EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Màster Fent Negocis a l'Àfrica Subsahariana

EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Màster
Distància
20 Mesos
3.547 €

Descripció

El Màster Fent negocis a l'Àfrica subsahariana (120 ECTS, 20 mesos, educació a distància) està dissenyat per oferir una visió global i pràctica sobre els mercats africans (Nigèria, Sud-àfrica, Kenya, Egipte, Uganda, Etiòpia, Senegal, Gabon, Camerun , Tanzània, Madagascar, Botswana, el Txad, Angola ...): com fer negocis, els fluxos d'inversió estrangera directa (IED), importació i exportació, integració regional i institucions africanes (la Comunitat Econòmica dels Estats d'Àfrica Occidental, la Comunitat de l'Àfrica Meridional, el Mercat Comú de l'Àfrica Oriental i Meridional, l'Autoritat Intergovernamental per al Desenvolupament ...), l'economia africana.

Temari del curs

 • Les institucions africanes que porten la transformació socioeconòmica d'Àfrica (Unió Africana, la NEPAD, la Comissió Econòmica per a Àfrica (CEA), el Banc Africà de Desenvolupament, Agenda 2063)
 • Economia africana: perspectives econòmiques, empresàries i empresaris africans, governança a l'Àfrica, mercats fronterers a Àfrica ...
 • Espais econòmics de la civilització africana
 • Negocis en el Sud d'Àfrica
 • Negocis a l'Àfrica Oriental
 • Negocis a l'Àfrica Central - Sahel
 • Negocis a l'Àfrica Occidental
 • Logística a l'Àfrica
 • Tesi del Màster

Competències per a les que et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial.
Es treballen les següents competències:
pensament analític
Autoconeixement i auto aprenentatge
comunicació intercultural
Planificació, l'organització i orientació a la consecució
Recerca i gestió de la informació
idiomes
Flexibilitat i empatia

Destinataris

Aquest màster està dissenyat especialment tenint en compte les necessitats dels estudiants africans i de la diàspora africana.

Però també està obert a qualsevol estudiant no africà que desitgi especialitzar-se en els negocis a l'Àfrica.

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol, francès, portuguès, anglès
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab.

Tipus d'avaluació

Continua

Objetius


Aprendre sobre els mercats africans i les oportunitats de negocis.

Entendre els acords econòmics regionals a l'Àfrica i el seu impacte en els negocis.

Analitzar els principals mercats (Nigèria, Sud-àfrica, el Marroc, Egipte ...)

Analitzar el comerç internacional i la inversió externa.Titulació obtinguda

"Màster en Negocis a l'Àfrica Subsahariana" emès per la EENI.
- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació).
- Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització.
- Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). ..
- Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ...
- Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions


 • Beques d'estudi per a alumnes llatinoamericans EENI: descompte del 40% per a alumnes (es) llatinoamericans i africans. Preu del Màster per a alumnes llatinoamericans i africans: 2.128 Euros

 • Consultar beques per a altres alumnes (Àsia, Europa, Orient Mitjà ...)

 • 5% descompte per pagament al comptat.Preu

3.547 €

Avantatges del curs

Els estudiants graduats en el Màster en Negocis a l'Àfrica Subsahariana de EENI, podran accedir al DIB Negocis Internacionals especialització Àfrica sent convalidades les assignatures que ja s'hagin superat en aquest Màster.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Fent Negocis a l'Àfrica Subsahariana

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Fent Negocis a l'Àfrica Subsahariana