - 18:30h
Opció B: Dilluns a dijous, 19:00h - 22:00h

Durada

Té una durada d'un any
Convocatòria d'octubre a juliol
Convocatòria de març a febrer

Objectius

Conèixer el treball d'un estilista en les seves diferents facetes. Investigar, analitzar i aplicar tant les tècniques creatives com les tendències més actuals. Identificar les corrents de moda al llarg de la història, per adequar-les a cada projecte. Dominar les eines necessàries per a l'assessoria d'imatge i personal shopper. Aprendre a utilitzar recursos de moda per a la publicitat d'una marca, en la creació d'imatge en una campanya publicitària o en una producció audiovisual.

Titulació obtinguda

Màster en Estilisme en Moda, Publicitat i Mitjans Audiovisuals

Perspectives laborals

Estilista de moda
Coolhunter
Creatiu publicitari
Personal shopper
Assessor de moda
Editor de moda
Estilista en mitjans audiovisuals
Vestuarista escènic
Director artístic
Figurinista

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Estilisme en Moda, Publicitat i Mitjans Audiovisuals

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Estilisme en Moda, Publicitat i Mitjans Audiovisuals