Escuela Universitaria de Informática "Tomàs Cerdà" (UAB)

Màster en Gestió per Processos amb SAP

Escuela Universitaria de Informática "Tomàs Cerdà" (UAB)

Màster
Presencial
1500 Hores
  • Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
6.900 €

Descripció

El màster en Gestió per processos de negoci és un programa innovador té com a missió la de dotar als participants dels coneixements i habilitats necessàries per emprendre plans de transformació i optimització en la gestió de les organitzacions.


Temari del curs

Aquest màster aporta coneixements que agrupem en 3 àrees de coneixement:
1. Administració electrònica: aquesta àrea està estretament lligada amb les pràctiques d'innovació que els participants podran aplicar a través de la tecnologia. S'explica el paradigma de l'Arquitectura Orientada a Serveis (SOA) com a element de transformació no disruptiu, i l'adopció del document i de la signatura electrònics com a elements d'optimització i eficiència en la gestió.
2. Gestió per processos: aquesta àrea aporta una visió de les organitzacions gestionades per processos enfront de l'enfocament departamental tradicional. S'introdueixen també la metodologia de modelatge de processos de negoci, i una visió dels processos funcionals de SAP ERP.
3. Direcció per processos: aquesta àrea mostra com l'organització per processos aporta unes eines molt potents a la gestió de les organitzacions. A partir de la informació dels processos, és possible definir una sèrie d'indicadors que, alineats amb els objectius de l'empresa, permetin el seguiment i la presa de decisions per part de la direcció de les organitzacions.
Veure més

Destinataris


  • Professionals de les àrees d'Organització, Operacions i Sistemes d'Informació, que vulguin ampliar els seus coneixements per obtenir una visió global de totes les variables que intervenen en els projectes d'implantació de processos de negoci.

  • Persones que vulguin començar o reconduir les seves carreres professionals en o cap al camp de les Operacions i / o Sistemes d'informació.

  • Específicament per al catàleg de professions relacionades amb SAP, aquest programa aporta els coneixements i competències necessàries per desenvolupar el rol de Business Process Expert (BPX).Requisits

Com a norma general per accedir als estudis de Màster i Postgrau s'ha de disposar de titulació universitària, ja sigui obtinguda en una Universitat espanyola o estrangera. Excepcionalment es permet l'accés si disposar d'ella a estudiants que estiguin cursant els últims crèdits de la carrera, i a professionals del sector informàtic, o a persones que per les seves inquietuds personals siguin considerades aptes per seguir amb normalitat els continguts.

Durada

Sessions presencials: mitjans d'octubre a finals de juny

Lloc on s'imparteix el curs

Sant Cugat

Titulació obtinguda

Diploma Expedit per l'Escola Universitària d'Informàtica Tomàs Cerdà

Promocions

El cost del Master es de 5.900€ per a antics alumnes, membres de la Junior Chamber International Catalunya, associats d'ATI, i  col.legiats en COETIC i COEINF

Preu

6.900 €
En el moment de formalitzar la inscripció se desembolsaran 1.900 euros. L'import restant es farà efectiu en 10 pagaments mensuals de 500 euros (400 euros/pagament en el cas d'antics alumnes, membres de la Junior Chamber International Catalunya, associats d'ATI, i col.legiats en COETIC y COEINF ).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Gestió per Processos amb SAP

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Gestió per Processos amb SAP