Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny

Màster
Presencial
62 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Amb un fort caràcter professionalitzant, el master dona la possibilitat als participants d'accedir al coneixement del medi de la mà de professionals i executius d'empreses de reconegut prestigi.
  • Formar professionals, en el context internacional , específic i dinàmic de la indústria de la moda, en l'àmbit del màrqueting, les finances i l'estratègia empresarial.
  • Desenvolupar les habilitats analítiques i directives necessàries dels participants en el Màster per a portar a terme projectes empresarials en un entorn global, en el què l'ús de les noves tecnologies, la creativitat i la innovació, així com la responsabilitat social i ambiental són fonamentals.
  • A través de l'estudi de projectes reals (cas Mango) i del contacte directe amb professors- directius d'empresa, el participant obté una visió real i de primera mà d'un sector en constant canvi , i adquireix la capacitat d'anticipació i identificació d'oportunitats de mercat.

Destinataris

El Màster està adreçat a graduats universitaris en disseny de moda tèxtil i ciències empresarials que tinguin interès en ampliar els seus coneixements en la gestió de productes i empreses de la moda.
També dirigit a professionals vinculats al sector tèxtil que desitgin actualitzar la seva formació en les noves tècniques de gestió i en el coneixement dels mercats.
Campus i seus: ESDi Escola Superior de Disseny
ESDi Escola Superior de Disseny (Barcelona)
Passeig de Gràcia, 114 pral 08008 Barcelona
ESDi Escola Superior de Disseny
C/ Marquès de Comillas, 81-83 08202 Sabadell (Barcelona)
Cursos més populars
X