Màster en Gestió Estratègica de la Comunicació i Relacions Públiques (Màster conjunt de la Universitat de Stirling i la UPF)

Màster
Oficial / homologat
Presencial
1 anys
6100 €

Descripció

La comunicació estratègica és l'àmbit de la comunicació amb més projecció professional dels darrers anys, especialment per aquells titulats amb el coneixement de la llengua anglesa i amb una visió globalitzada de la comunicació. Els nous desafiaments econòmics i empresarials han portat a les empreses i organitzacions no lucratives a haver de lluitar contra una competència i a mantenir la seva reputació com a eix de la seva supervivència.
 
En aquest context, la demanda de professionals de la comunicació amb els coneixements i competències necessàries per abordar aquestes qüestions mai ha estat tan gran, malgrat (o gràcies) a la crisi econòmica actual. El Màster en Gestió Estratègica de la Comunicació i les Relacions Públiques ofereix aquests coneixements i competències.
 
Per això, el seu pla d'estudis, elaborat després de detectar les necessitats del nous executius de la comunicació, està centrat en l'adquisició de les habilitats bàsiques necessàries de la comunicació contemporània, i contribueix a l'aprenentatge de la pràctica professional en els diferents àmbits: agències, empreses d'estratègia de marca, organitzacions sense ànim de lucre, empreses públiques i privades i administracions públiques.
 
A través d'una formació pràctica, els estudiants aprenen a pensar de forma estratègica, a tenir una perspectiva global de la comunicació i les relacions públiques, i a convertir-se en líders en el món digital.
 
Aquest Màster s'imparteix íntegrament en anglès i els estudiants obtenen un títol conjunt de la Universitat de Stirling i la Universitat Pompeu Fabra. El 1r quadrimestre es cursa a Stirling, el 2n quadrimestre a Barcelona i l'estudiant tria on fer el 3r quadrimestre, corresponent a l'elaboració del Treball Final de Màster.

Temari

Estructura del Màster
 
Els estudiants cursaran el primer quadrimestre del programa a Stirling (30 ECTS) i el segon quadrimestre a la UPF (30 ECTS), i escolliran realitzar el Treball de Fi de Màster (30 ECTS) ja sigui a Stirling o bé a la UPF.
 
L'alumne ha de matricular tots els crèdits del Màster (90 ECTS).
 
La durada dels estudis és de 12 mesos. Els estudiants podran presentar el Treball de Fi de Màster al finalitzar el tercer quadrimestre i disposaran d'un termini fins a finals de desembre.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Durada

1 any acadèmic

Objectius

Ajudar als estudiants a entendre la funció i les oportunitats de la comunicació estratègica, la seva connexió amb els objectius de negoci, i el seu origen en les teories de la comunicació estratègica moderna. Desenvolupar les habilitats dels estudiants per pensar i reflexionar críticament i analíticament sobre els problemes i temes de la comunicació estratègica. Familiaritzar als estudiants amb l'ampli ventall de tècniques de comunicació i ensenyar-los com utilitzar-les de forma integrada i estratègica. Proporcionar als estudiants l'oportunitat de treballar problemes i oportunitats de comunicació amb clients reals. Animar als estudiants a aplicar i defensar els principis de la ètica professional. Ensenyar als estudiants com avaluar i emprar eines d'avaluació i tècniques per determinar l'èxit d'una campanya o estratègia. Facilitar l'accés al sector professional perquè els estudiants puguin establir relacions amb els seus membres. Posar en contacte estudiants de diferents naciona
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Cursos més populars
X