Escuela Universitaria de Informática "Tomàs Cerdà" (UAB)

Màster en Gestió per Processos amb SAP

Escuela Universitaria de Informática "Tomàs Cerdà" (UAB)

Màster
Presencial
1500 Hores
  • Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
6.900 €

Descripció

El màster en Gestió per processos de negoci és un programa innovador té com a missió la de dotar als participants dels coneixements i habilitats necessàries per emprendre plans de transformació i optimització en la gestió de les organitzacions.


Temari del curs

Aquest màster aporta coneixements que agrupem en 3 àrees de coneixement:
1. Administració electrònica: aquesta àrea està estretament lligada amb les pràctiques d'innovació que els participants podran aplicar a través de la tecnologia. S'explica el paradigma de l'Arquitectura Orientada a Serveis (SOA) com a element de transformació no disruptiu, i l'adopció del document i de la signatura electrònics com a elements d'optimització i eficiència en la gestió.
2. Gestió per processos: aquesta àrea aporta una visió de les organitzacions gestionades per processos enfront de l'enfocament departamental tradicional. S'introdueixen també la metodologia de modelatge de processos de negoci, i una visió dels processos funcionals de SAP ERP.
3. Direcció per processos: aquesta àrea mostra com l'organització per processos aporta unes eines molt potents a la gestió de les organitzacions. A partir de la informació dels processos, és possible definir una sèrie d'indicadors que, alineats amb els objectius de l'empresa, permetin el seguiment i la presa de decisions per part de la direcció de les organitzacions.
Veure més

Destinataris


  • Professionals de les àrees d'Organització, Operacions i Sistemes d'Informació, que vulguin ampliar els seus coneixements per obtenir una visió global de totes les variables que intervenen en els projectes d'implantació de processos de negoci.

  • Persones que vulguin començar o reconduir les seves carreres professionals en o cap al camp de les Operacions i / o Sistemes d'informació.

  • Específicament per al catàleg de professions relacionades amb SAP, aquest programa aporta els coneixements i competències necessàries per desenvolupar el rol de Business Process Expert (BPX).Requisits

Com a norma general per accedir als estudis de Màster i Postgrau s'ha de disposar de titulació universitària, ja sigui obtinguda en una Universitat espanyola o estrangera. Excepcionalment es permet l'accés si disposar d'ella a estudiants que estiguin cursant els últims crèdits de la carrera, i a professionals del sector informàtic, o a persones que per les seves inquietuds personals siguin considerades aptes per seguir amb normalitat els continguts.

Durada

Sessions presencials: mitjans d'octubre a finals de juny

Lloc on s'imparteix el curs

Sant Cugat

Titulació obtinguda

Diploma Expedit per l'Escola Universitària d'Informàtica Tomàs Cerdà

Promocions

El cost del Master es de 5.900€ per a antics alumnes, membres de la Junior Chamber International Catalunya, associats d'ATI, i  col.legiats en COETIC i COEINF

Preu

6.900 €
En el moment de formalitzar la inscripció se desembolsaran 1.900 euros. L'import restant es farà efectiu en 10 pagaments mensuals de 500 euros (400 euros/pagament en el cas d'antics alumnes, membres de la Junior Chamber International Catalunya, associats d'ATI, i col.legiats en COETIC y COEINF ).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Gestió per Processos amb SAP

Màster en Gestió per Processos amb SAP