Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny

Màster
Presencial
60 crèdits
8000 €

Descripció

Amb un fort caràcter professionalitzant, el master dona la possibilitat als participants d'accedir al coneixement del medi de la mà de professionals i executius d'empreses de reconegut prestigi.
  • Formar professionals, en el context internacional , específic i dinàmic de la indústria de la moda, en l'àmbit del màrqueting, les finances i l'estratègia empresarial.
  • Desenvolupar les habilitats analítiques i directives necessàries dels participants en el Màster per a portar a terme projectes empresarials en un entorn global, en el què l'ús de les noves tecnologies, la creativitat i la innovació, així com la responsabilitat social i ambiental són fonamentals.
  • A través de l'estudi de projectes reals (cas Mango) i del contacte directe amb professors- directius d'empresa, el participant obté una visió real i de primera mà d'un sector en constant canvi , i adquireix la capacitat d'anticipació i identificació d'oportunitats de mercat.

Destinataris

El Màster està adreçat a graduats universitaris en disseny de moda tèxtil i ciències empresarials que tinguin interès en ampliar els seus coneixements en la gestió de productes i empreses de la moda.
També dirigit a professionals vinculats al sector tèxtil que desitgin actualitzar la seva formació en les noves tècniques de gestió i en el coneixement dels mercats.
Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny
ESDi Escola Superior de Disseny
Campus i seus: ESDi Escola Superior de Disseny
ESDi Escola Superior de Disseny (Barcelona)
Passeig de Gràcia, 114 pral 08008 Barcelona
ESDi Escola Superior de Disseny
C/ Marquès de Comillas, 81-83 08202 Sabadell (Barcelona)
Cursos més populars
X