IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Màster Fotografia Avançada, Retoc Digital i Integració 3D

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona

Descripció

El món de la fotografia ha canviat radicalment amb l'estandardització de les càmeres digitals i els programari de tractament d'imatges, obligant a fer un pas més al fotògraf.

Ja no es pot concebre un fotògraf que no tingui, a més d'una alta capacitat de captura, un bon nivell de postproducció digital. D'una banda, ha de tenir les capacitats teòriques i tècniques per poder realitzar una bona fotografia, així com coneixements específics dels principals gèneres fotogràfics. De l'altra, i per obtenir el màxim rendiment i avantatges que ens ofereix la imatge digital, la postproducció és un procés indispensable, convertint en necessaris el retoc, el fotomuntatge i l'adequació i integració d'imatges 3D.

Per això, un fotògraf que vulgui estar preparat per ser un bon professional requereix, a més d'una sòlida formació per conceptualitzar i realitzar fotografies òptimes, la capacitat de postproducirlas digitalment.

 
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. El Retrat com Reportatge Editorial
Mòdul 2. Tècniques Avançades de Revelat, Gestió i Retoc Digital
Mòdul 3. Retrat de Personatge en Estudi
Mòdul 4. Retoc i Fotomuntatge Professional
Mòdul 5. Fotografia d'Autor i Edició
Mòdul 6. Retoc aplicat a integració 3D
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)

 

Destinataris

Llicenciats i Graduats que vulguin aprofundir en tècnica fotogràfica i postproducció o que vulguin preparar-se per poder fer una especialització professional posterior

Requisits

Cal tenir experiència en fotografia, una base inicial en programari de retoc fotogràfic acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament el Postgrau / Curs de Fotografia.

Horari/Torn

de dilluns a dijous
de 19:00 a 22: 00h
+ Pràctiques lliures
(6 sessions es realitzaran en dissabtes al matí per a les classes de llum natural)

Places

16

Durada

d'octubre a juny
(Lliurament TFM al juliol)
Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objetius

Aquest màster té com a objectiu que l'alumne ja iniciat en la fotografia pugui començar un procés d'especialització a partir del treball en disciplines fonamentals com el retrat i la fotografia d'autor, a més de professionalitzar-se en les eines i recursos de postproducció, retoc i integració de imatges 3D, combinant així els coneixements teòrics i tècnics de la producció d'una imatge fotogràfica amb els de retoc i el tractament digital d'aquesta imatge.

Aquesta doble visió de la formació obre nous horitzons professionals, tant per al que desitja ser fotògraf, complementant la seva formació amb un ampli coneixement de les eines de manipulació de la imatge digital, com per al que desitja dedicar-se al món del retoc i la postproducció ( fins i tot 3D), formant-se en els conceptes i tècniques de la captura fotogràfica, il·luminació, etc., que li permetin comprendre millor la globalitat del procés i obtenir major visió fotogràfica en el seu treball per assolir millors resultats.

És un programa eminentment pràctic, en què es treballa a partir d'encàrrecs de tipus professional, per descobrir les habilitats i superar les limitacions. D'aquesta manera, cada alumne desenvoluparà suficient material per conformar un portfoli personal que, supervisat pel director Pedagògic, podrà utilitzar per presentar el seu treball en un entorn professional.

 

Titulació obtinguda

Accés amb titulació universitària (llicenciatura, grau o Graduat) i procés d'admissió intern. S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.


Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Fotografia Avançada, Retoc Digital i Integració 3D

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Fotografia Avançada, Retoc Digital i Integració 3D