Fundació UdG

Màster en Ètica Aplicada a la Intervenció Social

Fundació UdG

Màster
Presencial
1472 Hores

Descripció

 En l'últim terç del segle xx, l'ètica aplicada ha irromput com una necessitat palpable en molts àmbits de l'activitat humana i s'anuncia com un aspecte d'importància creixent al llarg del segle xxi. L'expansió dels drets humans, l'aprofundiment en les llibertats i el pluralisme, l'eclosió d'una diversitat de veus que té dificultats per compartir una gramàtica comuna i els avanços cientificotècnics, entre altres aspectes, fan que ens trobem en un moment en el qual ja no és possible eludir la nostra responsabilitat en la construcció d'una moral civil que ens possibiliti viure i relacionar-nos amb els altres i amb l'entorn. Així mateix, l'ethos de les organitzacions s'ha convertit en un aspecte fonamental de la productivitat, l'excel·lència i la responsabilitat social corporativa. Finalment, l'Estat modern i del benestar ha generat un interès i una regulació de la vida de les persones impensable en societats anteriors. Tots aquests factors plantegen –o haurien de plantejar– multitud de problemes ètics als professionals de la intervenció social, psicoeducativa i sociosanitària, i l'ètica aplicada hauria de donar resposta a tots ells.

Aquest màster, dirigit a professionals, està dissenyat perquè les persones que ho cursin adquireixin els coneixements i les habilitats necessàries per detectar i donar respostes adequades a les qüestions ètiques que la seva pràctica professional els planteja.

Veure més

Destinataris

 A treballadors socials, educadors socials, mestres, psicòlegs, pedagogs, psicopedagogos i altres perfils professionals de l'àmbit de la intervenció social, educativa, psicològica i sociosanitària, així com a professionals de l'àmbit de la filosofia, el dret i la sociologia. El seu territori d'influència és Espanya i Llatinoamèrica.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Ètica Aplicada a la Intervenció Social

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Ètica Aplicada a la Intervenció Social